Silvestru Șoșoacă nu pierde timpul după despărțirea de soția senatoare. Întâlnire misterioasă cu o femeie, noaptea, într-o parcare

Diana Șoșoacă și soțul ei Silvestru sunt în plină procedură de divorț, iar după ce la adresa senatoarei au fost formulate mai multe acuzații de adulter, acum și soțul său pare că începe să-și refacă viața.
Filip Stan
29 mart. 2024, 12:22
Silvestru Șoșoacă nu pierde timpul după despărțirea de soția senatoare. Întâlnire misterioasă cu o femeie, noaptea, într-o parcare

Marți seara, după încheierea unei emisiuni de televiziune la care a participat, Dumitru-Silvestru Șoșoacă s-a îndreptat cu grabă către zona Titan din București, unde a ajuns în jurul orei 23:30.

Ajuns în fața blocului în care locuiește, Silvestru era așteptat de o doamnă, căreia i-a prezentat mașina Mustang cu care venise, i-a arătat cum se conduce, după care au pornit împreună într-o plimbare cu automobilul.

Cei doi au făcut un tur de aproape două ore cu mașina, iar apoi Silvestru Șoșoacă a lăsat-o pe însoțitoarea sa la domiciliul ei, în aceeași zonă Titan, în jurul orei 01:30, conform Cancan.

Silvestru Șoșoacă, soțul senatoarei Diana Șoșoacă, a depus actele de divorț. Acesta este decis să iasă din mariaj, menționând că va lupta „doar pentru nume”. Deși susține că altceva nu are de împărțit o avere cu fosta parteneră de viață, acesta a apelat la o echipă de avocați.

„Este o bucurie pentru mine. Am căutat foarte mut echipa aceasta de avocați, pentru că este echipa care a învins-o pe Diana în fiecare proces pe care l-a avut, adică nu au pierdut niciodată în faţa ei. Vor câştiga şi de data asta. Doar pentru nume ne luptăm. Este numele meu, altceva nu avem ce să împărțim. Nu va fi un proces de partaj. ”, a explicat fostul partener de viață al senatoarei.

Ce împart soții Șoșoacă în procesul de divorț

Silvestru Șoșoacă susține că nu va fi necesar un proces de partaj în instanță, deoarece nu există o avere de împărțit între ei. Mai mult decât atât, el a subliniat că situația financiară a familiei lor nu s-a îmbunătățit deloc, ci dimpotrivă, a înregistrat o scădere. A menționat că senatoarea ar fi regresat din punct de vedere financiar după ce a intrat în politică.

„Noi, ca şi familie, nu am evoluat deloc financiar de când a intrat în politică, ba din contră. Ea se cramponează de un nume şi nu înțeleg de ce”, a declarat Silvestru Șoșoacă.

De altfel, acesta a numit-o „prefăcută” pe senatoare, menționând că nu mai puteau locui sub același acoperiș.

„A evoluat ca şi notorietate, a fost poate cel mai prolific senator, cel mai cunoscut politician din ţară, cu siguranță, dar a involuat ca om. Cu cât avea mai mult succes în afara casei, în casă lucrurile erau diferite, până când nu s-a mai putut locui împreună. În ultima vreme, Diana este cea reală, falsă, cu spirit demagogic, prefăcută şi lumea o vede.”, a mai spus Silvestru Șoșoacă.

Citește și: Dumitru Dragomir n-are milă de Irinel Columbeanu. E convins că fostul milionar își merită soarta: „Eu încărcam roabe cu beton, el cheltuia banii cu gagici”

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Parcul unicat din București de care majoritatea locuitorilor n-au auzit. A fost reabilitat, e liniștit, curat și ferit de aglomerație
Capital.ro
S-A DAT ORDIN pentru România direct de la UE. Este obligatoriu până pe 15 OCTOMBRIE
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Atenție dacă vizitați această țară! Alertă de călătorie de la MAE!
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Filmul de pe Netflix care a primit toate aprecierile. Nicole Kidman joacă rolul principal
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Mario, reacţie halucinantă după ce a ieşit din BAC: 'Am ieşit să beau'. Ce notă crede că ia la Română 😂
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Locuitorii de la granița cu Ucraina au fost avertizați că vor cădea obiecte din spațiul aerian! Oamenii au primit mesaj RO-ALERT!
Capital.ro
SCHIMBARE drastică pentru milioane de români. S-a aflat ce SE PREGĂTEȘTE: Este vorba de o decizie politică
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Cozile de tiruri se întind pe 14 kilometri la Vama Calafat
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!