Show în Parlament la discursul lui Zelenski. George Simion, ironizat de USR: „Lasă, Georgică, degeaba ai tu tricolorul acolo, dacă tot pentru Moscova lucrezi”

George Simion, președintele AUR, a fost prezent în această seară la intervenția președintelui Ucrainei în Parlamentul României. În timp ce Zelenski se adresa senatorilor și deputaților, George Simion transmitea live pe facebook.
Filip Stan
04 apr. 2022, 21:49
Show în Parlament la discursul lui Zelenski. George Simion, ironizat de USR:

George Simion l-a ignorat pe Zelenski, dar a rămas în sală spre deosebire de fosta sa colegă, Diana Şoşoacă. „Ştii ucraineană, nu te-a interesat discursul lui Zelenski?”, l-a întrebat Bogdan Rodeanu pe George Simion.

Volodimir Zelenski s-a adresat Parlamentului României: „Rusia nici nu se mai ascunde, vorbeşte deschis despre masacru şi despre ştergerea poporului ucrainean”
Liderul AUR i-a reproşat deputatului USR că purta un însemn cu steagul Ucrainei: „Vă lipseşte roşu”.

„Lasă, Georgică, degeaba ai tu tricolorul acolo, dacă tot pentru Moscova lucrezi. Tot alte interese reprezinţi, nu te mai da mare patriot. Ştii ce s-a vorbit despre Moldova?”, a replicat Rodeanu, moment în care George Simion a spus că Moldova e următoarea”.

”Atât timp cât o să fim alături de Ucraina şi alături de Occident şi cât vom lucra împotriva Federaţiei Ruse, Republica Moldova va fi apărată”, a conchis Rodeanu.

În timpul discursului preşedintelui ucrainean, Volodimir Zelenski, în Legislativul de la Bucureşti, parlamentarii AUR au pus pe bănci steagul României.

Diana Şoşoacă, postări HALUCINANTE înainte discursului lui Zelenski din Parlamentul României: „Acest cetăţean ucrainean s-a pripăşit printr-un buncăr din Braşov. Odată ce l-ai invitat pe Zelenski, trebuie să-l inviţi şi pe Putin!”
Liderul AUR, deputatul George Simion, a acuzat un „spectacol televizat în stil Hollywood”.

„Noi am pregătit nişte steaguri ale României, iar cei de la USR au pregătit nişte steaguri ale Ucrainei”, a adăugat Simion.

În timp ce preşedintele ucrainean le vorbea senatorilor şi deputaţilor, George Simion, fără a asculta discursul, comunica pe Facebook cu persoanele care îi urmăreau live-ul.

Liderul AUR, deputatul George Simion, a acuzat un „spectacol televizat în stil Hollywood”. „Noi am pregătit niște steaguri ale României, iar cei de la USR au pregătit niște steaguri ale Ucrainei”, a adăugat Simion.

În timp ce președintele ucrainean le vorbea senatorilor și deputaților, George Simion, fără a asculta discursul, comunica pe Facebook cu persoanele care îi urmăreau live-ul.

„Avem 500.000 de români în Ucraina, de care clasa politică românească nu s-a interesat. Domnul Zelenski nu vorbește despre terorizarea românilor din Ucraina, spune despre Nicolae Ceaușescu. Rusia este un stat agresor, în frunte cu un criminal de război, Vladimir Putin. Dar și Ucraina, nu se poate compara, dar vreau să subliniez că și Ucraina a fost un stat care s-a purtat urât cu românii care trăiesc acolo. Cineva trebuie să le zică faptul că nu se mai poate întâmpla ce s-a întâmplat în ultimii 30 de ani cu deznaționalizarea românilor”, a declarat George Simion, chiar în timpul discursului susținut de Volodimir Zelenski în Parlamentul României.

George Simion a declarat că se aștepta ca președintele Ucrainei să-și ceară scuze în fața poporului român pentru modul în care au fost tratați etnicii români de-a lungul timpului în statul rupt din URSS. A vorbit președintele unui stat care în acest moment e în război, agresat de către o Rusie imperialistă, ocupantă, cum o cunoaștem de-a lungul istoriei noastre. Știm cum s-a purtat. Dar noi avem niște interese, avem niște etnici români a căror identitate trebuie apărată și de care nu ne ocupăm. Nu s-a ocupat Klaus Iohannis. Ucraina, fie că a fost condusă de Kuchma, Yanukovych, Yushchenko, Poroshenko sau domnul Zelenski, și-au bătut joc de jumătatea de milion de români care trăiesc acolo. Cineva trebuie să zică și asta. Că-i va respecta de-acum încolo, să dea Domnul!”, a mai comentat Simion.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!