Semne că nu poţi avea încredere într-un bărbat

Vine o vreme, in fiecare relatie, cand incepi sa te simti foarte confortabil in prezenta partenerului, te bucuri de compania lui si nu te vezi altfel decat alaturi de el. Cu toate acestea, mai ales la inceputurile relatiei, tot iti mai pui semne de intrebare daca intr-adevar merita sau nu increderea ta deplina.
Alina Costache
14 nov. 2013, 20:30
Semne că nu poţi avea încredere într-un bărbat

Unii barbati sunt de incredere, altii nu. Indiferent de experientele anterioare, nu ar trebui sa-i bagi pe toti in aceeasi oala. Ci doar sa fii atenta la semnele pe care ti le transmite prin limbajul trupului, prin vorbele si prin faptele sale. Vezi mai jos cateva semne ca nu poti avea incredere in barbatul de langa tine.

Vorbeste tot timpul la telefon in alta camera

Desi cu totii avem de rezolvat probleme personale, nu este deloc un semn bun daca tot timpul raspunde la telefon in alta camera sau fereste telefonul de tine.

Iti trimite SMS-uri fara sa-ti foloseasca numele

SMS-urile sunt la moda si ofera o comunicare simpla si rapida. Cand un barbat “jongleaza” cu mai multe femei, le trimite la toate niste texte generice, fara sa le personalizeze in vreun fel cu numele lor, pentru a nu le incurca. Un alt semnal de alarma poate fi si faptul ca brusc nu te mai striga pe nume si foloseste apelative precum iubito, dulceata etc.

Lucreaza tot timpul peste program sau pleaca pentru diverse „hobby”-uri la ore tarzii

Ai putea sa-ti pui intrebari de ce te mai vezi cu tipul asta daca, de fiecare data cand ai nevoie de el, este plecat fie la „birou”, fie sa practice vreun „hobby”, la ore obscure.

Prietenii lui nu stiu cum te cheama si se prezinta de fiecare data cand te vad

Daca prietenii lui uita tot timpul cum te cheama poate fi un semn ca el nu prea vorbeste despre tine. Sau ca are mai multe iubite si nu stiu care dintre ele esti tu. In plus, daca de fiecare data cand te vezi cu ei se prezinta ca si cum atunci ar fi prima data cand v-ati intalni este un semn ca sunt obisnuiti ca de fiecare data sa aduca pe altcineva. Si, ca sa nu faca, vreo incurcatura, se prezinta din nou.

Citeste mai mult pe sfatulparintilor.ro

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
Se interzic mașini în România. Apare o nouă taxă auto în orașe. Amendă 500 lei/zi, dacă ignori
Playtech.ro
Sociologul Alfred Bulai, acuzat că ar fi făcut avansuri studentelor, în timp ce era profesor și decan la SNSPA. Poliția a început o anchetă
DailyBusiness
Cati bani primește David Popovici după ce a câștigat medalia de aur. Sportivul a scris istorie la JO2024
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Românii, mai săraci din toamnă. Vestea care le pune capac
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Vecinii lui Andrei Versace, dezvăluiri uluitoare după moartea influencerului. Cum îi teroriza: 'Este inacceptabil!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
Statul cere banii de la români. Obligația, trecută direct în lege. Poliția intervine imediat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Mesaje de felicitare din partea sportivilor români pentru înotătorul David Popovici, medaliat cu aur olimpic
MediaFlux
PENSIONARII care pot RĂMÂNE FĂRĂ măriri de PENSIE! DECIZIA care schimbă TOTUL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!