Silvestru Șoșoacă o acuză pe „viitoarea fostă soție” de ipocrizie, după circul cu polițiștii care i-au suspendat permisul: „E campioană la a-și bate joc de Poliția Română, dar în alte state stă drepți. Păi, nu ai o poziție a ta față de toate autoritățile din lume?”

Diana Șoșoacă a rămas fără permis pentru 90 de zile, după ce a fost prinsă circulând cu o viteză de 110 km pe oră într-o zonă în care limita era de 40 km pe oră. Senatoarea nu a ratat ocazia de a face circ cu polițiștii, acuzându-i că au fost puși să-i ridice permisul ca să nu se poată deplasa prin țară în perioada campaniei electorale.
Alina Costache
13 mart. 2024, 12:53
Silvestru Șoșoacă o acuză pe

Silvestru Șoșoacă își acuză soția de ipocrizie, susținând că numai cu autoritățile române face circ, în timp ce cu cele din alte state este îndatoritoare. Soțul senatoarei face referire la comportamentul pașnic al Dianei Șoșoacă în timpul unui live cu carabinierii din Italia.

Silvestru Șoșoacă o acuză pe „viitoarea fostă soție” de ipocrizie: „Nu ai o poziție a ta față de toate autoritățile din lume?”

Viitoarea mea fostă soție e campioană la a-și bate joc de Poliția Română, în timp ce în alte state ia poziția de drepți. E rușinos. Pai, Diana, ori ai o poziție a ta față de toate autoritățile din lume, ori suntem cuminți și prin România. Din două una. Adică să ne alegem, alba sau neagra, gri nu există„, a declarat Silvestru Șoșoacă la Realitatea Plus.

Acesta a mai precizat că partidul din care soția lui face parte are de pierdut din cauza atitudinii senatoarei și le recomandă membrilor de partid să se regrupeze în jurul unei platforme pe care elo ă va face.

Partidul e sub 5% în mod clar, deși era foarte bine poziționat din punct de vedere electoral. Acum lumea s-a lămurit, pentru că Diana era vârful de lance și Diana acum și-a dezvăluit adevăratul caracter. Dn ce în ce mai mulți oameni o văd și o abandonează. Șansa SOS-iștilor este să se regrupeze rapid pe o platformă nouă pe care o fac eu, e în lucru. Până nu o concretizez la Tribunalul București nu pot ieși nicăieri. Așadar, SOS acum e în derivă. Vor fi șoșocarii și dianiștii„, a mai spus Silvestru Șoșoacă la același post TV.

Citeste si Topul celor mai bine îmbrăcate femei din politică, realizat de criticul de modă Florin Burescu: „Diana Şoşoacă, un haos total”. Cine e pe locul 1: „Accesorizează cu gust ţinutele, se vede că respectă publicul”

„Diana e ca un copil mic care se bucură că fiecare idee nouă îi este sprijinită”

Silvestru Șoșoacă susține că, în interiorul partidului SOS, sunt grupuri de interese care o folosesc pe soția lui să atace alți politicieni.

„Diana a acuzat că aș fi ghidat împotriva ei de o echipă securistoidă, dovada faptului că nu eu fac drumuri pe acolo (la Buftea, de unde se întorcea senatoarea atunci când a oprit-o Poliția), nu mie mi se scriu discursurile din Parlament la Buftea.

Partidul SOS România e jenant, a ajuns sub 5%. 

Sunt grupuri de interese care prind un parlamentar și-l exploatează financiar să atace alți oameni politici. Diana a dat dovadă de naivitate aici. Nu inventeză nimeni roata, Diana e ca un copil mic care se bucură de orice idee nouă că are cine să o sprijine”, a spus Silvestru Șoșoacă în emisiune moderată de Victor Ciutacu la România TV

Silvestru Șoșoacă a lansat un alt atac la Luis Lazarus, căruia i-a propus să fie numărul 2 în partidul SOS.

Lazarus ar trebui să-mi sărute mâinile și picioarele, eu l-am inventat ca om politic. Eu l-am propus nr 2 în SOS, Diana nr. 1, eu să fiu pe 42 să închei lista”, a mai spus Silvestru Șoșoacă în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Zodiile care devin bogate până la finalul lunii iulie. Au parte de măriri de salariu și câștiguri neașteptate
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
A nins ca în luna decembrie în unele stațiuni
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
O mare companie din România concediază. Sunt probleme uriașe
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ipoteză bulversantă lansată în cazul morții lui Andrei Pârvan A fost otrăvit Versace?! 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Noi TESTE pentru șoferii din România. Ce analize sunt obligați să facă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Un bărbat atacat de urs în Sântioana, județul Bistrița-Năsăud
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!