Sebastian Dobrincu, dezvăluiri despre vedetele care i-au făcut avansuri Ioanei Ignat când erau împreună: „S-a întâmplat și se întâmplă probabil”

Sebastian Dobrincu a vorbit despre vedetele care i-au făcut avasnuri fostei lui iubite, cât timp au fost într-o relație.
Alina Costache
29 iun. 2024, 14:17
Sebastian Dobrincu, dezvăluiri despre vedetele care i-au făcut avansuri Ioanei Ignat când erau împreună: „S-a întâmplat și se întâmplă probabil”
Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat nu mai formează un cuplu

Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat au format unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbizul romînesc. Cei doi au fost împreună trei ani, iar fanii se așteptau să facă pasul cel mare și să se căsătorească, dar în urmă cu două luni tânărul a anunțat că nu mai formează un cuplu cu artista.

„Ioana sper că e bine. Nu știu, trebuie să o întrebi pe ea mai bine, dar viața merge înainte, indiferent de orice. Nu știu (n.r. dacă mai sunt împreună). Eu am venit aici… Suntem apropiați, foarte apropiați. Avem episoadele noastre de pauză, dar viața merge înainte cu bune și rele”, spunea Sebastian Dobrincu,  în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Citește și: Ioana Ignat, primele declarații despre relația cu Sebastian Dobrincu: „Ne iubim în continuare”

Inițial, tânărul a numit despărțirea doar un moment de pauză, dar se pare că între el și cântăreață nu mai există nicio șansă de împăcare.

La două luni de la separare, tânărul milionar a fost din nou invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde a făcut și mărturisirea că el și Ioana Ignat și-au spus „adio”. Dobrincu a acceptat provocarea sosurilor iuți și a fost pus în situația de a răspunde unor întrebări incomode sau a gusta sosurile picante.

El a fost pus să numească două vedete care știe că i-au făcut avansuri Ioanei Ignat, cât timp au avut o relație. Cu toate că nu a vrut să mănânce iute, Sebastian Dobrincu nu a dat nume, însă a recunoscut că au existat, de foarte multe ori, vedete care s-au dat la artistă și că probabil încă există.

„Nu îmi place că nu pot să dau un răspuns clar, dar nu a fost nimeni. Asta poate pentru că nu sunt o fire foarte geloasă, dar pentru că poate și ea este o fire foarte loială și nu a fost cazul. Nu a fost cazul. Nu am văzut cu ochii mei. Nu s-a întâmplat. Nu vreau să mint. Amândoi ne-am respectat în aspectul acesta și nu s-a ajuns vreodată acolo. Nu am dat frâu.

Mă gândesc, că s-a mai întâmplat, dar nu îmi vine în cap ceva. Nu a fost ceva atât de memorabil. S-a întâmplat și se întâmplă probabil. Offf… Nu e nimic. Nu e, nu-mi vine. Nu vreau să inventez, nu vreau să mint. S-a întâmplat de foarte multe ori, pentru că e o femei superbă, dar nu a fost nimic memorabil. Nu a fost ceva care să-mi rămână în cap”, a mărturisit Sebastian Dobrincu, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Citește și: Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat, văzuți din nou împreună, la o lună de la despărțire. „Noi suntem apropiați, foarte apropiați”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță se căsătoresc! Dana Budeanu a spus când va avea loc nunta
Fanatik.ro
BAC 2024. Cum se rezolvau, de fapt, subiectele la Limba și literatura română. Baremul de la bacalaureat 2024 conform edu.ro și Ministerul Educației. Update
Capital.ro
Este ilegal în România. NU poți trece granița! Anunțul venit luni, 1 Iulie
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
DailyBusiness
Elevii pot primi 100 de euro GRATIS! Care este condiția
Adevarul
Era Macron ia sfârșit. Ce înseamnă rezultatul alegerilor legislative pentru politica din Franța
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Cea mai importantă persoană din viața actriței Ileana Stana Ionescu. Ce spunea despre Florin Piersic
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
wowbiz.ro
Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare
Cancan.ro
Câți lei a dat acest turist, pe 100g de hamsii, în Eforie Nord. A crezut că nu vede bine
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Tichetele de masă și indemnizația de hrană nu vor fi incluse calculul pragului de 4.000 de lei. Anunțul făcut de Guvernul României
Capital.ro
Românii vor primi banii înapoi. Ordinul pregătit de Guvern: Ai 500 de lei să-i foloseşti
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
stirilekanald.ro
Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia
substantial.ro
Bărbat căutat de autoritățile italiene, reținut în Constanța pentru proxenetism
MediaFlux
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?