Shannen Doherty se pregătește de moarte. Actrița a început să își vândă lucrurile

Actrița Shannen Doherty și-a lansat propriul podcast unde vorbește despre lupta cu cancerul și unde îi sfătuiește pe urmăritorii săi cum să trateze aceste probleme.
Alina Costache
24 apr. 2024, 16:27
Shannen Doherty se pregătește de moarte. Actrița a început să își vândă lucrurile
Shannen Doherty se pregătește de moarte. Actrița a început să își vândă lucrurile

Fosta vedetă din “Beverly Hills 90210” și „Charmed”, Shannen Doherty, care a fost diagnosticată cu cancer de sân în stadiul 4 în 2019, a vorbit despre pregătirea ei pentru moarte și cum a început să renunțe la multe dintre bunurile ei materiale.

Citește și: Sacrificiu de mamă! O tânără diagnosticată cu cancer și-a dat viața pentru copilul ei. A întrerupt chimioterapia pentru a naște, apoi s-a stins din viață

Shannen Doherty se pregătește de moarte

Într-un episod recent al podcastului său, Shannen Doherty a dezvăluit că și-a golit unele spații de depozitare pentru a ușura problemele ulterioare ale familiei, în special pentru mama ei, atunci ea nu va mai fi. Actrița în vârstă de 52 de ani a explicat cum donarea și vânzarea unora dintre bunurile ei, în special mobilierul, va duce la mai puțină muncă pentru apropiații săi.

„Prioritatea mea în acest moment este mama mea… Știu că va fi greu pentru ea dacă voi muri înaintea ei. Pentru că va fi atât de greu pentru ea, vreau ca alte lucruri să fie mult mai ușoare. Nu vreau să aibă o grămadă de chestii pe cap de care să se ocupe. Nu vreau ca ea să aibă patru unități de depozitare pline cu mobilier”, a menționat ea în podcast.

Shannen Doherty și-a amintit de o călătorie recentă la casa ei din Tennessee și a spus că a luat decizia dificilă de a nu mai spera că se va mai vindeca: „Îmi făceam bagajele și am început să plâng pentru că din nou, simțeam că renunț la un vis și la tot ce a însemnat asta pentru mine. Însemna că renunțam la viață? Însemna că abdicam? Și mama era acolo și mi-a spus: „Nu vinde locul ăsta. Nu trebuie și poți continua. Iar ei i-am spus: „Da, absolut, pot”.

Când Shannen s-a întors la casa din Tennessee câteva zile mai târziu, și-a dat seama că întreținerea proprietății o costă foarte mulți bani, deoarece avea nevoie de multe reparații. În acel moment, i s-a părut mai ușor să renunțe.

„Cred că, într-un fel, creierul funcționează în moduri misterioase în care, deși este incredibil de trist, simți că renunți la ceva care a fost foarte special și important pentru tine, știi că este ceea ce trebuie făcut și știi că îți va da un sentiment de pace și un sentiment de calm”, a spus ea.

Actrița a remarcat că eforturile dificile pe care le face acum îi va ajuta pe cei dragi „să aibă o tranziție mai curată și mai ușoară”. Gândindu-se la asta, actrița a decis că banii pe care i-ar procura din vânzarea mai multor bunuri materiale pe care le are ar fi mult mai utili în alte scopuri: „Am acumulat atât de multe porcării care stau în depozite și nu mă bucură lucrul ăsta. Și chiar am nevoie de ele? Pot să o iau pe mama în vacanță pentru că am toți acești bani în plus și vreau să mă asigur că toată lumea din viața mea este îngrijită odată ce voi fi moartă”.

Într-un episod din 29 ianuarie al podcastului ei, Shannen Doherty a spus că a răspuns pozitiv la un nou tip de tratament denumindu-l „infuzie pentru cancer” și a mărturisit că rezultatele sunt un „miracol”, deși nu a spus exact ce medicament a primit.

Actrița a dezvăluit în 2023 că celulele canceroase s-au răspândit la creier și oase. De cele mai multe ori, chiar și chimioterapia foarte puternică nu este capabilă să treacă de bariera hemato-encefalică și să țintească tumorile din creier, potrivit Northwestern Medicine. În august 2015, Doherty a făcut public diagnosticul de cancer de sân. Ca parte a tratamentului, actrița a suferit o dublă mastectomie, chimioterapie, radiații și o intervenție chirurgicală reconstructivă.

La doi ani după diagnosticul ei inițial de cancer, Doherty a dezvăluit cu bucurie că era în remisie. În februarie 2020, însă, actrița a anunțat că celulele canceroase au revenit și că e în stadiul 4. Cancerul a fost menționat ca fiind „în fază terminală”. În ianuarie 2023, actrița a suferit o intervenție chirurgicală pentru a-i fi îndepărtată o tumoare la cap, deoarece cancerul s-a extins la creier.

Citește și: Experții în oncologie ne spun ce trebuie să mâncăm și să bem pentru a ne feri de cancer: „Evitați aceste două lucruri!”

Spynews
Mireasa - Capriciile iubirii. Situația Ramonei, motiv de discuție în casa băieților. A recunoscut că are un copil. Ce părere are Ionuț despre ea
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Cele 6 zodii care vor avea cea mai bună toamnă din viața lor. Belșug și opulență în viitorul lor
Capital.ro
Se confiscă banii românilor. Trebuie să declari și să plătești la stat: „Efectul va fi vizibil”
Playtech.ro
Mirela Vaida, apariție de INFARCT! S-a pozat DEZBRĂCATĂ, a lăsat la vedere…
DailyBusiness
Veste minunată pentru români! SCAD ratele la creditele bancare
Adevarul
Bombardiere nucleare rusești și chineze ar fi încercuit coasta americană din Alaska. SUA și Canada au mobilizat mai multe avioane de vânătoare
Spynews
Sărbătoare mare în familia unui fost cuplu de la Insula Iubirii! Fetița lor, Emma a împlinit doi ani
Spynews
Arestări masive într-o grupare acuzată de legături cu frații Tate! Cum au ajuns mafioții italieni să invadeze țara noastră cu camioane pline de droguri
Evz.ro
Viață mai ușoară pentru toți românii. Ce se întâmplă cu actele esențiale
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
După Roxana Dobre, şi sora lui Salam a păţit-o GRAV! S-a ajuns la păruială şi înjurături
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
David Popovici, medalie de bronz în proba de 100 m liber la Jocurile Olimpice de la Paris
Capital.ro
Devine interzis în România. S-a dat ordin în toate țările UE de la 1 ianuarie 2025
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare
substantial.ro
Probleme Tehnice pentru un Avion Ryanair care S-a Întors la Otopeni după Decolare. Procedura de Urgență a fost Declanșată
MediaFlux
BANI EUROPENI pentru persoanele cu venituri mici. Cine poate lua
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?