Semne zodiacale în trei zicale. Berbecul nu se sustrage. „Nu s-a terminat nimic pentru cel care trăieşte”

Semne zodiacale – Caracterul fiecărui semn zodiacal poate fi definit în trei zicale, pe tine ce te definește?
Iulian Tudor
05 iul. 2018, 10:12
Semne zodiacale în trei zicale. Berbecul nu se sustrage.

BERBEC

„Du-te acolo, nu știu unde, adu asta, nu știu ce.” Numai Berbecul este capabil să facă față acestei sarcini. Mai ales dacă există un stimulent!

„Nu s-a terminat nimic pentru cel care trăiește.” Berbecul nu se sustrage! Atât cât viața nu-l doboară, el poate ieși întotdeauna dintr-o situație dificilă.

„Un copac fără flori este un copac uscat.” Aceste cuvinte definesc Berbecul, el fiind caracterizat prin manifestări de pasiune, emoții puternice și impulsivitate.

Citeşte şi Zodiac chinezesc: Ce zodie eşti dupa ora naşterii

TAUR

„În afara mării. Taurului nu-i place să fie deranjat, mai ales în privința problemelor triviale, așa că el va găsi o mie de motive pentru a nu face niciun demers pentru a rezolva o situație care nu-i place. Este greu să-l convingi.

„Viața nu este măsurată în ani, ci în muncă. ” Taurul iubește să lucreze și știe cum să lucreze. Este foarte important ca el să vadă rezultatul muncii, atunci va avea un stimulent și mai mare pentru a obține ceva.

„Să găsești aici și să nu pierzi acolo.” Taurul este foarte practic și viclean, așa că întotdeauna încearcă să nu piardă profitul, sau chiar mai bine, încearcă să găsească un avantaj dublu!
Gemeni

„Tot ce s-a făcut este perfect. ” Gemenii sunt, prin natura lor, optimiști, așa că percep orice eșec ca fiind o experiență și un stimulent pentru a merge mai departe.

„Este mai bine să vezi mai mult decât să trăiești mult.” Reprezentanții acestui semn sunt foarte curioși. Ei apreciază impresiile, nu stabilitatea, așa că vor să trăiască viața, astfel încât să aibă amintiri.

„Aruncați-o în mare va veni cu un pește în dinți.” Gemenii sunt norocoși. Sunt norocoși în comerț, negocieri și afaceri. Ei sunt rapizi, inteligenți și au resurse, de aceea sunt foarte tenace!

RAC

„Casa mea este cetatea mea.” Casa pentru Rac este un loc sacru. Este locul unde se poate relaxa cu adevarat si poate fi el însuși.

„Este mai bine să mergi și să te așezi pe drum, decât să alergi și să te culci.”

Natura prudentă și îngrijită, dar și lentă a Racului îi conferă răbdare și rezistență.

„Există un păcat în tot.” Mulți Raci par a fi lipsiți de apărare, dar vine un moment în care pot să și înțepe.

LEU

„Este liniștite în mlaștină, dar e rău să trăiești acolo.” Niciun Leu nu poate să trăiască o viață liniștită, măsurată și gri. În jurul său trebuie să existe o vacanță continuă, strălucire, muzică și oameni.

„Lupii nu se tem dacă mergi în pădure.” Leii sunt foarte curajoși și disprețuiesc lașii. Reprezentanții acestui semn al zodiacului acceptă adesea riscuri, fără să se gândească la consecințe.

„Oricine face fapte mari nu ascultă lătratul câinelui. ” Aceasta este o viziune tipică pentru Leu. El iubește recunoașterea și respectul, adoră atunci când sunt apreciați și admirați, dar când vine vorba de critici, nu o percep prea bine.

FECIOARA

„Fără o cauză pentru a trăi cerul este prea înalt.” O adevărată Fecioară nu poate trăi fără muncă. Ea este dispusă să muncească din greu pentru a-și atinge obiectivele.

„Ei spun la întâmplare, iar tu îți dai seama repede.” Fecioarele sunt cardinalii gri. Observă imediat detaliile și au o memorie foarte bună.

„Măsurați de șapte ori, tăiați o dată.” Acest proverb dezvăluie abordarea cauzei majorității Fecioarelor. Înainte de a începe, ele o vor gândi și o vor analiza de o sută de ori.

BALANȚĂ

„E bine acolo unde nu suntem.” Multe Balanțe cred că se află întotdeauna într-un loc cu un motiv.

„Așa va fi. Dar nu va exista, deci ceva se va face.” Această vorbă spune multe despre natura îndoielnică a Balanței. Îi este dificil să ia decizii.

„Uneori să scapi înseamnă să câștigi.” Balanța crede că uneori merită să fugi de conflict, pentru a nu-l dezvolta mai tare. La urma urmei, Balanțele sunt pacifiste, iar războaiele și luptele nu sunt pentru ele.

SCORPION

„Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte.” Scorpionii sunt foarte răzbunători și nu se vor odihni până când inamicul nu va fi rănit așa cum a fost el rănit.

