Se deschide PORTALUL ABUNDENȚEI 9/9. Cum să profiți de PUTERNICA energie a zilei de 9 septembrie, în funcție de data nașterii

Luna septembrie este plina de actualizări energetice, în care lumina suplimentară se revarsă asupra Mamei Pământ, sprijinind vindecarea și expansiunea minții, corpului și sufletului tău. Echinocțiul, de la sfârșitul lunii, va fi epic, așa că este esențial să facem cât mai mult individual pentru a ne îmbunătăți înainte de acest moment. Te-ai născut pentru a lumina lumea, iar acum este momentul tău să strălucești.
Alina Costache
08 sept. 2024, 23:43
Se deschide PORTALUL ABUNDENȚEI 9/9. Cum să profiți de PUTERNICA energie a zilei de 9 septembrie, în funcție de data nașterii

Următoarea mare schimbare are loc sâmbătă, 9 septembrie 2024, când vom avea Portalul Energetic 9:9 al Abundenței, deschizând o poartă energetică care îți va întări abilitățile de a te transforma. O aliniere cosmică a zilei de 9 și a lunii a 9-a se împletesc pentru a forma o poartă energetică către tărâmuri mai înalte ale conștiinței. Intensitatea energiilor nu trebuie să fie de temut. Este recomandat să îmbrățișezi valurile dinamice de iubire, pace și libertate. Ești aici pentru a sprijini evoluția umanității, pentru a te ridica deasupra matricei (vechile sisteme de control) și pentru a crea o lume nouă pentru tine, cei dragi și, în special, pentru sufletele tinere care învață să trăiască ca ființe suverane și libere. Această poartă energetică vine să te ajute să împlinești absolut orice îți dorește cu adevărat inima, orice meriți și pentru care te-ai născut să realizezi în această viață.

9/9 și finalul unui ciclu
Numerologia este studiul semnificației mistice a numerelor, iar în acest domeniu, numărul 9 este cu adevărat puternic. Fiind ultimul număr dintr-o singură cifră, 9 reprezintă încheierea și finalizarea unui ciclu. Așa cum fiecare capitol al unei cărți se încheie pentru a face loc următorului, numărul 9 semnalează sfârșitul unei faze și începutul alteia. Pe 9/9, această energie este amplificată, încurajându-ne să reflectăm asupra capitolelor din viața noastră care au ajuns la o concluzie firească. Este un moment să recunoaștem lecțiile învățate și creșterea obținută, creând spațiu pentru noi începuturi.

Portal de transformare
Imaginează-ți portalul 9/9 ca pe o poartă strălucitoare, care ne îndeamnă să pășim în tărâmul transformării. Această dată ne oferă o oportunitate unică de a lăsa în urmă straturile care nu ne mai servesc, făcând loc pentru nou și revitalizant. În timp ce stăm pe pragul acestei uși energetice, suntem invitați să renunțăm la atașamente, obiceiuri și credințe care ne-au ținut pe loc. Așa cum un fluture trece prin metamorfoză, și noi putem îmbrățișa propria noastră călătorie de transformare.

Îmbrățișarea Conștiinței Superioare
Numărul 9 este, de asemenea, asociat cu conștiința superioară și conștientizarea spirituală. Pe 9/9, energiile cosmice converg pentru a crea un canal de introspecție profundă și conexiune cu înțelepciunea noastră interioară. Este un moment de introspecție, meditație și căutare a clarității asupra căii noastre spirituale. Fie că este vorba de meditație, scriere în jurnal sau contemplare atentă, această dată ne invită să explorăm profunzimile sinelui nostru interior și să ne extindem conștientizarea.

Citește și

Soarele, în opoziție cu Saturn până pe 10 septembrie 2024. Camelia Pătrășcanu spune ce se întâmplă cu fiecare zodie

Cum să profiți de energia portalului 9/9, în funcție de data nașterii
Viețile oamenilor sunt guvernate și de numere, care sunt influențate de datele, anii, orele și lunile în care s-au născut. Aceste informații pot fi folosite pentru a face o predicție estimabilă a vieții unei persoane.

Aici ne vom concentra doar pe conceptul de Număr Personal. Acesta este un concept major în numerologie, în care numerele se pot schimba în funcție de schimbările temporale, dar numărul personal al anului unei persoane rămâne constant datorită datei de naștere.

