Servicii de transport în condiții de siguranță maximă!

Există o firmă cu experiență în orașul București care furnizează servicii de mutări de diferite categorii, de mult timp.
Filip Stan
09 nov. 2021, 11:41
Servicii de transport în condiții de siguranță maximă!

Urmează să vă schimbați locuința sau sediul firmei dumneavoastră? Aveți foarte multe lucruri de împachetat și mutat într-o locație nouă? Inclusiv mobilă, obiecte electrocasnice și piese foarte grele de mobilier? Există o firmă cu experiență care realizează servicii de transport profesioniste.

ProfessionalMovers.ro este compania care are incluse în portofoliul său următoarele categorii de servicii: transport mobilă, depozitare mobilă, mutări firme, debarasare mobilă, mutări în localitățile Constanța, Brașov, Sibiu, Cluj, Ploiești, Iași, Timișoara, Pitești și servicii de mutări internaționale.

Compania oferă clienților săi transportul mobilei și al celorlalte lucruri, în condiții de siguranță sporită, oferă servicii personalizate în funcție de necesități, prețuri foarte bune, servicii de consultanță și evaluare și … rapiditate.

Toate produsele transportate de către această companie sunt asigurate, în primul rând, indiferent de tipul lor. De asemenea, sunt ambalate în folii și cutii speciale, pentru a nu suferi deteriorări pe perioada transportului.

Servicii de mutări mobilă și transport mobilă

Compania ProfessionalMovers.ro colaborează cu personal experimentat în toate tipurile de mutări mobilă, obiecte grele sau alte tipuri de lucruri. Dacă vă grăbiți și nu aveți suficientă răbdare sau timp să ambalați sau să despachetați fiecare lucru în parte, solicitați acest lucru reprezentanților firmei.

Aceste servicii sunt, bineînțeles, opționale! Dacă doriți ca aceste lucruri să le realizați dumneavoastră singuri, acest lucru este posibil în cazul acestei companii.

De asemenea, trebuie să rețineți faptul că există mai multe opțiuni pentru serviciile de mutare mobilă în alte localități din România sau în alte localități din străinătate.

Prețul pentru serviciile de mutari mobila și transport vi se vor transmite telefonic. În situația în care aveți multe lucruri și multă mobilă de mutat, o persoană din cadrul firmei se va deplasa la fața locului, pentru a realiza evaluarea mutării.

În situația în care sunteți nevoiți să vă mutați lucrurile pe distanțe mari sau în străinătate, compania realizează grupaje de marfă, o dată de pe lună. Această ofertă este valabilă pentru persoanele care au de transportat o cantitate de cel mult 10 mc de bagaje și care nu se grăbesc.

De asemenea, în anumite situații, mobila dumneavoastră va trebui demontată pentru a putea fi transportată. Și apoi, bineînțeles, va trebui montată la loc. Personalul companiei este capabil să realizeze acest lucru în mod profesionist, fără nici un fel de problemă.

Servicii de depozitare mobilă în București

De foarte multe ori, noua locație nu este reamenajată atunci când sunteți nevoiți să vă mutați locuința sau sediul firmei. În această situație, vă recomandăm să solicitați relații suplimentare de la reprezentanții companiei despre serviciile de depozitare mobilă.  Firma deține spații de depozitare sub forma unor containere sau boxe în București. Acestea sunt amplasate în zone securizate și sunt supravegheate 24/24 ore de firme de pază profesioniste.

Credem că vă sunt utile inclusiv serviciile de debarasare mobilă de aici! Vă puteți bucura de ele chiar și în situația în care nu doriți să vă schimbați locuința sau sediul firmei. Pur și simplu, va trebui să formați numărul de telefon postat pe site-ul companiei și să spuneți că doriți să scăpați de mobila veche. Personalul specializat din cadrul firmei, va sosi la locație, va dezmembra, încărca și transporta mobila veche în locuri speciale, fără ca dumneavoastră să trebuiască să faceți nici cel mai mic efort.

Spynews
Cum arată acum Daria, fosta iubită a lui Alex Bodi! Cu ea a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce să nu-i faci câinelui pe timp de caniculă. Riști să-i provoci un șoc termic
Capital.ro
Limită la plata în numerar. Se pun restricții pentru acești români care plătesc cash
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
CRESC SAU NU TAXELE? Toți românii trebuie să știe asta
Adevarul
Imagini virale cu un sucevean care şi-a trasat, cu trafaletul, propria trecere de pietoni în faţa barului unde bea de obicei VIDEO
Spynews
Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa lui Andrei Rotaru! Soacra concurentului de la Insula Iubirii l-a pus la punct: ”Nu cumva ești expirat?”
Spynews
Bianca Sârbu s-a tuns periuță! Motivul neașteptat al schimbării radicale | VIDEO
Evz.ro
Caniculă în toată România. Temperaturile vor arde
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Sorana Cîrstea este FURIOASĂ după câștigul lui David Popovici! Sportiva a decis să nu mai tacă și, dacă citești ce a spus
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
David Popovici, interviu de colecție după succesul de la Paris. Campionul olimpic le-a transmis un mesaj tinerilor din România: „Am făcut copilul din mine foarte fericit”
Capital.ro
Statul a luat banii românilor. Record istoric anunțat acum în România. Toată lumea plătește
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Hezbollah a lansat zeci de rachete în nordul Israelului ca răspuns la un atac israelian
MediaFlux
RUSIA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu NATO! Avertismentul EXPERȚILOR MILITARI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?