Sebastian Burduja vrea Primăria Capitalei: „Am spus că îi bat măr pe cei doi principali competitori. Sunt optimist!”

Liderul PNL Bucureşti, Sebastian Burduja, afirmă că pentru el un lucru e clar, şi anume că bucureştenii nu mai au timp de jocuri politice şi nici nu pot rămâne fără transport public, apă caldă şi căldură.
Filip Stan
13 mart. 2024, 15:08
Sebastian Burduja vrea Primăria Capitalei:

Sebastian Burduja vrea să candideze la Primăria Capitalei, chiar dacă susţinut doar de PNL şi nu de toată Coaliţia. Invitat la podcastul „Pe Drept Cuvânt”, șeful PNL București își dorește ca buucreştenii să aibă parte de o schimbare adevărată.

Ar fi nedrept ca să eu să mă uit la mine în oglindă și să-mi spun că stau pe margine privind un oraș care se face praf an după an, complet blocat, cu un fenomen al drogurilor scăpat de sub control. Nu există părinte cu care am vorbim și care să nu-mi spună că cea mai mare frică sunt drogurile, cu violență cu oameni care sunt bătuți în centrul vechi. Lucrurile aste nu au voie să se întâmple într-un oraș civilizat. În momentul în care mi-am asumat președinția filialei PNL București, mi-am asumat și această bătălie, dacă se va ajunge acolo sau va fi o variantă mai bună, colegii mei vor lua cea mai bună decizie, sunt convins”, a declarat Sebastian Burduja, în cadrul podcastului.

Rareș Bogdan a bătut cu pumnul în masă! Liberalul cere eliminarea Gabrielei Firea din cursa pentru Primăria Capitalei. ”Numai Burduja poate câștiga”

Cât despre competitorii săi în lupta pentru poziția de Primar al Capitalei, Ministrul Energiei susține că este optimist. Cercetările sociologice au arătat că doi din trei bucureșteni doresc o schimbare în orașul în care locuiesc. De altfel, a susținut că persoanele care au fost înainte la cârma Bucureștiului „nu prea au ce să mai arate”.

„Am spus că îi bat măr pe cei doi principali competitori! Sunt optimist, sunt încrezător în bucureșteni. Din toate discuțiile și cercetările sociologice care arată clar că 2/3 dintre bucureșteni vor o schimbare și avantajul meu este că pot să arăt ce am făcut în fiecare poziție publică în care am fost, rapoarte de activitate publice cu subiect și predicat , am conștiința împăcată că am lăsat ceva în urmă. Cei care au mai fost primari la București, din păcate nu prea au ce să mai arate, pentru că altfel nu am fi aici cu orașul în haos și atunci în comparația asta cred că ar merita să încercăm și altceva”, a mai precizat șeful PNL București.

Burduja: Bucureştenii nu mai au timp de jocuri politice. Dacă vrem să producem o schimbare, aceasta se face în echipă, cu un proiect solid / Colegii mei de arenă publică au intrat în campanie. Unii atacă, alţii fac show

Liderul PNL Bucureşti, Sebastian Burduja, afirmă că pentru el un lucru e clar, şi anume că bucureştenii nu mai au timp de jocuri politice şi nici nu pot rămâne fără transport public, apă caldă şi căldură. ”Dacă vrem să producem o schimbare, aceasta se face în echipă, cu un proiect solid”, spune Burduja, El îi critică pe colegii de arenă publică care au alte preocupări şi au intrat în campanie. ”Unii atacă, alţii fac show, alţii s-au transformat în sociologi: vorbesc despre “polarizare”, desenează axe politice şi recunosc cu seninătate că “prezintă public doar părţile din sondaje care îi avantajează.