Calcularea Numărului Personal este foarte simplă. Tot ce trebuie să faci este să convertești luna în valoarea sa numerică. De exemplu, dacă data nașterii tale este 24 noiembrie, trebuie doar să adaugi valoarea numerică a lunii noiembrie, care este 11, la 24 și să reduci totul, prin adunare, la o singură cifra. Așadar:

24 + 11 = 35; 3 + 5 = 8

Numărul personal este 8. La acest numar adaugi cifra 9 a portalului și astfel vom avea:

8+9=17; 1+7=8

După cum observați, este același număr și asta pentru că 9 este cu adevărat magic. Dacă adaugi 9 la orice număr, prin calcule numerologice ajungi la același număr.

Și acum să vedem ce oferă portalul abundenței 9/9 în funcție de numărul obținut
Numărul 1
Numărul 1 este despre noi începuturi și inovații, dar nu crede că va fi gratuit. Trebuie să plătești prețul ingeniozității, deoarece acesta este momentul în care trebuie să renunți la tot ceea ce te-a rănit în trecut și să te dedici pe deplin prezentului.

Citește și

Zodiac CHINEZESC 9-15 septembrie 2024. Bate fierul cat e cald si profita de acest context astral

Numărul 2
Probabil că simți că viața te-a ales drept țap ispășitor, dar această lună va fi extrem de benefică pentru tine. Este momentul pentru noi începuturi și o nouă perspectivă, permițându-ți să te adâncești în căutarea succesului. Indecizia sau ezitarea ta anterioară va dispărea, permițându-ți să-ți găsești nișa.

Numărul 3
Ai fost mereu persoana timidă și introvertită pe care toți o calcă în picioare. Ei bine, nu mai este cazul. Această lună te va ajuta să-ți găsești vocea, iar oamenii vor începe să te asculte. Aceasta îți va permite să stabilești conexiuni.

Numărul 4
Privește în interior. Îndreaptă-te către familie și încearcă să menții și să îmbunătățești relația cu ei. Ai petrecut prea mult timp concentrându-te pe ceea ce este în exterior, dar acum trebuie să privești în interior și să stabilești relații cu cei care au fost mereu acolo.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Văduva lui Costel Corduneanu face lumină la aproape cinci luni de la moartea lui! Grațiela demontează zvonurile conform cărora ar fi fost ajutată financiar
Bzi.ro
Imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România! Irina Deleanu arată senzațional la 49 de ani!
Fanatik.ro
Valorile glicemiei în funcție de vârstă. Ce glicemie ar trebui să ai dacă ai sub 60 de ani. Care este nivelul optim și pentru persoanele vârstnice
Capital.ro
Ora de iarnă 2024. Când se schimbă din nou ora în România. Dăm ceasurile înapoi
Playtech.ro
Când trecem la ora de iarnă în 2024. Data în care noaptea devine mai lungă
DailyBusiness
Se dau vouchere de 400 de lei pentru angajați!
Adevarul
Mircea Badea și Carmen Brumă, implicați într-un accident rutier pe insula Corfu. „Se putea termina groaznic”
Spynews
Mădălina de la Insula iubirii este însărcinată? Cum a răspuns ispita atunci când a fost întrebată dacă urmează să-l facă pe Dani tată
Spynews
Ronald Gavril, urare pentru Anamaria Prodan, de ziua ei de nume: „Îngerii să-ți călăuzească pașii”. Cei doi radiază de fericire
Evz.ro
Irinel Columbeanu, ajuns la mila prietenilor. Toate speranțele i-au fost spulberate
Ego.ro
”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță
Cancan.ro
Aceștia sunt pensionarii cărora li se DUBLEAZĂ pensiile după recalculare. Primesc de două ori mai mulți bani!
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Sărbătoare cu cruce neagră în calendarul ortodox la data de 9 septembrie 2024: Ce trebuie să facă credincioșii în această zi?
Capital.ro
Doliu infinit! A murit marea stea a muzicii. Celine Dion a împietrit
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie
substantial.ro
Jannik Sinner câștigă pentru prima dată US Open și devine primul campion italian la simplu masculin
MediaFlux
A SCĂZUT PENSIA! LOVITURĂ TOTALĂ după RECALCULARE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...