Se rupe coaliţia? Un deputat liberal cere ieşirea de la guvernare a PNL: „Propun convocarea la prima oră a BN şi analizarea urgentă a retragerii miniştrilor din guvernul Ciolacu”

Vicepreşedintele PNL Adrian Cozma critică "ipocrizia şi duplicitatea" conducerii PSD, exprimată la Congresul PSD de sâmbătă, și propune convocarea BPN al PNL, luni, la prima oră, şi analizarea de urgenţă a retragerii miniştrilor PNL din guvernarea Ciolacu.
Mircea Filipescu
26 aug. 2024, 13:06
Se rupe coaliţia? Un deputat liberal cere ieşirea de la guvernare a PNL:

Adrian Cozma este de părere că Marcel Ciolacu nu trebuie să meargă în această competiţie pentru prezidenţiale din poziţia de prim-ministru şi dacă tot urăşte atât de mult PNL şi pe Preşedintele Iohannis, atunci renunţe la funcţia de prim-ministru.

„Eu cred că, în condiţiile declaraţiilor şi acuzaţiilor absurde, populiste şi mincinoase făcute de Ciolacu, Grindeanu şi alţi fruntaşi ai PSD la adresa Preşedintelui şi a membrilor PNL, faptele şefilor PSD nu pot trece nesancţionate (iniţial, am crezut că este congresul populist- al extremistilor de la SOS). Nu cred că vreunul dintre colegii mei vor mai putea sta la masă la şedinţele de guvern sau în alte condiţii cu cei care astăzi ne-au jignit atât de rău”, a comentat Cozma pe Facebook.

El arată că „ceea ce a făcut domnul Grindeanu este total nedemn şi neelegant pentru un ministru şi dacă are onoare ar trebui să-şi dea demisia urgent, cu tot cu ceasul acela scump de la mână pe care îl tot ascunde”.

„Din păcate, nu am niciun fel de aşteptări de la domnia sa, fiind singurul prim-ministru din istorie care s-a încuiat în clădirea Guvernului ca să nu fie dat afară de Dragnea. Tot Grindeanu rămâne în istorie ca fiind singurul prim-ministru al României care a fost dat jos de propriul partid din fruntea Guvernului, prin moţiune”, afirmă liberalul.

Citeşte şi: SONDAJ SOCIOPOL Marcel Ciolacu şi George Simion, în turul 2 al alegerilor prezidenţiale. Cum arată intenţiile de vot ale românilor cu trei luni înainte de scrutinul pentru alegerea preşedintelui

Adrian Cozma mai declară că ”Marcel Ciolacu nu trebuie să meargă în această competiţie din poziţia de prim-ministru”. ”Dacă tot urăşte atât de mult PNL şi pe Preşedintele Iohannis, să renunţe la funcţia de prim-ministru!”, spune Cozma. El mai scrie că ”Marcel Ciolacu a adus ghinion şi echipei naţionale la campionatul din Germania şi aduce şi Românie ghinion prin tot ceea ce face!”.

Reacțiile de revoltă ale liberalilor au continuat după Congresul PSD, mai multe voci acuzând că social-democrații ar avea un blat cu reprezentanții AUR, pentru alegerile prezidențiale, cu intenția ca liderul extremist George Simion să fie introdus în turul al doilea al alegerilor, într-o competiție cu Marcel Ciolacu.

Citeşte şi: CONGRES PSD 2024. Sorin Grindeanu, dezlănţuit la adresa partenerilor de coaliţie, pe care-i acuză de oportunism: „Niște impostori cu politici parazitare”

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Diana Munteanu, pictorial provocator la plajă, la 45 de ani! S-a fotografiat în costum de baie și i-a înnebunit pe fani!
Fanatik.ro
Cât costă, de fapt, să-ți cumperi o insulă în Grecia. O vilă în Pipera ajunge la aceiași bani
Capital.ro
Elena Udrea e despărțită de Adrian Alexandrov. Ce a făcut tatăl fiicei sale (FOTO)
Playtech.ro
Ireal de frumoasă! Carmen Brumă, apariție spectaculoasă la plajă. Cât de bine poate să arate la 47 de ani
DailyBusiness
Vine CRIZA? Marile orașe ale României, grav afectate
Adevarul
Pastila „Super Mario”, „specialitate” cu potențial letal vândută de „Dana Marijuana”. „Traficanții olandezi o produc special pentru copii”
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
Bogdan de la Ploiești recunoaște, pentru prima dată, că are doi copii. Anunțul a fost făcut pe scenă în fața publicului
Evz.ro
Trei răniți la filmările pentru pelicula lui Codin Maticiuc. Cascadorii încheiate la spital
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
Imperiul lui Ion Țiriac a fost împărțit. Magnatul a luat decizia în privința averii
wowbiz.ro
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată
Cancan.ro
Regina lui Salam, mega-mulată și super-dotată! Roxana Dobre, ieșire-fulger pe Nordului cu…
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Când intră pensiile recalculate pe card în luna septembrie? S-a anunțat data la care vor începe să fie virate noile sume
Capital.ro
Pierzi banii de la stat. Este obligatoriu să aștepți 120 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Andreea Prisacariu, rebela tenisului românesc, imagini incendiare în costum de baie
stirilekanald.ro
"O tragedie, păcat". Și-a ucis unchiul pentru a o salva! Un tânăr din Mehedinți riscă să meargă la închisoare după ce l-a lovit mortal pe bărbatul care îi bătea bunica
substantial.ro
Scholz promite intensificarea deportărilor și reducerea imigrației ilegale în Germania
MediaFlux
DOLIU în FOTBAL! A MURIT un mare ANTRENOR al NAȚIONALEI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...