Sentinţă de ultimă oră în procesul de divorţ dintre Anamaria Prodan şi Reghecampf. Lovitură de teatru, ce a decis instanţa

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, care durează deja de peste trei ani, a fost din nou amânat. Cei doi și-au exprimat în repetate rânduri dorința de a pune capăt circului din jurul procesului, pentru a deveni liberi.
Filip Stan
26 oct. 2024, 10:50
Sentinţă de ultimă oră în procesul de divorţ dintre Anamaria Prodan şi Reghecampf. Lovitură de teatru, ce a decis instanţa
Sentinţă de ultimă oră în procesul de divorţ dintre Anamaria Prodan şi Reghecampf. Lovitură de teatru, ce a decis instanţa

Procesul de divorţ dintre Anamaria Prodan şi Reghecampf a avut un nou termen pe 9 octombrie 2024. După audieri instanța a rămas în pronunțare, însă la termenul din 25 octombrie 2024 a decis să amâne pronunțarea pentru data de 11 noiembrie 2024, transmite Click!.

„Termen 25.10.2024 Reghecampf Anamaria vs Reghecampf Laurențiu, Tribunalul Ilfov Dosar nr.  30005/94/2021, Amână pronunţarea la data de 11.11.2024. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei, azi, 25.10.2024”, se arată în soluția instanței.

Citeşte şi: Codruța și Valentin Sanfira, prima fotografie cu bebelușul. Fanii sunt în extaz. „Sonia Emilia. O iubim tare”

Până atunci, în urma acuzațiilor aduse de Valentin Petrișor, zis Dinte, avocatul Anamariei Prodan, Oleg Burlacu, a depus noi dovezi care arată că martorul lui laurenţiu Reghecampf ar fi mințit sub jurământ. Instanța a decis, astfel, să analizeze cu atenție dacă ar putea exista o conspirație între antrenor și martorul său, pentru a influența procesul prin mărturie mincinoasă.

„Ea nu renunță la divorț, vrea să păstreze și numele, vrea vreo 20-30.000 de euro pe lună pentru un copil de 12 ani. Inclusiv astăzi am auzit-o pe hol când zicea: hai să o mai amânăm, hai s-o mai ducem, hai s-o mai lungim. Știați că Anamaria Prodan, înainte de episodul cu Dan Alexa, s-a dus și i-a tăiat toate hainele din camera de hotel, în care domnul Alexa stătea, actualei soții a domnului Dan Alexa? Nu știați!”, a spus Valentin Petrişor, zis Dinte, la termenul din 9 octombrie 2024.

Citeşte şi: Gabriela Cristea și Cristina Șișcanu se întrec în rețete de ciocolată Dubai. Nutriționiștii trag un mare semnal de alarmă privind ingredientele folosite: „Bombă cu ceas, cu aspect de cremă de ghete”

„Nici nu s-a pus problema de așa ceva vreodată! Nu s-a discutat vreodată așa ceva! Mincinoși! Și mărturie mincinoasă… O să scoatem declarația de martor a lui și o s-o facem publică și pe urmă o să-l dăm în judecată pentru tot ce a spus, plus plângere penală pentru mărturie mincinoasă”, a declarat Anamaria Prodan.

„Ne vedem în instanță cu domnul Dinte sau cum se numește Valentin Petrișor pentru mărturie mincinoasă”, a declarat și avocatul impresarei, Oleg Burlacu.

DailyBusiness
Pensiile cresc spectaculos! Noi beneficii pentru pensionari. Cine și cum se califică
Spynews
El este Lehel, bărbatul suspectat că a ucis-o pe românca de 48 de ani și a zidit-o într-un bar din Germania. Vecina Luminiței, declarații halucinante | FOTO
Bzi.ro
Loredana Groza i-a dansat pe masa lui Mihai Bobonete: „Ce nu fac eu pentru bani?!”
Fanatik.ro
Cât costă să faci succesiunea după 10 ani. Suma nu e deloc mică
Capital.ro
Toată lumea va fi scanată. Se schimbă cărțile de identitate. Se aplică în toate statele UE
Playtech.ro
Imagini de senzație de la nunta lui Iancu Sterp. Mirele a atras toate privirile, cum s-a îmbrăcat
DailyBusiness
Tarife RIDICATE ale locuințelor. Noii proprietari plătesc sume faraonice
Adevarul
Porecla șocantă pe care Mohamed Al-Fayed i-a dat-o Prințului Philip. Ce legătură avea cu accidentul în care au murit Prințesa Diana și fiul său Dodi
wowbiz.ro
Cum au apărut Culiță Sterp și Daniela Iliescu la nunta lui Iancu și a Denisei Coțolan, după ce au lipsit de la cununia civilă! Gestul logodnicei artistului a atras imediat atenția tuturor
Spynews
Alina Petre, primele declarații după ce soțul ei a fost reținut de DNA. Ce spune blondina despre Bogdan Vasiliu și situația în care se află: "Sunt trează de la 5 dimineața, astept DNA-ul la mine acasă"
Spynews
ÎPS Teodosie, noi declarații controversate. Ce spune despre participarea copiilor la petrecerile de Halloween: „Primesc întuneric”
Evz.ro
Celebru actor a fost învins de o boală grea. Ce tragedie!
Ego.ro
După ce ar fi gafat cu Marica, Ioana Tamaș și-a expus trupul perfect! Imaginile cu ea arată de ce nu i-aputut rezista fostul tricolor
Prosport.ro
FOTO. Femeia despre care bărbații nu cred că e reală când o văd cum arată
kanald.ro
Ce urmează să se întâmple cu salariile unei categorii de români. Guvernul a pregătit noi măsuri. Despre ce este vorba
Cancan.ro
Cum a apărut această tânără la nunta lui Iancu Sterp? Invitații și-au dat coate când au văzut-o așa 😲
Playsport.ro
Bomba bombelor! Marica, încă o lovitură după scandalul monstru cu „prosopul”: e acuzat că a „marcat” la nevasta lui Tamaș, în timp ce el bea în hotel! Bătaie cu pumnii și picioarele în ușa camerei, Săpunaru a intervenit și a vrut să-l bată pe Marica
Capital.ro
Permisul de conducere digital. ORDIN de la UE! Când va fi aplicat în toate statele
StirileBZI
Cei care au centrală termică trebuie să știe asta: Cum setezi corect termostatul
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii, prinsă la hotel cu celebrul milionar
stirilekanald.ro
Adrian Marțian mai are un copil! Fiul cel mare al afaceristului este dezamăgit că propriul tată îl ignoră atât pe el, cât și pe Ianis: "Să nu uite"
substantial.ro
Accidentul vascular cerebral ischemic: Semne esențiale și importanța tratamentului rapid
MediaFlux
SE SCHIMBĂ HARTA ROMÂNIEI! Aceste județe DISPAR!
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Descoperirea incredibilă a „chitonului” lui Alexandru cel Mare: o revelație arheologică în Grecia