 

”Bucureştenii sunt sătui de scandal şi calcule politice. Politica trebuie să fie despre cetăţeni, nu despre politicieni. Iar problemele bucureştenilor sunt multe, grave şi urgente — nu de azi, de ieri. Colegii mei de arenă publică au alte preocupări, au intrat în campanie. Unii atacă, alţii fac show, alţii s-au transformat în sociologi: vorbesc despre “polarizare”, desenează axe politice şi recunosc cu seninătate că “prezintă public doar părţile din sondaje care îi avantajează”, scrie Sebastian Burduja pe Facebook.

Liderul PNL Bucureşti arată că ”din acest spectacol jenant, cel mai mult pierd bucureştenii”.  „E mijloc de martie, iar Capitala nu are buget aprobat. A depăşit toate termenele legale. După ce a întârziat o lună dezbaterea pe buget, primarul general s-a gândit să îi lase pe bucureşteni fără căldură, apă caldă şi – mai nou – transport public. Gaura din bugetul pe care îl propune este de 1 miliard de lei, bani pe care se încăpăţânează să îi aloce la “bunuri şi servicii” şi pe evenimente de campanie finanţate din banii bucureştenilor. Miercurea trecută am fost la primărie, Nicuşor lipsea. Joi i-am trimis pe colegii mei să lucreze pe buget cu el, s-au văzut şi a rămas ca revine el cu un răspuns. Răspunsul nu a mai venit niciodată, probabil a avut lucruri mai importante de făcut. Ieri a convocat din senin o şedinţă de Consiliu General, cu aceeaşi gaură în buget. Aşa nu se va rezolva problema!”, spune Burduja.

Citește și EXCLUSIV| Cristian Popescu Piedone aruncă bomba despre candidatura la Primăria Capitalei. ”Nu îmi pasă de negocieri și de păpușari, candidez sub orice formă”

”Pentru mine un lucru e clar. Bucureştenii nu mai au timp de jocuri politice. Şi nici nu pot rămâne fără transport public, apă caldă şi căldură. Dacă vrem să producem o schimbare, aceasta se face în echipă, cu un proiect solid, care susţine nume noi, cu speranţă pentru viitor şi majorităţi funcţionale. Altfel, va fi acelaşi circ, fără rezultate şi fără soluţii pentru problemele bucureştenilor”, transmite liberalul.

Spynews
Cele două ipoteze luate în calcul de anchetatori în cazul morții lui Andrei Versace. Ce se știe despre ultima perioadă din viața lui
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Cuvintele care au dispărut din limba română. Nu mai există, dar unii le-au auzit sau folosit în trecut
Capital.ro
A murit cel mai iubit actor. A lăsat un gol imens. Drum lin, maestre!
Playtech.ro
Cine este principalul suspect în cazul crimei din Brăila. A avut nevoie de 33 de secunde pentru a-și executa planul
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Omul care l-a făcut pe Ceaușescu președinte. Unul dintre cele mai misterioase personaje din istoria românilor, stalinizatorul României
Spynews
Tragedie după tragedie în Brăila! Fratele principalului suspect în cazul ucideii Marinei a murit într-un accident de mașină
Spynews
Alertă ANM! A fost emis cod galben de ploi, vijelii și grindină. Canicula nu dispare, însă, din România
Evz.ro
Grătarul perfect. Aceasta este regula de aur
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune
Cancan.ro
Mama lui Versace, devastată după moartea fiului său! „Măcar și-a găsit el...” Câte sute de euro îi trimitea lunar, pentru cheltuieli EXCLUSIV
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Se scurtează vacanța de vară a copiilor! S-a anunțat structura anului școlar 2024-2025
Capital.ro
Amendă 1.300 de lei, chiar dacă ai documentele la tine. Dreptul legal pe care șoferii NU îl au
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Bărbat cu nume românesc reținut pentru violențe și incendiere în urma protestelor din Leeds
MediaFlux
Cum arăta VILA NUFĂRUL din NEPTUN, unde NICOLAE ȘI ELENA CEAUȘESCU își petreceau verile
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'