Șeful Poliției de Frontieră Satu Mare a murit, răpus de Covid la 43 de ani. Nu era vaccinat împotriva virusului

Dacian Lazăr, șeful Poliției de Frontieră Berveni, Satu Mare, a murit de Covid la doar 43 de ani. Acesta nu era vaccinat și contactase virusul în urmă cu 3 săptămâni.
Ruxandra Rădulescu
07 oct. 2021, 12:11
Șeful Poliției de Frontieră Satu Mare a murit, răpus de Covid la 43 de ani. Nu era vaccinat împotriva virusului

Dacian Lazăr, șeful Poliției de Frontieră Berveni, Satu Mare, a murit de Covid la doar 43 de ani, după ce fusese confirmat pozitiv în urmă cu trei săptămâni.

Dacian Lazăr a încetat din viață. Bărbatul de 43 de ani, șef al Poliției de Frontieră Berveni, județul Satu Mare, s-a stins ieri, în jurul orei 13.00, la Spitalul Carei.

Citeşte şi: România se află într-o situaţie asemănătoare cu cea din Italia de la începutul pandemiei. Valeriu Gheorghiță: Spitalele şi UPU sunt asaltate, sunt copleşite de pacienţi cu COVID-19

Poliţiștii de Frontieră Sighetu Marmației au anunțat moartea colegului lor, prin intermediul unei postări pe Facebook.

Potrivit ultimelor informați, Dacian Lazăr a ajuns la spital pe data de 19 septembrie. În timp starea sa s-a înrăutățit, plămânii fiind grav afectați de virus. Bărbatul a decedat în cele din urmă, în ciuda eforturilor din partea cadrelor medicale de a-l ține în viață. Bărbatul nu era vaccinat împotriva Covid, relatează observator.news.

Citeşte şi: Situație disperată. Maternitatea din Neamț a fost evacuată pentru a face loc bolnavilor COVID în stare gravă. Medicii în alertă: „Aveam nevoie urgentă de tuburile de oxigen”

Vineri, 8 octombrie, la sediul Sectorului Poliție de Frontieră Berveni va avea loc un ceremonial militar prin care familia, colegii și prietenii îl vor conduce pe ultimul drum pe Dacian Lazăr.

„Vineri, 08.10.2021, ora 11.00, la sediul Sectorului Poliție de Frontieră Berveni va avea loc un ceremonial militar prin care îl vom conduce pe ultimul drum pe Subcomisar Lazăr Dacian. Cine dorește sa participe este binevenit”. se arată în postarea de pe Facebook.

Dacian Lazăr. Zeci de poliţişti demisionează din cauza obligaţiei de vaccinare anti-Covid

Vaccinare anti-Covid obligatorie în SUA. Zeci de poliţişti din statul american Massachusetts şi-au depus cererile de demisie după ce guvernatorul a impus obligaţia de vaccinare, transmite un sindicat care reprezintă aproximativ 1.800 de ofiţeri.

Decizia guvernatorului Charlie Baker de vaccinare anti-Covid se aplică tuturor angajaţilor departamentali, inclusiv poliţişti sau oficiali de stat. Hotărârea, care intră în vigoare pe 17 octombrie, prevede ca angajaţii să facă dovada vaccinării. Cei care nu respectă regula „sunt sancţionaţi disciplinar” şi concediaţi.

Săptămâna trecută, instanţa a respins cererea sindicatului de a interzice obligaţia. Un avocat din partea asociaţiei poliţiştilor spune că 20% dintre ei nu sunt vaccinaţi, relatează CBS NEWS.

„Până în acest moment, zeci de poliţişti şi-au depus deja demisiile, iar unii plănuiesc să meargă în alte departamente, care oferă alternative rezonabile, cum ar fi purtarea măştilor şi testare regulată”, spune Michael Cherven, preşedintele Asociaţiei Poliţiştilor Federali din Massachusetts.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Stațiunea ideală vara pentru pensionari, de care puțini români au auzit. Are ape termale, oferă liniște, răcoare și peisaje superbe
Capital.ro
S-a dat lege OBLIGATORIE pentru toată România. Se aplică din luna OCTOMBRIE 2024
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Mare atenție dacă aveți datele bancare salvate în telefon! Vă puteți pierde banii!
Adevarul
Dezamăgirea unei românce în Anglia: „Mizerie cum în puține locuri din lume am găsit. Occidentul a căzut deja. Nu vă uitaţi rădăcinile!”
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Baba Neagră, desertul din Basarabia ce ar putea intra în patrimoniul UNESCO
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
Vali a murit la Costineşti, după ce şi-a presimţit sfârşitul: 'Să îmi reparaţi maşina şi...'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
MAREA ACTRIȚĂ a spus adio lumii. A fost o DOAMNĂ de neegalat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Proteste împotriva turismului excesiv la Barcelona: Mii de oameni cer limite stricte
MediaFlux
DATA la care vine RECALCULAREA PENSIEI! Au anunțat ACUM
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!