Accidentare horror la lotul naţional de gimnastică: „Nu se mişcă, stă întinsă cu pampers şi sondă şi are mâinile pline de perfuzii”

Shakira Cantaragiu, una dintre cele mai promițătoare junioare ale țării, a suferit o accidentare terifiantă în timpul unui exercițiu la paralele.
Alina Costache
27 dec. 2021, 22:03
Accidentare horror la lotul naţional de gimnastică:

Shakira Cantaragiu a fost internată de urgență la Timișoara, iar cazul său tulburător a readus în discuție siguranța pe care copiii o au în țară, chiar și când vine vorba despre loturile națională, așa cum e cazul micuței Shakira, care va împlini 15 ani pe 30 decembrie.

Un simplu antrenament s-a transformat într-un coșmar pe care Skakira Cantaragiu nu-l va uita niciodată. În timpul unui exercițiu la paralele, gimnasta, care se afla la Deva în grupa coordonată de Lucian Sandu, a suferit o accidentare terifiantă.

Campionul David Popovici a dezvăluit care a fost visul său cu ocazia Crăciunului. „Întodeauna mi s-a îndeplinit dorința”. Cum arăta marele înotător la doar 8 ani
Drama gimnastei Shakira Cantaragiu: „Au nenorocit o copilă! Părinții plâng pe la ușile spitalului”

O sursă din interiorul spitalului a povestit pentru ProSport chinurile inimaginabile pe care trebuie să le îndure acum copilul, iar detaliile sunt tulburătoare.

Sub protecția anonimatului, sursa ProSport a povestit realitatea așa cum este ea: crudă și cruntă! „Fetita aceasta este într-o stare critică! Doctorii se întreabă cum s-a putut întâmpla așa ceva. Fetita are luxație la genunchi, artera poplitee strangulată. I s-a făcut bypass, este operată de la 10 centimetri de deasupra genunchiului, până la 15 centimetri deasupra gleznei!

Mai are multe operații de efectuat, tendoane, ligamente…  O să stea foarte mult în spital! Eu cred că au nenorocit o copilă cei care ar fi trebuit să o supravegheze!  Dacă vedeți cum arată, plângeți de milă! Nu se mișcă, stă întinsă cu pampers și sondă  și mâinile pline de perfuzii!

Tot personalul de aici, din spital, o iubește și are mare grijă de ea. Este singurul copil, spitalul fiind unul de adulți”, a dezvăluit o persoană din interiorul instituției.

Președintele Federației Române de Gimnastică, Carmencita Constantin, a dezvăluit ce se întâmplă cu Shakira Cantaragiu și ce va urma pentru micuța sportivă: „În primul rând, țin să precizez că am ținut tot timpul legătura cu familia Shakirei și cu cei care s-au ocupat de ea la spitalul din Timișoara. Din ce știu, accidentarea nu e atât de gravă pe cât îmi spuneți dumneavoastră. Nu aș vrea să discut, însă, prea mult despre termeni medicali, pentru că nu mă pricep atât de bine, nefiind doctor.

Legendarul Pele, în doliu de Crăciun. A murit Dorval Rodrigues, coechipierul său de la Santos FC
În aceste clipe teribile, alături de gimnastă au fost mama și tatăl ei. „Părinții plâng pe la ușile spitalului, sunt niște oameni amărâți”, dezvăluie sursa noastră din interior. Foarte afectați de ceea ce a pățit copilul lor, acești oameni simpli se feresc să discute cu cei din jur despre cazul sportivei. „Le e teamă că dacă vor vorbi lumea nu se va mai ocupa de fetița lor. Și nu e vorba de doctori, ci de cei din federație”, punctează sursele ProSport.

Carmencita Constantin susține că personalul spitalului din Timișoara a dat dovadă de multă înțelegere și a ajutat-o pe mama Shakirei să fie alături de gimnastă: „Am înțeles că au făcut în așa fel încât să poată rămâne în spital, să doarmă, pentru a nu face zilnic naveta”, a mărturisit președintele FRG.

Shakira provine dintr-o familie simplă și visul ei a fost să le calce pe urme Nadiei Comăneci, Andreei Răducan sau Cătălinei Ponor. Înzestrată cu un talent evident, ea a fost selecționată pentru a face parte din lotul național de la Deva. Doar că visul frumos s-a transformat de mai bine de două săptămâni într-un coșmar.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Alimentul pe care mulți români îl consumă, fără să știe că provoacă balonare. Ce recomandă medicii pentru ameliorarea acestei situații de disconfort
Capital.ro
Florin Salam e distrus de această veste: A intrat în comă. Medicii nu-i mai dau șanse
Playtech.ro
Ce apare pe alcooltest după ce mănânci un corn cu șampanie. Surpriza uriașă de care a avut parte un român după un experiment
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Laura Lavric ar fi lovit un coleg la o nuntă. Autoritățile anchetează situația
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
INFORMAȚII 💣 Doctorița din Brăila, legături cu MAFIA?! Ar fi avut o relație cu un raket basarabean, pe care l-ar fi... De ce poliția crede că este o „crimă la comandă”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
„Mai mult de 13-14 ani nu faci dacă te-a pus cineva”. Dialog halucinant între principalul suspect al crimei din Brăila și mama acestuia. Ce l-a sfătuit femeia
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 24 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Al Treilea Incident de Zbor la Joasă Altitudine pentru Southwest Airlines în 2023
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!