„Încrederea și viața se pierd doar o singură dată.” Credibilitatea reprezentanților acestei constelații merită foarte mult. Dacă ai pierdut încrederea unui Scorpion, nu te așteptați să o primești din nou.

„Fă ce poți, dar în rest, să te bazezi pe soartă.” Scorpionul este perfecționist și încearcă să facă totul perfect, dar crede și în destin.

SĂGETĂTOR

„Viața este ca luna: dacă este completă, începe să scadă în intensitate.” Acest proverb, cel mai probabil, se referă la partea financiară a vieții Săgetătorului.

„Urechea este spre vârful muntelui.” Săgetătorul este norocos și complicat. Un fel de forță necunoscută îl mișcă și îl ajută să atingă vârful succesului.

„Fără adevărul de a trăi nu există nimic.” Săgetătorii se consideră luptători ai adevărului.

CAPRICORN

„Răbdarea și munca te vor face mare.” Capricornii sunt foarte rezistenți, persistenți și muncitori. Ei duc totul la perfecțiune și datorită încăpățânării și răbdării lor, obțin nenumărate succese.

„Trăiți, trăiți, trăiți.” Capricornii sunt obișnuiți să facă totul singuri și iubesc viața.

„Apa înghite piatra.” Răbdarea și perseverența Capricornul poate fi de invidiat uneori!

VĂRSĂTOR

„Cu lupii vii, cu lupii pleci.” Vărsătorii tind să coboare la nivelul oricui și să găsească un limbaj comun cu oricine. În anturajul lor poți găsi oameni cu straturi sociale și prosperitate absolut diferite.

„Ursul este în pădure, dar pielea este vândută deja.” Majoritatea Vărsătorilor sunt mari visători. Ei își fac planuri grandioase, dar nu se grăbesc să le pună în aplicare.

„Chiar și un nebun poate avea un talent.” Nu este un secret faptul că mulți Vărsători sunt cunoscuți ca fiind proști ciudați. Cu toate acestea, ei sunt foarte talentați și chiar străluciți.

PEȘTI

„Dumnezeu îi pedepsește pe cei răi.” Peștii sunt foarte religiosi, umili și dispuși să fie victime.

„Este distractiv să pierzi timpul.” Această înțelepciune populară vorbește despre nepracticitatea și frivolitatea reprezentanților acestui semn zodiacal. Ei trăiesc în prezent și nu se gândesc cu adevărat la viitor.

„Un om curajos moare o dată, un laș de o mie de ori.” Peștii nu sunt lași și trebuie să reții asta!

Spynews
Câte calorii are un porumb copt. Cât poți să mănânci fără să te îngrași
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Gigantul din energie care a cumpărat Enel a făcut o nouă mutare spectaculoasă în România. Investiția se ridică la 700 de milioane de euro
Capital.ro
Ungurii, stăpânii Europei. Sunt imposibil de oprit: Au eșuat a treia oară
Playtech.ro
BREAKING TAS a luat prima decizie în cazul Sabrinei Voinea. Hotărâre de ultimă oră
DailyBusiness
50.000 de euro pe beneficiar! DECIZIE FINALĂ LA GUVERN
Adevarul
Cele cinci cetăți dacice din România de neuitat. Cum ajungem în cele mai misterioase locuri din Munții Carpați VIDEO
Spynews
Un nou cuplu în familia Mireasa? Cum au răspuns Bogdana și Sergiu, foști concurenți în sezonul 8, atunci când au fost întrebați dacă sunt împreună
Spynews
Fiul Anei Baniciu și al lui Edy Kovacs, obișnuit de mic cu localurile exclusiviste. Micuțul Aris, prima ieșire la restaurant cu părinții și bunicii din partea tatălui / PAPARAZZI
Evz.ro
Mihaela Rădulescu îi umilește pe toți bărbații. Ce a putut să spună „diva” de la Monaco
Ego.ro
Cum a fost surprinsă Sabrina Voinea alături de iubitul ei! Imaginile au devenit publice!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
„Viața cu persoane, un coșmar” Mesajul apărut pe contul Oanei Ciocan, după despărțirea de Jador
Cancan.ro
Toate predicțiile lui Nostradamus pentru 2024. Prima dintre ele tocmai s-a adeverit!
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Tragedie în Portul Midia! Patru persoane și-au pierdut viața după ce o navă a fost cuprinsă de flăcări
Capital.ro
Se plătesc bani direct în conturile românilor. Statul dă 10.000 de euro în plus pentru fiecare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Șocant ce a scris în biletul de adio Daniel, polițistul de 28 de ani care s-a împușcat în cap! S-a aflat ce durere îi apăsa sufletul
substantial.ro
Filmul ‘Interstellar’ va fi relansat în format Imax în onoarea celei de-a 10-a aniversări
MediaFlux
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ALEGERILE din SUA! S-a AFLAT ACUM despre HARRIS și TRUMP
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!