Showbiz-ul se cutremură! Cătălin Bordea la un pas de divorț. Postarea care i-a lăsat mască pe fani

Se pare că viața nu încetează să ne surprindă! Un nou zvon cutremură showbiz-ul românesc. Căsnicia dintre Cătălin Bordea și Livia ș-ar putea încheia. Iată ce a postat comediantul pe rețelele de socializare.
Alina Costache
22 iun. 2023, 22:04
Showbiz-ul se cutremură! Cătălin Bordea la un pas de divorț. Postarea care i-a lăsat mască pe fani
Showbiz-ul se cutremură! Cătălin Bordea la un pas de divorț. Postarea care i-a lăsat mască pe fani

Internetul a luat-o razna după ce Cătălin Bordea a postat un mesaj de-a dreptul șocant pe rețelele de socializare. Postarea acestuia le-a dat tuturor de gândit, pentru că din aceasta se înțelegea că relația dintre el și Livia nu ar fi tocmai roz. Acesta a dat de înțeles internauțiilor că este inutil să rămâi într-o căsnicie atunci când simți că partenerul tău nu te mai iubește. Acesta a șters ulterior mesajul, însă fanii care au apucat să vad postarea au reacționat imediat și l-au bombardat pe acesta cu mesaje.

Citește și: Cătălin Bordea, scandal de proporții într-un hotel. Beat criță și ascultând manele, comediantul și-a alergat colegii pe palier

Suspiciunile au fost cu atât mai mari cu cât deja s-a vehiculat în spațiul public că acesta ar fi fost părăsit de soția sa, atunci când comediantul se afla în emisiunea-concurs America Express, pe care, de altfel, a și câștigat-o.

„Să stai într-o relație cu un om care nu te iubește, este ca și cum ai încerca să scrii o scrisoare cu un stilou fără cerneală. Inutil. Eu. Azi”, a fost mesajul postat de Cătălin Bordea pe Instagram, potrivit sursei citate anterior.

Cătălin Bordea trebuia să meargă la America Express cu Livia

Zvonurile au început să apară chiar înainte de America Express, deoarece fanii acestuia se așteptau ca actorul să meargă în concurs alături de Livia, soția lui, însă lucrurile nu au fost așa. Acesta a mers alături de Nelu Cortea, cel mai bun prieten al său. Cu privire la acest subiect, Cătălin Bordea a povestit că, inițial, soția sa a venit cu ideea, însă și-a pierdut entuziasumul și a decis să nu mai participe alături de soțul ei.

„Ea a prins un mare curaj în sezonul 3, când i-a văzut pe Bontea și Fodor, dar… Livia mi-a spus să mergem. Era prima dată când mergeam cu atât de mult entuziasm și după s-a gândit mai bine și a zis că ar prinde mai bine să merg cu prieten, pentru că echipele de băieți se descurcă altfel”, povestea în urmă cu ceva timp Cătălin Bordea, la Xtra Night Show.

Un alt motiv pentru care soția lui Cătălin Bordea a ales să stea acasă a fost faptul că s-a gândit că în acest mod ar putea să evite eventuale certuri cu partenerul ei. Aceasta observase că există acest tipar, deoarece în majoritatea cuplurilor care au participat au apărut probleme.

„Ea a gândit-o în perspectivă, competitiv, emoțional. Toți care se duc în cuplu se ceartă. Încă un motiv pentru care a zis că nu a mers a fost că nu avea ce să facă, cum să se folosească de notorietatea asta și că Nelu Cortea ar fi putut”, a mai spus Bordea, la vremea aceea.

Citește și: Ce au făcut Cătălin Bordea şi Nelu Cortea cu marele premiu de la America Express. Au câştigat 30.000 de euro!

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cel mai bun oraș din lume. Aici e bine să locuiești, viața e perfectă. Se află la mai puțin de două ore de București
Capital.ro
Schimbare imensă la RAR. Termenul limită este 4 septembrie 2024, ora 15:00
Playtech.ro
Ți se face pielea de găină. Ce a apărut pe cer la un eveniment în memoria lui Nicu Covaci.
DailyBusiness
Românii vor primi și pensii DUBLATE. Baciu: „Pot crește și cu 100%”
Adevarul
„Amărâților!” Tzancă Uraganu și-a etalat pe TikTok banii pe care i-a făcut într-o singură noapte VIDEO
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
Proprietarii de animale, vizați de autorități. Au apărut noi reguli, se dau amenzi
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Cauza decesului lui Valentin Ioviță. De ce a murit fostul mijlocaș, de fapt
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Alertă de călătorie în Liban. MAE le recomandă cetățenilor români să evite orice călătorie
Capital.ro
Decizie pentru cei care au carte de identitate și permis de conducere. Anunț pentru conducătorii auto
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Dărâmat de durere, bunicul băiețelului omorât în accidentul din Pantelimon cere dreptate "A băgat în pământ un suflet nevinovat"
substantial.ro
Un tânăr din Oradea prins de două ori în aceeași zi conducând cu viteze excesive
MediaFlux
DOLIU în POLITICĂ! PSD e în stare de ȘOC. A MURIT un important PRIMAR
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?