Se anunţă nuntă mare în showbiz! Zanni spune totul despre femeia care i-a furat inima: „Asta mi-a plăcut la ea”

Zanni, învingătorul Survivor România 2021 și Survivor All Stars 2024, a dezvăluit că se simte pregătit să își întemeieze o familie.
Alina Costache
23 iun. 2024, 08:54
Se anunţă nuntă mare în showbiz! Zanni spune totul despre femeia care i-a furat inima:

El a menționat că există o persoană specială în viața sa, însă crede că este prea devreme pentru a oferi mai multe detalii despre aceasta.

Zanni se face băiat de casă! Artistul a mărturisit că a venit vremea să lase disctracțiile tinereții și își găsească o fată bună cu care să înceapă o relație serioasă. Acesta spune că își dorește familie și că în prezent are în viața lui o fată care i-a furat inima, dar cu care vrea să ia totul pas cu pas pentru a construi ceva trainic împreună.

Zanni, anunţ despre viitoarea soţie. Detalii despre femeia căreia îi va pune inelul de deget

„Nu alerg după fete, dar le prind când sar. În prezent, caut ceva serios, chiar am cunoscut o fată și aș vrea să fie ceva serios, dar e de prea puțin timp ca să vorbesc despre asta. Nu suntem împreună, doar vorbim, sau suntem, nici nu știu. A zis ea să o luăm ușor, e genul acela, e de modă veche. Și asta mi-a plăcut la ea. Dar nu vorbesc despre asta acum. Permiteți-mi să glumesc, dragi femei din viața mea. Până la vârsta asta, am sărit după multe mingi”, a spus Zanni în podcastul „Un podcast misto By Bursucu”.

 

Întrebat de Bursucu dacă s-a gândit vreodată la modul în care va face pasul important de a cere în căsătorie o femeie, Zanni a răspuns că se va baza pe creativitatea sa pe care o consideră o calitate deosebită.

„Eu sunt foarte creativ, un strateg foarte bun, un om care vede în viitor, care simte foarte multe, am o imaginație… Când o să fie momentul acela (n.r. cererea în căsătorie), femeia aia o să fie cea mai norocoasă.

Eu nu știu acum cum o să fac, dar am o inspirație de și eu mă surprind pe mine pe loc. Fac niște glume uneori, am niște răspunsuri de mă surprind eu pe mine. nu sunt lucruri gândite, îmi apare manuscrisul în creier și eu doar trebuie să-l citesc.

Spun ce simt, iar când vorbești cu sufletul, spui foarte mult. Cea care va fi femeia mea și mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă. Se va trezi mereu zâmbind, se va simți bine, nu-i voi permite să fie supărată”, i-a mai spus Zanni lui Bursucu.

Zanni vrea ca viitoarea sa soție să nu se expună prea mult în mediul online

Asta nu este tot. Femeia care-l va convinge să-i pună inelul pe deget nu trebuie să se expună prea mult în mediul online, doar dacă are un motiv întemeiat să o facă. Totodată, mama copiilor săi trebuie să fie o femeie simplă, iar aspectul fizic nu reprezintă un aspect fundamental, așadar fostul Faimos nu pune preț pe culoarea părului sau a ochilor. Însă, despre vârstă, Zanni a mărturisit că femeia căreia îi va pune inelul de deget trebuie să aibă până în 33 de ani.

„Soția mea nu ar trebui să fie ușor de văzut pe Instagram, nici pe TikTok, doar dacă ăsta e businessul ei și are un motiv întemeiat. Eu cred că trebuie să ai nevoie de un motiv întemeiat ca să apari pe TikTok, în live-uri, să ceri atenția aia pe care o cere toată lumea. Ai nevoie de un motiv întemeiat. Eu înțeleg vedetele, altfel, de ce e toată lumea pe TikTok? Nevasta mea nu trebuie să se afle în categoria asta de oameni, care se hrănește cu atenția de pe TikTok mai des decât mănâncă mâncare. Nu trebuie să se hrănească cu atenția aia mai des decât se hrănește cu alimente.

Zanni a fost lovit de Cupidon. Câștigătorul Survivor și-a făcut relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”

Femeia mea trebuie să fie o femeie simplă, să fie ancorată în relația dintre mine și ea. Nu contează dacă o să fie blondă sau brunetă. Roșcată, blondă, brunetă, toate femeile sunt frumoase. Nici culoarea ochilor nu contează. Cât despre vârstă, eu am acum 27. Ea poate să aibă până în 30 – 33. Nu  mă deranjează dacă e mai mică, nu mă deranjează nici dacă are 40, dar nu o iau de nevastă dacă are atât. că e o diferență prea mare. La 40 de ani se vede diferența. Ca nevastă trebuie să aibă până în 33”, a mai spus Zanni, în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Țările în care locuiesc cei mai mulți oameni obezi. Ce loc ocupă România
Capital.ro
Ordinul UE, lege și în România. Se montează obligatoriu pe mașină de la 1 iulie 2024
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Suntem spionați tot timpul. Oamenii care văd tot ce facem
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Laurențiu Reghecampf o pune la zid pe Prodanca: 'Cum să-ți plătesc curentul când tu stai cu Ronald' 😲
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
5 ani de închisoare. Interzis pentru stăpânii de câini. Îți face dosar penal
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Șpagă de zeci de mii de euro pentru aviz de la Autoritatea Aeronautică Română
MediaFlux
De ce AU SCĂZUT PENSIILE. Explicații de la Casa Națională de Pensii
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?