Se anunță ABUNDENȚĂ pentru aceste DOUĂ ZODII norocoase după intrarea lui Mercur în RETROGRAD și a lui Venus în Fecioară

Această aliniere cosmică pregătește scena pentru o explorare amănunțită a planurilor anterioare, o reaprindere a ideilor trecute și o apreciere profundă pentru complexitatea existenței cotidiene.
Alina Costache
08 aug. 2024, 11:51
Se anunță ABUNDENȚĂ pentru aceste DOUĂ ZODII norocoase după intrarea lui Mercur în RETROGRAD și a lui Venus în Fecioară

Surprize, a doua șansă și schimbări cosmice sunt toate la orizont acum că Mercur a revenit. Energia cosmică invită la introspecție profundă și rafinament, permițându-ti să faci schimbări subtile, dar de impact, care aduc armonie ființei tale. Cu Mercur retrograd în Fecioară și Venus intrând în acest semn de pământ, este timpul pentru reflecție și realinierea sistemului tău nervos.

Această aliniere cosmică pregătește scena pentru o explorare amănunțită a planurilor anterioare, o reaprindere a ideilor trecute și o apreciere profundă pentru complexitatea existenței cotidiene. Odată cu începutul unui retrograde, energia cerească ne îndeamnă să facem un pas înapoi, să reflectăm asupra noastră și să găsim bucurie în micile plăceri pe care le prezintă viața.

Anca Dimancea: „Perioada 9 de Foc aduce schimbări în următorii 20 de ani! Din interiorul casei pleacă totul, nu aprindeţi lumânări aici”

Odată cu Mercur care și-a început retrogradul în Fecioară, se simte ca și cum universul ne prezintă o lupă cosmică, încurajându-ne să examinăm zonele vieții noastre care ar putea beneficia de unele ajustări. Între timp, Venus, care este și în Fecioară, va aduce un sentiment de precizie și echilibru în rutinele noastre zilnice. Venus are o modalitate de a adăuga o notă de magie chiar și celor mai obișnuite sarcini.

Pentru cei care au norocul să fie în centrul atenției, această energie prezintă o șansă minunată de a îmbrățișa pe deplin abundența. Aceasta depășește doar bogăția materială, dar include și bogăția experiențelor și a conexiunilor.

Având în vedere gama variată de aspecte, haide să ne adâncim în profunzime și să explorăm ceea ce ne așteaptă.

Iată cele două zodii care vor fi binecuvântate cu abundență începând din august 2024:

Taur (20 aprilie – 20 mai)
Vei experimenta un val de binecuvântări cerești ca urmare a alinierii de bun augur dintre Mercur și Venus. Având în vedere alinierea cerească actuală, ai o oportunitate unică de a te reconsidera cu atenție și de a îmbunătăți eforturile sau discuțiile anterioare.

Cu un ochi aprofundat pentru detalii, poti folosi această energie reflectivă pentru a-ti evalua cu atenție obiectivele și planurile, asigurându-te că te poziționezi pentru succesul viitor. Este ca și cum ai avea o lentilă cerească care te ajută să te concentrezi asupra detaliilor complicate care s-ar putea să te fi ocolit anterior. Astăzi prezintă o oportunitate minunată de a rafina și a îmbunătăți orice idei sau strategii care ar putea beneficia de o atenție suplimentară.

Îmbunătățind energia pozitivă a zilei, Venus se mută în Fecioară, infuzând viața de zi cu zi cu o nouă notă încântătoare. Această schimbare evidențiază importanța rutinei tale zilnice și a bunăstării personale, transformând momentele obișnuite în bucurie pură. Odată cu venirea lui Venus, îți poți îmbunătăți rutinele de auto-îngrijire și poți infuza mai multă frumusețe în existența ta de zi cu zi. Această influență cerească te va sprijini să ridici aspectele vieții care iti aduc fericire și mângâiere.

Final de vară cu CINCI astre RETROGRADE. Ce ne aduc rău și cum să le facem față

Afirmație: Sunt plin de energie și debordant de bucurie.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Pregăteste-te, Scorpion, pentru o explorare profundă a gamei vaste de posibilități pe care cosmosul vă oferă. Din 4 august, te poti aștepta să experimentezi un sentiment sporit de claritate mentală și concentrare. Pregătește-te pentru viitorul retrograd al lui Mercur în Fecioară, deoarece promite să deblocheze un rezervor profund de înțelepciune și înțelegere.

Acum este momentul să te adânci în adâncuri și să descoperi comorile care se ascund în trecutul tău. Imagineaza-ti această perioadă ca pe o lentilă cerească, îmbunătățindu-ti capacitatea de a contempla deciziile anterioare, de a revedea sarcinile neterminate și de a se reangaja în conversații care ar putea necesita o examinare suplimentară. Îmbrățișează această energie introspectivă pentru a-ți perfecționa planurile și pentru a obține o nouă perspectivă asupra călătoriei tale.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

 

Spynews
Câte calorii are un porumb copt. Cât poți să mănânci fără să te îngrași
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cât a plătit un român pentru meniul zilei la o autoservire din Eforie Nord: “Unii nu cred nici când au în fața ochilor”
Capital.ro
S-a dat ordin de la UE! România e obligată. Măsura se aplică în toate statele membre
Playtech.ro
Un arbitru român la TAS aruncă bomba în cazul Sabrinei Voinea. Cel mai sumbru scenariu
DailyBusiness
Alertă la Casa Națională de Pensii. Daniel Baciu anunță cine sunt vârstnicii ar putea ajunge în instanță
Adevarul
Cele cinci cetăți dacice din România de neuitat. Cum ajungem în cele mai misterioase locuri din Munții Carpați VIDEO
Spynews
Un nou cuplu în familia Mireasa? Cum au răspuns Bogdana și Sergiu, foști concurenți în sezonul 8, atunci când au fost întrebați dacă sunt împreună
Spynews
Fiul Anei Baniciu și al lui Edy Kovacs, obișnuit de mic cu localurile exclusiviste. Micuțul Aris, prima ieșire la restaurant cu părinții și bunicii din partea tatălui / PAPARAZZI
Evz.ro
Culiță Sterp, lăsat liber. Cum justifică judecătorii decizia
Ego.ro
Cum a fost surprinsă Sabrina Voinea alături de iubitul ei! Imaginile au devenit publice!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
„Viața cu persoane, un coșmar” Mesajul apărut pe contul Oanei Ciocan, după despărțirea de Jador
Cancan.ro
Un român a comandat „meniul zilei” la „împinge tava” din Eforie Nord, pentru 25 de lei. Ce a primit să mănânce, de fapt
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Pensionarii din România primesc o dublă veste bună: Care este motivul pentru care aceștia trebuie să rămână acasă săptămâna viitoare
Capital.ro
Ucraina a blocat complet România. Decizia venită direct de peste graniță
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Șocant ce a scris în biletul de adio Daniel, polițistul de 28 de ani care s-a împușcat în cap! S-a aflat ce durere îi apăsa sufletul
substantial.ro
Alexandru Rafila nu își dă demisia în cazul Spitalului Sf. Pantelimon: ‘Este vorba de o infracțiune de omor premeditat’
MediaFlux
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ALEGERILE din SUA! S-a AFLAT ACUM despre HARRIS și TRUMP
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!