Sfârşitul lumii, prevestit de părinţii Ilie Cleopa, Ilarion Argatu şi Arsenie Boca. Dezvăluiri teribile despre semnele Apocalipsei: „Bomba cu neutroni va distruge omenirea în cinci luni”

Mulţi au fost cei care, de-a lungul vieţii lor, atunci când necazurile îi copleşeau, îşi îndreptau paşii către locurile în care sălăşluiau marii duhovnici ai României. Primeau de la aceştia întotdeauna îndrumările cele mai bune. Îi amintim doar pe părinţii Ilie Cleopa, Ilarion Argatu şi Arsenie Boca, duhovnici cu har dumnezeiesc, înzestraţi cu darul înainte-vederii.
Alina Costache
23 iul. 2022, 20:31
Sfârşitul lumii, prevestit de părinţii Ilie Cleopa, Ilarion Argatu şi Arsenie Boca. Dezvăluiri teribile despre semnele Apocalipsei:

Sfârşitul lumii a fost una dintre temele abordate de aproape toţi preoţii cu har ai ţării noastre. Cu glasuri profetice, aceştia au vorbit adesea despre semnele apropierii Apocalipsei. Progresele ştiinţifice, hulirea preoţilor şi a Bisericii, negarea lui Dumnezeu, răutatea au fost principalele semne ale sfârşitului lumii profeţite de cei trei duhovnici.

Sfârşitul lumii în viziunea părintelui Ilie Cleopa: „Bomba cu neutroni va distruge omenirea în cinci luni”

Părintele Ilie Cleopa slujea şi sălăşluia la Mănăstirea Sihăstria din judeţul Neamţ. Preotul se referea la progresele tehnice ca la una dintre minunile satanei.

Când vei vedea că din paie uscate de grâu îţi face pâine proaspătă şi, din viţă uscată de vie, îţi face să curgă vinul cel mai bun. Vor face multe minuni cu puterea satanei, încât cei care nu sunt întemeiaţi în credinţă vor zice: Măi, ăştia sunt de la Dumnezeu!”, se arată într-una dintre aceste profeţii consemnată în cuvântul-ortodox.ro.

Părintele a profeţit Apocalipsa care va veni în urma unui război neutronic.

Nu vor vătăma copacii, nici florile, nici răsadurile şi nici ierburile. Ci numai pe oameni cinci luni de zile îi va vătăma. Atât o să dureze războiul neutronic. Cinci luni de zile n-ai să te poţi păzi nici în casă, nici în beci, nici în apă, nicăieri, nicăieri. Unde te-a ajuns… distruge. Asta-i bomba cu neutroni. Toate-s scrise, fraţii mei”, spunea părintele Ilie Cleopa.

Citeste si Profeția sumbră a părintelui Justin Pârvu, despre soarta României. Cum va fi afectată țara noastră de lupta dintre Rusia și Occident

Cum vedea părintele Ilarion Argatu sfârşitul lumii: „Oamenii îşi vor vinde sufletul, vor dispărea dragostea şi mila”

Părintele Ilarion Argatu de la Mănăstirea Cernica a indicat şi el semnele care anunţă Apocalipsa:

Din cauza sărăciei, oamenii îşi vor vinde sufletul pentru hrană şi îmbrăcăminte. Lumea se va înrăi, vor dispărea dragostea şi mila dintre oameni. Se vor contopi preoţii cu mirenii şi nu va mai fi cine să conducă pe credincioşi. Vor conduce banul şi interesul de a câştiga averi”, profeţea preotul.

Mai mult decât atât Ilarion Argatu a spus că o catastrofă va veni peste România dar şi peste alte ţări aducând sfârşitul. Duhovnicul de la Cernica spunea că a avut o viziune privind sfârşitul lumii. Conform acestei viziuni, Bucureştiul se afla sub dărâmături, nu mai existau nici oameni şi nici animale. Doar şapte oameni mai rămâneau în viaţă, iar aceştia erau îmbrăcaţi în alb, semn al curăţeniei.

