Silvestru Şoşoacă o acuză pe soţia sa că ar fi sub influenţa şefului MISA pe Europa, care e şi agent Mossad: „Un om care vrea să-i facă praf cariera politică”

Diana Iovanovici Şoşoacă i-a retras toate funcţiile din partidul SOS România soţului său, Silvestru Şoşoacă, cel ce ocupa fotoliul de prim-vicepreşedinte, chiar în ziua de Dragobete, ceea ce, spune el, arată că gestul soţiei sale are o simbolistică anume.
Mircea Filipescu
27 feb. 2024, 10:10
Silvestru Şoşoacă o acuză pe soţia sa că ar fi sub influenţa şefului MISA pe Europa, care e şi agent Mossad:

Silvestru Şoşoacă încearcă să acrediteze ideea, deşi nu o spune răspicat, că soţia sa ar avea o relaţie cu un alt bărbat, în acelaşi timp menţionând şi un aşa numit consilier neoficial al Dianei Şoşoacă, care ar fi şeful MISA în Europa şi, în acelaşi timp, agent Mossad (serviciul de informaţii israelian).

„Nu dau nume concrete. Șă-și asume ea, că sunt consilierii ei. Unii plătiți, unii neplătiți, bineînțeles. Sunt mulți binevoitori, cu ghilimele, care vin cu tot felul de idei. Unele năstrușnice, altele bune. Aici e vorba de un domn consilier care nu este prins în acte. Mai este și șeful MISA pe Europa, bănuiesc că este agent Mossad. Adică un om care vrea să-i facă cariera politică praf.”, a spus Silvestru Şoşoacă la Digi24.

Cât despre posibilitatea ca Diana Şoşoacă să aibă deja o relaţie, soţul său are o părere bazată pe simbolismul gestului de a-i lua funcţiile chiar în ziua de Dragobete.

„Nu m-a dat afară din partid, să ne înțelegem. Cine citește statutul, pe articolul 16, alianeatul 2, strict care se referă la poziția președintelui și primvicepreședintților, o să vedem că doar organul care ne-a votat ne poate retragă sprijinul. Adică, Congresul. Nu e cazul. Acolo a fost un Consiliu Național făcut, și aici ajung la întrebarea dvs, în mod simbolic de Dragobete. Atenție! Diana lucrează foarte mult cu simbolistica. Și iată că mi-a făcut-o de Dragobete. Ca să arate probabil cuiva faptul că nu mai e cu mine și, poate, numai cu respectivul. A fost o declarație de dragoste indirectă, sacrificându-mă pe mine în mod simbolic pe altarul partidului.”, a mai spus Şoşoacă.

Deşi senatoarea Şoşoacă susţine că soţul său e înconjurat de oameni din serviciile secrete şi chiar l-a numit trădător, Silvestru vine cu o altă explicaţie.

„Cum aș putea să fiu înconjurat de oameni ai serviciilor secrete, când eu nu sunt senator, nu am demnitate publică. Ea este senator, are demnitate publică. Nu comva o fi invers? Ea a spus și că aș fi trădător. Cum aș putea să fiu trădător pentru propriul meu partid căruia eu i-am dat numele – SOS – Șoș-oacă – căruia eu i-am trasat ideologia.

Silvestru Şoşoacă, despre Diana Şoşoacă: „Cred că are înțelegere cu PSD și nu va vrea să deranjeze cu nimic monolitul PNL-PSD”

Eu sunt creierul partidului, patriarhul. Și cei care nu mă înțeleg sau care nu nțeleg politica mea, poate foarte iute să și plece. Pentru că nu se încadrează în ceea ce îmi trebuie mie. Cum să fiu eu trădător pentru propriul meu partid? Haideți să fim serioși! Tot ce vedeți dvs este un act de trădare din partea Dianei, nu numai a mea ca soț, ci trădare față de partid și de viitorii votanți ai SOS.

Și o spun explicit asta. Pentru că să ajungi la despărțire, la a rupe partidul în două sau la divorț conjugal, ca om politic care te vrei președintele României, în anul electoral, înseamnă că ai dat un semnal încă de la începutul anului că tu nu contezi.

Sau că tu ai acceptat înțelegeri. Sau că tu nu vrei să fii prezidețiiabilă sau, dacă ești, ești așa în glumă, doar de formă, ca să fii iepuraș pentru altcineva care aleargă să câștige cursa. Despre asta e vorba. Asta ar trebui să înțelegem noi din gesturile Dianei. Repet, faptul că mi-a făcut-o mie de Dragobete, i-a făcut un cadou noului domn care va purta numele ei.

Ea a purtat numele Iovanovici, Georgescu, Macovei, acum Iovanovici Șoșoacă. Dar faptul că făcut acest gest la început de an electoral mă face să cred că are înțelegere cu PSD și nu va vrea să deranjeze cu nimic monolitul PNL-PSD care va avea candidat comun la prezidențiale.

Deci, dragi oameni ai SOS, Diana vă spune doar din gură că vrea să fie președintele României, în mod normal nu are cum să fie dacă divorțează anul acesta. Mai rupe și partidul în două anul ăsta.”, a încheiat Silvestru Şoşoacă.

Citeşte şi: Florin Călinescu şi-a anunţat candidatura la Preşedinţie. Vrea republică prezidenţială şi vot obligatoriu: „Fac referendum!”

Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Pericolul ascuns de pe plaje. Lucrul banal care poate duce la tragedii
Capital.ro
Mașinile interzise pe șosele. Ordinul UE pentru cei care alimentează cu motorină. Când devine lege
Playtech.ro
Ce spune Ciprian Marica despre incendiul pornit în incinta academiei sale din Pipera. Fanii nu se așteptau la asta!
DailyBusiness
Este vestea cea mare! BNR anunță ce se întâmplă cu ratele românilor
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Spynews
”Nu îmi este frică”. A fost sau nu Gabi Bădălău bătut de Bianca Drăgușanu?! Ce spune despre presupusele acte de violență ale vedetei de la o petrecere
Evz.ro
Bogdan Vlădău nu știe cum să-i mai intre în grații Ginei. Vedeta îl ignoră total, cel puțin pe net
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Nuntă cu final tragic! O șoferiță și-a condus mama spre MOARTE, după ce s-a răsturnat într-o râpă.
Capital.ro
Doliu național. S-a stins un titan al muzicii românești: A dus numele țării pe toate continentele lumii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Autoritățile Române înțeleg Durerea Familiei Române din Leeds, dar Consideră Decizia Britanicilor „Legală și Îndreptățită”
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!