Shadowland, fabulosul dans al umbrelor, în premieră în România

Shadowland, dansul umbrelor, un spectacol fascinant, vine în pemiera în România. Renumita trupa Pilobolus Dance Theater va susţine două reprezentaţii la Bucureşti, pe 23 si 24 februarie 2014, la Sala Palatului. Spectacolul este organizat de Events.
Romania TV
06 ian. 2014, 14:05
Shadowland, fabulosul dans al umbrelor, în premieră în România

Trupa Pilobolus Dance Theater intrece orice inchipuire atunci cand urca pe scena. In spatele unui ecran alb, dansatorii incep sa se transforme sub ochii tai in animale, obiecte animate, cladiri, personaje celebre si scene. Asemanarea cu realitatea este atat de mare incat uneori uiti ca sunt doar niste oameni.

De fapt, „Pilobolus” este o trupa de dansatori cu abilitati incredibile. Coregrafia lor implica miscari de gimnastica si intoarceri ce necesita o flexibilitate supraumana. In 2007, au fost invitatii speciali ai premiilor Oscar si au uimit audienta aducand un omagiu filmelor celebre precum „Little Miss Sunshine”, „The Devil Wears Prada”, „Snakes on a Plane”. Spectacolul Shadowland are un success incredibil. Acesta este motivul pentru care a plecat intr-un turneu international.

Cu spectacole sold-out si premiate, Pilobus, prin Shadowland, a reusit sa dea un alt inteles jocului cu umbre. Dansatorii combina atat o coregrafie extraordinara, cat si teatru si muzica. Shadowland este o reprezentatie complexa a visului unei fetite care se simte singura si marginalizata de catre familie. Ea incepe o calatorie de descoperire. Pe drum intalneste fel de fel de creaturi: bucatari nebuni, un elefant sau o mana de gigant care o transforma in fata-catel.

„Un spectacol complet nou, Shadowland va deveni, fara indoiala, unul dintre cele mai importante evenimente teatrale din noua stagiune” – Absolute Madrid.

„Acest spectacol amesteca elemente ale operetei și teatrului, elemente de acrobatie si dans, poezie și cultura pop într-o minunata opera de arta” – Berliner Morgenpost.

Biletele intră în vânzare începând din data de 3 ianuarie 2014, la preţurile de 125 ron (sectoarele F,G,H,I si loje), 150 ron (sectoarele B,C,D,E), 175 ron (sector A, cu exceptia primelor 6 randuri) si VIP 200 ron (sector A, primele 6 randuri), în funcţie de distanţa faţă de scenă (schema salii pe eventim.ro).

Biletele se pot cumpara online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.

DailyBusiness
Candidaturile la PREZIDENȚIALE. BEC a validat 10 candidaţi din partea partidelor şi patru independenţi
Spynews
Daiana de la Mireasa, sezonul 7, imagine emoționantă cu burtica de graviduță. Când urmează să nască soția lui Dani / FOTO 
Bzi.ro
Mario Fresh a rupt tăcerea după despărțirea de Alexia Eram! Cum a comentat artistul separarea
Fanatik.ro
Ce se întâmplă dacă freci varza 30 de secunde cu sare. Trucul genial pe care orice gospodină trebuie să îl cunoască
Capital.ro
Ucraina este în doliu. Kievul confirmă tragedia: A murit
Playtech.ro
Rafa Nadal SE RETRAGE din tenis. Campionul tocmai a făcut anunțul
DailyBusiness
Marcel Ciolacu, declarație: „Nu pierdem niciun ban. Nu facem bine românilor. Un incompetent a crezut că merge cu șmecherii”
Adevarul
Ceremonie în stil sovietic la Kremlin. Gesturi ”tandre” între Putin și Lukașenko, ironizate pe internet
wowbiz.ro
Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”
Spynews
Steliano Filip a devenit tată pentru a doua oară! Soția fotbalistului a adus pe lume o fetiță / FOTO
Spynews
Ce face Irisha, după ce relația ei de iubire cu un bărbat însurat a fost făcută publică. Artista își ține viața personală privată, dar câteva detalii au ieșit la iveală | FOTO
Evz.ro
Pleacă de la Cotroceni. Klaus Iohannis a luat decizia
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe acre le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume adoră să ia palme de la alte domnișoare
kanald.ro
Un nou cutremur în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit
Cancan.ro
Nicoleta Ștefan, o asistentă din Slatina, a murit într-un accident rutier cumplit alături de soțul ei 😢
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Statul le cere banii românilor. Taxă pentru proprietarii de case sau mașini. Sunt obligați să plătească
StirileBZI
Se dă un nou ajutor de la stat pentru mii de persoane! Ministerul Muncii a făcut anunțul
Prosport.ro
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare interzisă cu un bărbat de 61 de ani
stirilekanald.ro
Adevăratul motiv al crimei șoferului de ride-sharing! Iubita criminalului a spus tot ce s-a întâmplat înainte de nenorocire
substantial.ro
Rafael Nadal anunță retragerea: Reacții și omagii din lumea sportului
MediaFlux
RĂSTURNARE DE SITUAȚIE privind ADERAREA la Schengen. AUSTRIA a făcut ANUNȚUL
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Nani mic în mașina IPJ Vrancea: săracii, trebuie să fi fost epuizați…