Am văzut o jumătate de Bucureşti sub dărâmături şi jumătate în picioare, dar pustiu şi gol, fără oameni. Pe străzi erau maşini de tot felul, care de care mai frumoase, mai luxoase, dar fără oameni. Puteai să-ţi alegi pe care voiai. Nimeni nu era şi nimănui nu-i trebuiau. Am văzut oraşe şi sate pustii, câmpii verzi dar pustii. Am intrat într-o casă, să mă dumiresc, dacă este cineva acasă. Nimeni.

Pe aragaz, încă mai fierbea ceaunul cu mămăliguţă, masa era aranjată. Jos lângă aragaz un şorţ şi haine femeieşti, semn că a prins-o moartea pe gospodină făcând mâncare, iar pe scaune şi spătar haine bărbăteşti şi femeieşti, semn că stăteau la masă. M-am mirat şi eram stupefiat de acea linişte ca de mormânt şi de acel pustiu.

Citeste si Când NU este bine să te închini la icoane în biserică şi cum se pupă corect icoanele. Avertismentul părintelui Ilie Cleopa: „Este mare păcat, îi tulburi pe ceilalţi”

Începând de la Galaţi şi până în nordul Moldovei, nu ştiu dacă am întâlnit vreo şapte oameni de toţi, aşa de rari şi de departe erau unii de alţii, poate la sute de kilometri. Toţi erau îmbrăcaţi în haine albe, semn că numai atâţi drepţi s-au mai găsit printre oameni când s-a produs cataclismul.

Am văzut până în Rusia. Până la Moscova, nu ştiu dacă or fi fost 7 oameni pe care i-am întâlnit şi aceia erau îmbrăcaţi în haine albe. Pe aici locurile erau arse, de parcă ar fi dat cineva foc la munţi şi la câmpii şi clădiri dărâmate ca la cutremur”, profeţea părintele Argatu.

Părintele Arsenie Boca, despre Apocalipsă: „România va fi înconjurată de flăcări”

Pentru Arsenie Boca, sfârşitul lumii va veni odată cu progresele ştiinţifice şi cu uitarea credinţei. ”Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, Care este tovarăşul de drum al fiecăruia, de la naştere până la moarte. Vor cădea şi cei aleşi. Îmi pare rău că sunteţi cei de pe urmă. Vă vor cerne. Vor pune impozite, taxe şi alte îngrădiri. Vor lua totul!

Să ştiţi că mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă şi n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”, descria Sfântul Ardealului într-una dintre profeţiile sale.

 

Spynews
Alertă! Vulcanul Etna a erupt. Aeroportul din Catania a anulat toate zborurile
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
O importantă bancă dispare din România. Gigantul autohton care a achitat aproape 350 de milioane de euro
Capital.ro
Vestea dimineții despre Corina Chiriac. Marea artistă a....
Playtech.ro
S-a schimat legea, acum! Poți să rămâi pe loc fără permis
DailyBusiness
Fermierii români primesc mai mulți bani de la stat! Se dau 310 milioane de euro!
Adevarul
Cum a rămas România fără uriașele păduri seculare. Planul eșuat al lui Ceaușescu de reîmpădurire a țării
Spynews
Lovitură grea pentru Cătălin Cherecheș! Socrii fostul edil au fost condamnați la închisoare
Spynews
Cum și-a dat seama Lidia Buble că suferă de psoriazis: „Am ignorat total situația”. Consideră că s-a vindecat datorită rugăciunilor tatălui ei
Evz.ro
Codul Rutier. Noi amenzi, din 9 iulie. Greșeala care te costă
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Cine este principalul suspect în cazul atacului cu acid din Călărași! Anchetatorii au aflat că acesta nu a acționat singur
Capital.ro
ELENA UDREA va fi eliberată? Veste uriașă pentru fostul ministru. Va primi despăgubiri
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
Scandal la Protecția Copilului Vaslui: Două Minore din Grija Statului, Văzute Lucrând ca Animatoare în Club
MediaFlux
JOE BIDEN, anunț privind RETRAGEREA! CUTREMUR în SUA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!