Sebastian Bodu a scris într-o postare pe Facebook că judecătorul Cristi Danileţ afost dat în judecată e propriii părinţi, cărora trebuie să le plăteasca pensie.
„Cristi Vasilică Dănileț se pronunță în favoarea casătoriilor homosexuale, argumentând că familia heterosexuală conține violență conjugală, incest, consum de alcool. E atât de supărat pe familia heterosexuală încât a fost dat în judecată de propriii părinți, iar instanța l-a condamnat la plata unei pensii de întreținere (informația e pe Flux 24, iar Costel Gîlcă a pus, sub formă de comentariu, link de pe portalul instanțelor de judecată).
Ce nu știe Cristi Vasilică Dănileț e că cele mai violente cupluri sunt cele homosexuale, în special cele de lesbiene. Cuplu în care, pare-se, conform dorinței sale, Vasilică nu a avut șansa să trăiască, așa că a trebuit să îndure viața dintr-o familie heterosexuală. Care l-a crescut și l-a ținut în facultate”, a scris Bodu pe Facebook.
Cristin Danileţ afirmase într-un interviu că aşa-zisa „familie tradiţională” în România înseamnă de fapt un şir de abuzuri săvârşite în interiorul familiei.
„Istoria cuplului românesc – așa cum o știm din scrierile epocilor trecute – este extrem de tristă: soțul era violent și alcoolic, violul conjugal era un fenomen extins, familia era numeroasă și trăia într-un spațiu restrâns. iar apropierea fizică dintre membrii genera desele incesturi, soția era veșnic la cratiță, femeia trebuia să fie virgină în noaptea nunții, o femeie rămasă gravidă, dar nemăritată era alungată din sat, divorțul era ceva rușinos și excepțional. Oare la o astfel de familie „tradițională” vor unii să ne întoarcă, azi?! O familie unde bărbatul domnește prin forță fizică, unde femeia este un obiect important doar pentru dota pe care o aduce la domiciliul conjugal, unde copiii sunt unelte în gospodărie?! De fapt, dacă mă gândesc la faptul că în ultimii ani a crescut îngrijorător numărul cazurilor de violență domestică, precum și violurile și incesturile comise asupra minorilor în propriile familii, s-ar putea ca răspunsul să fie afirmativ. Apoi, în timpurile biblice, „familia” nu se constituia prin căsătorie în fața primarului – este interesant că acest aspect nu este adus în discuție de cei care dezbat (a se citi „impun”) argumentele în favoarea familiei constituită exclusiv prin căsătorie. Nimeni nu se întreabă în fața cărui primar erau căsătoriți Iosif și Maria…dar se invocă „tradiție” în acest sens”, declarase Cristi Danileţ.