Silviu Biriș s-a căsătorit în secret. În urmă cu 8 ani, divorțul de mama copiilor săi l-a determinat să se refugieze în studiul teologiei

La 8 ani de la divorțul dureros de Irina Cornișteanu, pe strada actorului Silviu Biriș a răsărit soarele. Despărțirea de mama copiilor lui (o fată de 18 ani și un băiat de 23 de ani) a fost una traumatizantă și nu a putut trece peste ea decât refugiindu-se în credință. Atât de mare nevoie a avut de ajutor divin, încât a decis să urmeze Facultatea de Teologie.
Filip Stan
23 oct. 2024, 10:16
Silviu Biriș s-a căsătorit în secret. În urmă cu 8 ani, divorțul de mama copiilor săi l-a determinat să se refugieze în studiul teologiei

Azi, la 51 de ani, Silviu Biriș este mai fericit ca niciodată, iar ultima parte a căsniciei cu Irina Cornișteanu și divorțul au rămas niște amintiri pierdute în negura vremurilor.

Pe 20 octombrie 2024, actorul Teatrului Național s-a căsătorit cu aleasa inimii lui, Rodica Ștefan. Nunta a fost ținută departe de ochii curioșilor și nu a fost prea mare. Cei doi miri i-au vrut aproape doar pe prietenii de suflet.

Silviu Biriș s-a căsătorit în secret. Actorul a avut invitați de seamă la cel mai important eveniment din viața lui

Astfel, printre invitați s-au numărat actorii Monica Davidescu și Aurelian Temișan, Cosmin Vijeu, Ovidiu Cuncea și cântărețul Dinu Maxer care, alături de iubita lui Magdalena Chiahaia, au interpretat valsul de deschidere pe care au dansat cei doi miri.

Aurelian Temișan a fost cel care a dezvăluit că prietenul său bun, Silviu Biriș, s-a căsătorit în secret și a postat câteva imagini de la eveniment.

Prietene Silviu, îți dorim ca alături de Rodica să iți găsești liniștea și să îmbătrâniți frumos și împreună. Ne-am simțit ex-ce-lent aseară la petrecerea voastră.

Ca dovadă, iată o parte din bucuria de a cânta pentru tine și minunații voștri invitați, în același timp, mare parte fiind colegii noștri. Casă de… ce vreți voi, dar nimeni să nu își bage nasul în relația voastră„, le-a urat Aurelian Temișan, pe Facebook, Rodicăi Ștefan și lui Silviu Biriș.

Ținutele mirilor, simple, dar de foarte mult bun gust

Iar Silviu i-a mulțumit imediat prietenului său care s-a bucurat alături de el în ziua cea mare.

Dragul meu Aurelian Temisan, cuvintele mele sunt sărace pentru a putea cuprinde imensa bucurie pe care ne-ai adus-o nouă și invitaților noștri!!! Muzica și talentul tău crează superlativul oricărui eveniment la care participi! Abia așteptăm concertul tău din 18 noiembrie de la Teatrul Naţional „I. L. Caragiale” Bucureşti. Faptul că ați venit la nunta noastră rămâne pentru totdeauna în inimile noastre”, i-a răspuns Silviu Biriș.

Ținutele celor doi miri au fost simple, dar de frumusețe aparte. Mireasa Rodica Ștefan a purtat o rochie albă, lucioasă, cu un decolteu amplu, și părul prins lejer într-o parte, după ureche. Mirele a îmbrăcat un costum întunecat și cămașă albă, lucioasă, asortată cu rochia soției sale.

DailyBusiness
Creștere spectaculoasă anunțată de Ligia Deca: Bursele sociale ajung la 925 de lei!
Spynews
El este Lehel, bărbatul suspectat că a ucis-o pe românca de 48 de ani și a zidit-o într-un bar din Germania. Vecina Luminiței, declarații halucinante | FOTO
Bzi.ro
Horia Moculescu distruge emisiunea „Vocea României”: „E făcută pentru juriu, nu despre talente!”
Fanatik.ro
Acestea sunt țările care au cel mai mult aur din lume. Au de peste 30 de ori mai multe tone decât România
Capital.ro
Ora de iarnă 2024. NU se mai schimbă ceasul? Decizia luată de UE
Playtech.ro
Motivul pentru care această femeie a fost părăsită de soț. Tu îți dai seama ce a văzut în poză și l-a făcut să divorțeze?
DailyBusiness
Autostrada visurilor devine coșmar. Deschiderea în 2024 este compromisă! Lucrările stagnează pe șantier!
Adevarul
Testul care îți arată vârsta biologică în 30 de secunde
wowbiz.ro
Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”
Spynews
Alina Petre, primele declarații după ce soțul ei a fost reținut de DNA. Ce spune blondina despre Bogdan Vasiliu și situația în care se află: "Sunt trează de la 5 dimineața, astept DNA-ul la mine acasă"
Spynews
ÎPS Teodosie, noi declarații controversate. Ce spune despre participarea copiilor la petrecerile de Halloween: „Primesc întuneric”
Evz.ro
Pensiile românilor. Guvernul propune noi schimbări în sistem
Ego.ro
După ce ar fi gafat cu Marica, Ioana Tamaș și-a expus trupul perfect! Imaginile cu ea arată de ce nu i-aputut rezista fostul tricolor
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cea mai frumoasă participantă la Power Slap
kanald.ro
Cutremur în această seară, în România! Ce magnitudine a avut seismul și în ce zonă s-a produs
Cancan.ro
Ce intenționa să facă Laura Crișan cu casa moștenită de la părinți. Un martor i-a divulgat planul diabolic
Playsport.ro
Bomba bombelor! Marica, încă o lovitură după scandalul monstru cu „prosopul”: e acuzat că a „marcat” la nevasta lui Tamaș, în timp ce el bea în hotel! Bătaie cu pumnii și picioarele în ușa camerei, Săpunaru a intervenit și a vrut să-l bată pe Marica
Capital.ro
Noua majorare a pensiilor din 1 ianuarie. Șeful Casei de Pensii a anunțat direct procentul la TV
StirileBZI
Statul le dă 500 de lei românilor! Cine va beneficia de sprijinul financiar
Prosport.ro
FOTO. Femeia despre care bărbații nu cred că e reală când o văd cum arată
stirilekanald.ro
"L-au tăvălit pe iarbă!" Cine e băiatul de 26 de ani ucis în parcarea mall-ului din Constanța!
substantial.ro
Joe Biden prezintă scuze istorice amerindienilor pentru asimilarea forțată
MediaFlux
CREȘTERE de 500 de lei la PENSIE. TOȚI pensionarii beneficiază
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Busola Electorală: cum îți descoperi afinitățile politice cu candidații la Președinție?