Senatorul PSD Laura Moagher multumeşte tuturor celor care au ajutat refugiaţii ucraineni cazaţi în Prahova: „A fost o misiune cu un impact emotional foarte puternic”

Senatorea PSD Laura Moagher a fost impresionată de familiile de refugiaţi din Ucraina şi a ţinut să le mulţumească tuturor primarilor şi celor care au ajutat cetăţenii ucraineni cazaţi în Prahova.
Filip Stan
04 mart. 2022, 13:12
Senatorul PSD Laura Moagher multumeşte tuturor celor care au ajutat refugiaţii ucraineni cazaţi în Prahova:

Senatorul PSD Laura Moagher multumeste tuturor celor care au ajutat refugiaţii ucraineni cazaţi în Prahova. Un grup de cetăţeni ucraineni format din mame si copii a fost adus joi noapte, în Prahova, cu un microbuz, din Vama Siret. Refugiaţii au fost însoţiţi de senatorul PSD Laura Moagher, prefectul Virgiliu Nanu si subprefectul Emil Draganescu.

Senatorul PSD Laura Moagher: M-au impresionat copiii, care nu intelegeau absolut nimic din ce li se pregateste

Citeşte şi Localitate din apropierea Kievului distrusă de armata rusă. Ce a rămas din Borodianka, după atacul cu rachete

Laura Moagher a fost cea care a organizat misiunea de aducere in Prahova a refugiatilor ucraineni. Aceasta a tinut sa multumeasca pentru sprijin tuturor primarilor din judeţ, firmelor si voluntarilor care au facut posibila aducerea in Prahova si gazduirea celor 11 ucraineni.

„A fost o misiune cu un impact emotional foarte puternic. Majoritatea dintre noi nu am prins razboaie care sa ne impacteze in mod direct si nu am stiut la ce sa ne asteptam. Oricat de pregatita am crezut ca sunt in momentul in care am plecat spre Vama Isaccea, odata ajunsa la fata locului, am vazut ca situatia este una extrem, extrem de solicitanta si mult mai greu de indurat decat pare la televizor pentru cei care au fugit din calea atacurilor. Si cel mai mult, dintre toate, m-au impresionat copiii care nu intelegeau absolut nimic din ce li se pregateste, intrebau de tatii si de fratii lor mai mari, iar mamele incercau pe cat posibil sa ii linisteasca.

Nu stiu cat de mult reusim prin solidaritatea noastra sa le alinam sufletele in aceasta perioada, dar vom depune eforturi in continuare pentru ca sederea lor aici sa fie una sigura, fara niciun fel de griji.

Multumesc inca o data primarilor din judet care au organizat campanii de strangere de ajutoare, tuturor celor care au oferit spatii de cazare si hrana refugiatilor, in special fratilor Auras si Cristi Alexandru (Motel Pikanore), agentilor de Politie si conducerii IPJ Prahova, transportatorilor care au adus in judet zeci de mame si copii si nu in ultimul rand, translatorului nostru, Aliona, fara de care totul ar fi fost mult mai greu!”, a declarat Laura Fulgeanu-Moagher, potrivit ph-online.ro. 

Lucian Bode a anunţat că de la începutul conflictului în Ucraina şi până astăzi, orele 06:00, au intrat în România 172.935. Dintre aceştia au ales să părăsească ţara 114.829. Aşadar, pe teritoriul României, în acest moment se află 58.106 cetăţeni ucraineni.

Potrivit ministrului de Interne,  1897 de cetăţeni ucraineni au solicitat azil în România.

Citeşte şi Volodimir Zelenski, provocare pentru Putin: „Să stea la masă cu mine, dar nu la 30 de metri distanţă”

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Animalul care are dinți de cupru. E o creatură cu aspect înfiorător, cu care nu ai vrea să ai de-a face
Capital.ro
Vladimir Putin a dat ordinul. Decizia finală luată astăzi, pe 18 August
Playtech.ro
Război pe averea lui Alain Delon. Copiii celebrului actor se ceartă pe bani. Cui va rămâne întreaga moștenire
DailyBusiness
De ce economia țării nu este stabilă? Radu Crăciun: „Asigurăm prosperitatea altora și iluziile noastre”
Adevarul
Zeci de medici români din Franța sar în apărarea doctorițelor de la Sf. Pantelimon acuzate de omor: „Sunt ostracizate și tratate precum criminali de drept comun”
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Cum îți reglezi ceasul biologic, dacă trebuie să te trezești devreme
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
Cine moștenește averea uluitoare a lui Alain Delon. Actorul pasionat de sport a stabilit clar cum se va împărți imperiul de 300.000.000 de euro
wowbiz.ro
Cătălin a căzut 300 de metri în gol pe Munții Bucegi! Cum s-a întâmplat tragedia?!
Cancan.ro
Ioana, după ce Năstase a prins-o vorbind cu altul: 'Du-te, eşti BĂTRÂN'
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Doliu în lumea cinematografiei! Alain Delon s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani
Capital.ro
A murit cel mai iubit actor al tuturor timpurilor. Drum lin, maestre!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine moștenește averea uluitoare a lui Alain Delon. Actorul pasionat de sport a stabilit clar cum se va împărți imperiul de 300.000.000 de euro
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Elveția caută soluții pentru eliminarea muniției aruncate în lacuri
MediaFlux
A VENIT DECIZIA! Cu CÂT CRESC PENSIILE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...