În cadrul acestei şedinţe au fost discutate procedurile care trebuie aplicate după un cutremur, informează Mediafax. De asemenea, au fost verificate mai multe instituţii, cum ar fi Dispeceratul Integrat de Urgenţă al municipalităţii şi cele ale Apa Nova, Adminsitraţia Străzilor, RADET şi RATB.
La şedinţă au participat reprezentanţi ai Direcţiei Generale Operaţiuni, ai Direcţiei de Apărare Civilă, ai Direcţiei de Utilităţi, Direcţiei de Inspecţie şi Control, Poliţiei Locale, Direcţiei de Asistenţă Socială, Administraţiei Străzilor, Apa Nova, RATB, RADET, Luxten, precum şi reprezentanţi ai operatorilor de salubrizare din toate sectoarele Capitalei, a precizat sursa citată.
Reprezentanţii Primăriei Capitalei au anunţat că în urma cutremurului de 5,5 grade pe scara Richter produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, în zona Vrancea, care a fost simţit şi la Bucureşti, nu au fost înregistrate pagube materiale şi nici probleme la reţelele edilitare.
„Având în vedere seismul produs în această dimineaţă, la Dispeceratul Integrat de Urgenţă, pus la dispoziţie de municipalitate bucureştenilor (0800.800.868), nu s-a înregistrat niciun fel de pagubă materială şi nicio problemă legată de reţelele edilitare Electrica, Radet, Luxten etc.”, au precizat reprezentanţii municipalităţii.
VEZI SI: