Sezonul Leu 2023. Soarele revine acasă. Ce se schimbă în relații pentru zodii? Atenție, planeta iubirii e retrogradă în Leu!

Sezonul Leului pasional și iubitor de lumina reflectoarelor vine pe măsură ce temperaturile cresc și ajungem în inima verii.
Alina Costache
23 iul. 2023, 14:22
Sezonul Leu 2023. Soarele revine acasă. Ce se schimbă în relații pentru zodii? Atenție, planeta iubirii e retrogradă în Leu!

Sezonul Leu 2023. Soarele stăpânește Leul, semnul fix de Foc și te încurajează să-ți promovezi și să-ți îmbrățișezi sinele. Să găsești noi modalități de autoexprimare, să-ți urmezi visurile și să gândești proactiv și optimist.

Indiferent de ceea ce intenționezi să faci de la jumătatea lunii iulie până la jumătatea lunii august, tranzitul soarelui prin Leu te poate stimula sentimentul de împuternicire, încredere și impuls. Este o perioadă a anului în care poți simți că ești în centrul atenției, în timp ce alimentezi momente romantice din belșug.

Iată tot ce trebuie să știi despre sezonul Leu 2023.

Sezonul Leului începe pe 22 iulie și se termină pe 23 august în 2023. Deoarece Leul este asociat cu cea de-a cincea casă a romantismului și a autoexprimării, energia sa poate mări impulsurile artistice și dorința de dragoste, lux, distracție și dramă – în mod ideal, varietatea distractivă mai degrabă decât varietatea agitătoare. Cu Soarele strălucind puternic în timpul zilelor lungi și nopților înstelate, acesta este momentul ideal pentru întâlniri aburinde și întâlniri în stil Gatsby. Suntem cel mai mult mulțumiți în timpul sezonului Leului când arătăm cât de mult ne pasă și ne bucurăm de lumina reflectoarelor.

Vestea cea mare din acest an este că Venus va fi retrograd în Leu între 22 iulie și 3 septembrie, provocând întârzieri și îndemnând la autoreflecție asupra eforturilor artistice, relațiilor, dragostei, frumuseții și banilor. Mai mult, pe 1 și 9 august, Marte cel orientat spre acțiune și mesagerul Mercur, ambele în Fecioară, vor forma trigon armonios cu Jupiter în Taur. Acest lucru te va ajuta să muți acțiunea pe un plan practic. Soarele se va alinia apoi cu Venus pe 13 august pentru a întări frumusețea și legăturile noastre, mai ales dacă le abordăm fie dintr-o perspectivă introspectă.

Horoscop august 2023. Șase zodii vor fi răsfățate cu noroc, bani și fericire, dar una singură va trage cu adevărat lozul câștigător în august. Ea are prima șansă la fericire

Iată la ce se poate aștepta fiecare semn zodiacal de la sezonul Leu 2023.

Sezonul Leu 2023. BERBEC

Deoarece Soarele se află în cea de-a cincea casă a romantismului, jocului și creativității, sezonul Leu tinde să intensifice impulsurile artistice și apetitul pentru joacă. Acest moment a fost creat pentru a-ți exprima emoțiile printr-un proiect creativ și oprirea muncii, astfel încât să poți fi cu adevărat tu însuți alături de oamenii la care ții cel mai mult. Soarele se va alinia cu Venus în zona ta de autoexprimare pe 13 august, făcând din această o zi deosebit de plină de dragoste și de noroc.

Sezonul Leu 2023. TAUR
Sezonul Leu înseamnă să petreci și mai mult timp de calitate alături de cei dragi, datorită Soarelui care tranzitează a patra casă a vieții de acasă. Relaxarea alături de cei dragi poate fi deosebit de reconfortantă pentru inima ta chiar acum, indiferent dacă te îndrepți într-un loc preferat de vacanță în familie, te plimbi în grădină sau faci plimbări luminate de amurg. Odată cu planeta voastră conducătoare, Venus, mișcându-se înapoi în Leu, legătura cu membrii familiei poate deveni mai strânsă. Horoscop special: Relația acestor zodii se înbunătătește grație lui VENUS retrograd în Leu. Află dacă te numeri printre norocoși!

Horoscop august. Nativii cu noroc în ultima lună a verii. Care sunt zilele când banii cad din cer pentru fiecare zodie

Un moment de pauză salvează o viață de regret. Pe măsură ce roata timpului se întoarce, weekend-ul îmbunătățește relațiile pentru patru zodii, datorită intrarii lui Venus in retrograd. Se anunta o oportunitate pentru o mai mare conștientizare și o nouă perspectivă pe măsură ce Venus își începe călătoria retrogradă în zodia de foc pasională a Leului. Venus face această călătorie doar o dată la aproximativ doi ani, marcând-o ca un portal puternic către lecțiile și ciclurile tale romantice. Aceasta este șansa ta, să fii sincer despre ceea ce ai nevoie cu adevărat și dacă relația ta îți poate oferi asta. În acest timp, va aduce fie conștientizarea că ești exact acolo unde ar trebui să fii, fie că timpul vostru împreună s-a încheiat.

Universul îți trimite un reminder blând ca trebuie să ai grijă de tine, indiferent de ce se mai întâmplă în viața ta romantică. Aceasta este cheia iubirii pentru că până nu îți pasă de tine în toate modurile pe care le dorești, nu vei ști niciodată dacă alegi pe cineva din singurătate sau din dragoste.

Împreună, stelele te ajută să te aliniezi cu cel mai autentic sine pe măsură ce devii mai conștient de lecțiile trecute și de modul în care acestea afectează deciziile romantice pe care le iei acum. Mai presus de toate, aceasta reprezintă o perioadă de pauză înainte de reacție. Reprezintă onoarea lui Venus în călătoria sa prin lumea intunecata și știind că în ceea ce privește dragostea, este întotdeauna cel mai bine să îți iei timp înainte de a te decide, deoarece o alegere pripită te poate costa dragostea pe care o căutai tot timpul.

Sezonul Leu 2023. Capricorn

Trebuie să-ți schimbi gândurile despre dragoste și intimitate pentru a-ți îmbunătăți relația romantică. Relațiile sunt mai mult decât pasiune sau statut social. Sunt o modalitate de a crește și de a te înțelege mai bine. Venus retrograd în Leu îți activează zona de intimitate și transformare oferindu-ți tot ce ai nevoie pentru a face schimbările pe care le cauți. Reflecteaza asupra temelor de vulnerabilitate, transparență și îngrijire de sine. În funcție de calea pe care ai parcurs-o de atunci, s-ar putea să poți acum să prinzi un nou început în dragoste cu adevărat. Cu toate acestea, dacă nu ai făcut-o, atunci vânturile karmice ale sorții te pot ajuta să te împingă către un loc de creștere mai semnificativă.

Acest lucru se aliniază cu Venus care își începe retrogradul în Leu, activând intimitatea, relațiile pe termen lung și temele de transformare. Folosește ceea ce ai învățat și vei continua să treci prin această fază pentru a vedea dragostea diferit. Lasa-ti mintea și inima să se extindă și ia în considerare posibilitatea ca, schimbându-ti perspectiva, poti să iti schimbi relația în bine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO

 

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Greșeala banală care a costat-o pe o familie de români 150 de euro în vacanță. “A mai pățit cineva așa ceva”
Capital.ro
Obligatoriu pentru românii care au luat permisul de conducere. Trebuie să-l ai pe mașină timp de 12 luni
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Veste pentru proprietarii din România. Vine marea surpriză
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum a reacționat mama suspectului crimei din Brăila, după ce anchetatorii au găsit în casa ei o posibilă armă a crimei: „Un briceag cu care îşi tăia..”
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Lege în România. Te duci la închisoare 30 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Fraudă uriașă de peste 120 milioane de dolari în criptomonede investigată în România
MediaFlux
CREȘTE vârsta de PENSIONARE. GRAFICE din noua LEGE a pensiilor
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!