Secretele de frumuseţe ale femeilor în funcţie de zodie

Sumele cheltuite pe infrumusetare se ridica la nivelul miliardelor de euro, la nivel international. Astrologii spun ca fiecare zodie are propriile caracteristici, asa ca si in cazul infrumusetarii ar trebui sa se aplice personalizat diverse tratamente.
Filip Stan
15 feb. 2024, 10:26
Secretele de frumuseţe ale femeilor în funcţie de zodie

Iata care sunt secretele de frumusete ale fiecarei zodii in parte.

Berbec
Punctul forte al Berbecilor este capul. Fata frumoasa ar trebui incadrata cu o tunsoare si o culoare potrivite. Blondul sau suvitele blonde pot fi o foarte buna alegere foarte buna. Chiar daca esti o persoana activa si tot timpul ocupata, nu neglija machiajul. Putin mascara si un gloss discret te vor face sa te simti o cu totul alta persoana.

Emblema: Kate Hudson

Taur
Femeile din zodia Taur sunt voluptoase, cu curbe apetisante. Recomandarea pentru ele este sa nu isi neglijeze pielea. Buzele ar trebui puse in evidenta: creion, ruj, luciu pentru un efect wow!

Emblema: Penelope Cruz

Gemeni
Femeile din zodia Gemeni au o fata foarte frumoasa si expresiva. Ele au avantajul ca pot incerca tot timpul o tunsoare noua, un machiaj nou, caci le sta bine cu aproape orice. Femeile Gemeni ar trebui sa puna accentul pe umeri, sa-si tonifieze bratele si sa isi faca regulat manichiura.

Emblema: Angelina Jolie

EXCLUSIV| Două zodii pentru care se întoarce roata până la finalul lui februarie! Astroloaga Cătălina Gulan: „Se naște spiritul revoluționar. Impactul energetic se întinde pe zeci de ani de acum înainte”

Rac
Femeile Rac sunt foarte seducatoare, voluptoase. Ele ar trebui sa acorde o atentie sporita decolteului si sa nu uite niciodata de cremele hidratante pentru piept.

Leu
Pentru femeile Leu, emblema este parul, pe care si-l poarta mandre ca pe o coama. De asemenea, zambetul este arma lor forte, deci dintii ar trebui ingrijiti. Un ruj rosu puternic este mai mult decat potrivit.

Emblema: Jennifer Lopez

Fecioara
Femeile din zodia Fecioara afiseaza un aer naiv, inocent. Unele dintre ele prefera naturaletea, pe cand altele petrec ore intregi in fata oglinzii pentru a-si ascunde imperfectiunile. Ambele tabere ar trebui sa invete una de la alta si sa ajunga la o cale de mijloc: un machiaj proaspat care sa le scoata in evidenta trasaturile frumoase.

Balanta
Femeile Balanta sunt frumoase, elegante. Ele ar trebui sa-si puna in evidenta ochii cu un mascara de calitate. Cateva cursuri de machiaj n-ar strica pentru a invata cum sa aduca armonie in look-ul lor.

Emblema: Gwyneth Paltrow

Citește și: EXCLUSIV | Care este zodia care scapă de supărări și probleme! Astroloaga RomâniaTV.net Cătălina Gulan: „Universul a conspirat pentru acești nativi! Vin bani mulți în casa lor”

Scorpion
Femeile Scorpion sunt misterioase si au un look magnetic. Ele nu au nevoie decat de un mascara si un gloss care sa le scoata in evidenta frumusetea naturala.

Emblema: Demi Moore

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
Se interzic mașini în România. Apare o nouă taxă auto în orașe. Amendă 500 lei/zi, dacă ignori
Playtech.ro
Sociologul Alfred Bulai, acuzat că ar fi făcut avansuri studentelor, în timp ce era profesor și decan la SNSPA. Poliția a început o anchetă
DailyBusiness
Cati bani primește David Popovici după ce a câștigat medalia de aur. Sportivul a scris istorie la JO2024
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Românii, mai săraci din toamnă. Vestea care le pune capac
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Vecinii lui Andrei Versace, dezvăluiri uluitoare după moartea influencerului. Cum îi teroriza: 'Este inacceptabil!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
Statul cere banii de la români. Obligația, trecută direct în lege. Poliția intervine imediat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
David Popovici câștigă aurul la Jocurile Olimpice de la Paris în proba de 200 metri liber
MediaFlux
PENSIONARII care pot RĂMÂNE FĂRĂ măriri de PENSIE! DECIZIA care schimbă TOTUL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!