Serghei Mizil, revoltat până la lacrimi de polițistul care a ucis-o pe Raisa: „Am stat în pat și am plâns. Cum poți să vii ca un animal să pui piciorul?!”

Serghei Mizil și-a manifestat revolta cu privire la polițistul care a ucis-o pe Raisa, fetița de 13 ani, pe trecerea de pietoni. Actorul l-a acuzat pe ofițer că a vrut să mușamalizeze fapta.
Ruxandra Rădulescu
17 ian. 2022, 18:53
Serghei Mizil, revoltat până la lacrimi de polițistul care a ucis-o pe Raisa:

Serghei Mizil și-a exprimat vehement punctul de vedere cu privire la cazul polițistului care a spulberat cu mașina două fetițe pe trecerea de pietoni, în sectorul 1 al Capitalei. Impactul a fost mortal pentru una dintre acestea, iar micuța Raisa, în vârstă de 13 ani, a decedat pe loc.

Tatăl Raisei, fetița ucisă de polițist pe trecerea de pietoni, declarație sfâșietoare: Dumnezeu va face ca el să plătească tot cu viața

Imaginile surprinse la locul tragicului accident arată cum polițistul s-a apropiat de Raisa, fetița ucisă la momentul impactului și în loc să apeleze 112, acesta a lovit-o cu piciorul pentru a verifica dacă copila mai dă semne de viață.

Actorul Serghei Mizil este extrem de revoltat de întreaga situație și mai ales de comportamentul ofițerului de poliție. Mizil a mărturisit că a plâns de furie și neputință când a aflat de întreaga întâmplare și i se pare o faptă de neiertat că Poliția Română nu a luat măsuri mai dure împotriva ofițerului care a ucis-o pe copilă.

„Am stat în pat și am plâns. Cum poți să vii ca un animal să pui piciorul. Nu există, te ridici și îl iei în brațe. Cum? Cu piciorul simți semnele de viață?! Pentru semnele de viață îi pui mână la gât. N-am văzut în viața mea așa ceva. Pe noi dacă ne prindea cu carnet de Anglia, păi ne lua, că conducem fără permis. Nu este legal. Când vii în țară, ai voie o lună până să-ți schimbi carnetul. Să dai cu piciorul!!! Păi dacă era copilul meu, doamne ferește, știi ce făceam eu cu ăla?! Băi te ridici, îl iei, fugi în mașină, te duci la Salvare. Mai era una lovită, chemi Salvarea, că nu știi dacă a murit. Erau două fete lovite, chemi Salvarea. El s-a dus, s-a ascuns, s-a schimbat de haină și a sunat ca să astupe. Păi nu dai telefon la Salvare?! Sunt doi copii răniți”, a declarat îndurerat, Serghei Mizil.

Stenograma discuţiilor dintre agentul de poliţie care a accidentat-o mortal pe Raisa şi dispecerul de la 112. „Ce să-i fac? E plină de sânge… Spuneţi-mi ce să-i fac!”

Poliţistul i-a cerut sfaturi unuia dintre dispecerii cu care a vorbit pentru a o ajuta pe fetiţă şi a rugat de mai multe ori să fie trimisă mai repede o ambulanţă. În înregistrarea difuzată, duminică seară, de Antena 3, se aude cum bărbatul anunţă la 112 că este agent de poliţie şi că a lovit pe cineva „mortal, cred”, cu maşina, oferind adresa unde a avut loc accidentul.

Poliţistul care a accidentat mortal o fată pe o trecere de pietoni din Bucureşti, pus sub control judiciar. Mărturii şocante ale mamei fetei care a scăpat cu viaţă: E sedată, a avut un şoc după ce a aflat că prietena ei a murit

Apelul este transferat la un alt dispecer, poliţistul repetând informaţiile, iar acesta îi spune că vor veni echipaje. Ulterior, apelul este preluat de un al treilea dispecer, iar poliţistul reia informaţiile, precizând că a „lovit pe cineva mortal pe trecerea de pietoni” şi că se afla în timpul serviciului. De asemenea, întrebat dacă era în misiune, poliţistul răspunde: „Da, da, da”.

Apoi, poliţistul vorbeşte cu un alt dispecer, căruia îi spune că a mai sunat o dată şi îl roagă să „urgenteze ambulanţa”. Dispecerul răspunde că a sunat în urmă cu patru minute şi că SMURD-ul e pe drum. În acel moment, pe înregistrare se aude cum poliţistul le strigă celor veniţi la locul accidentului: „Nu am voie să o mut de aici„, iar cineva spune: „E fetiţa mea„.

Unul dintre dispeceri afirmă că s-au trimis mai multe ambulanţe şi îi cere poliţistului detalii despre accident. „Am lovit-o, am lovit-o pe trecerea de pietoni, mi-a sărit în faţă. Un copil, un copil, un copil„, spune poliţistul. El vorbeşte în acelaşi timp şi cu dispecerul, care îl întreabă dacă victima are puls, şi cu oamenii adunaţi la locul accidentului. Poliţistul îl roagă pe dispecer din nou să trimită mai repede ambulanţa. „Ce să-i fac, ce să-i fac? Ce să-i… e plină de sânge, e plină de sânge, a pierdut foarte mult sânge! Dar se mişcă, ce să-i fac? Spuneţi-mi ce să-i fac!„, adaugă el, conform stenogramelor difuzate de Antena 3.

Dispecerul îl sfătuieşte ca victima să rămână jos, să nu se mişte şi eventual să o aşeze în poziţia de siguranţă, poliţistul întrebându-l: „Pe stânga? Pe partea stângă? (…) Să trimiteţi pe cineva, vă rog!„.

Poliţistul, aflat singur în maşină, a accidentat, joi, două fete care traversau strada în Sectorul 1 al Capitalei. În urma impactului, una dintre copile, de 13 ani, a murit, cealaltă, de 11 ani, fiind transportată la spital.

Şeful Poliţiei Capitalei, Bogdan Berechet, anunţa că poliţistul a fost pus la dispoziţie, în urma deciziei procurorului de a-l plasa pe acesta sub control judiciar. El a ţinut să menţioneze că poliţiştii aflaţi în timpul programului se află în misiune, atâta vreme cât sunt între orele de serviciu şi a admis că misiunea în care se afla agentul care a provocat accidentul nu era una urgentă. El mai anunţa că a dat o dispoziţie ca, „în momentul în care este necesară deplasarea în regim prioritar, acest fapt să fie comunicat prin staţia radio către toţi dispecerii pentru a se cunoaşte la orice moment modalitatea şi condiţiile în care se deplasează autospecialele de poliţie”.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Obiceiul la care e bine să renunți dacă ai peste 50 de ani. Efectul se poate vedea și într-o lună de zile
Capital.ro
Românii sunt verificați. ANAF face măcel. Este obligatoriu în România
Playtech.ro
Ce spune Ciprian Marica despre incendiul pornit în incinta academiei sale din Pipera. Fanii nu se așteptau la asta!
DailyBusiness
Anunțul momentului cu privire la pensiile românilor! Vin primele documente
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cel mai șocant film horror din istorie. E cea mai profitabilă producție
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Bogdan Vlădău, primele declarații despre divorțul de Gina Chirilă: 'Încă îmi revin un pic' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
A murit cea mai frumoasă actriță. Marea doamnă s-a stins. Toți o știau din telenovele
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Mirosul stresului influențează comportamentul câinilor, arată un studiu
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!