Silviu Prigoană, declarații surprinzătoare referitoare la Adriana Bahmuțeanu: „Mi-aș fi dorit să-și găsească liniștea”

Silviu Prigoană, în vârstă de 60 de ani, a făcut declarații surprinzătoare după dezvăluirile făcute de George Restivan.
Alina Costache
29 iul. 2024, 23:44
Silviu Prigoană, declarații surprinzătoare referitoare la Adriana Bahmuțeanu:

Silviu Prigoană, în vârstă de 60 de ani, a reacționat cu privire la situația Adrianei Bahmuțeanu. Asta, după ce George Restivan a lansat o serie de atacuri la adresa fostului iubit al vedetei. Acuzat că se implică în viața fostei partenere, Silviu Prigoană a decis să spună lucrurilor pe nume. El a făcut primele declarații în legătură cu acuzele care i se aduc.

Silviu Prigoană, replici la adresa lui George Restivan

În urmă cu puțin timp, George Restivan a lansat un atac la adresa lui Prigoană. El a postat în mediul online un document prin care se adeverea că fiul său, Blake, a fost interogat fără acordul lui de Protecția Copilului din România. Asta, după ce el ar fi avut o ceartă aprigă cu unul dintre fiii Adrianei Bahmuțeanu. În plus, bărbatul îl acuză pe acesta că ar fi încercat să intervină în relația lor.

George Restivan și Adriana Bahmuțeanu s-au despărțit, de comun acord, după un an și trei luni de relație. Cu toate că separarea celor doi a fost una pașnică, s-a iscat un scandal. Cu toate că nu are nimic cu fosta iubită, George Restivan nu s-a putut abține să facă comentarii la adresa lui Prigoană, susținând că nu o lasă în pace pe Adriana, făcându-i zile grele. Mai mult, bărbatul a declarat că acesta s-a amestecat în relațiile vedetei.

„Și doresc să mă fac înțeles o dată pentru totdeauna: eu nu am nimic cu Adriana și o iubesc și acum, dar eu am fost martor la luptele grele pe care le ducea cu DGASPC Sector 3 și era sabotată la orice mișcare pe care o făcea în lupta pentru dreptate și eram afectat pentru că nu i se făcea dreptate. Dar acum, preiau eu torța mai departe pentru Blake.”, a declarat Restivan, conform Click.ro.

Acuzațiile au ajuns la Prigoană, care nu a ezitat să reacționeze. El a negat total spusele lui Restivan, susținând că pentru el, viața sentimentală a Adrianei Bahmuțeanu nu reprezintă niciun fel de interes. Totodată, fostul iubit al vedetei a declarat că ar fi fost fericit dacă Adriana și-ar fi găsit un partener potrivit, pentru a-și concentra atenția asupra lui.

„Nu știu ce a fost la ei în familie, ce discuții au fost. Eu am alte probleme, mă interesează doar copiii minori pe care îi avem împreună. Atât și nimic mai mult. Mi-aș fi dorit să-și găsească liniștea, să se căsătorească, să aibă familia ei, poate așa ar fi renunțat la atâtea șicane. Mie nu-mi pasă de iubiții ei, indiferent ca-s americani sau vietnamezi. E un capitol închis pentru mine”, a declarat acesta.

Mai mult, Fostul membru al Camerei Deputaților din Parlamentul României a spus că relația cu Adriana nu s-a schimbat în prezent, fiind la fel de tensionată.

Citește și: George Restivan spune tot despre Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu: „Am fost martor”

„Discutăm doar în scris și doar când vine vorba de copii. Punem totul pe foaie și mai departe se ocupă curierul. Nu telefonic, prin e-mail sau mesaje. În scris, atât! Că altfel ar fi zis că aș fi amenințat-o sau mai știu ce alte lucruri. Oricum se va termina odată și situația asta, unul dintre băieți are 17 ani, celălalt 14… Nu mai e mult și vor fi și ei majori”, a mai spus acesta.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu vrea să se împace cu Silviu Prigoană: „Mă rog de el cu cerul și cu pământul, dar refuză”

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
Se interzic mașini în România. Apare o nouă taxă auto în orașe. Amendă 500 lei/zi, dacă ignori
Playtech.ro
Sociologul Alfred Bulai, acuzat că ar fi făcut avansuri studentelor, în timp ce era profesor și decan la SNSPA. Poliția a început o anchetă
DailyBusiness
Cati bani primește David Popovici după ce a câștigat medalia de aur. Sportivul a scris istorie la JO2024
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Românii, mai săraci din toamnă. Vestea care le pune capac
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Vecinii lui Andrei Versace, dezvăluiri uluitoare după moartea influencerului. Cum îi teroriza: 'Este inacceptabil!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
Statul cere banii de la români. Obligația, trecută direct în lege. Poliția intervine imediat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Comandant al grupului Wagner ucis în Mali în timpul unui atac al rebelilor
MediaFlux
PENSIONARII care pot RĂMÂNE FĂRĂ măriri de PENSIE! DECIZIA care schimbă TOTUL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!