Simona Gherghe, clipe de vis pe una dintre cele mai frumoase plaje din lume: „Cei mici sunt toată ziua în căutare de ouă de dinozauri”

Simona Gherghe are parte de câteva zile absolut de basm! Vedeta TV se află în vacanță pe una dintre cele mai frumoase insule din Grecia, iar experiența este cu totul inedită.
Filip Stan
25 iul. 2024, 12:26
Simona Gherghe, clipe de vis pe una dintre cele mai frumoase plaje din lume: „Cei mici sunt toată ziua în căutare de ouă de dinozauri”
Simona Gherghe, clipe de vis pe una dintre cele mai frumoase plaje din lume

Simona Gherghe a decis să profite de vremea călduroasă și a plecat în vacanță în Grecia. Prezentatoarea TV a mărturisit că aceasta este destinația ei favorită și că, de ani buni, nu are altă opțiune pentru concediul de vară. De această dată a ales insula Paxos, fiind inspirată de un serial pe care la urmărit. Pelicula a fost filmată acolo, iar peisajele au impresionat-o. Simona Gherghe a împachetat frumos bagajele, pe cei mici și „s-a îmbarcat” spre această destinație. Pe insula Paxos se află una dintre cele mai frumoase plaje din Grecia și, în ciuda faptului că nisipul este destul de pietros, cei mici și-a creat un joculeț care le-a distras atenția de la acest mic inconveninet.

Citește și: Împăcarea care a șocat pe toată lumea! Sebastian Dobrincu și Mimi au îngropat securea războiului: „A avut curaj să se uite în ochii mei”

Simona Gherghe le-a promis fanilor ei, care o urmăresc pe rețelele de socializare, că va continua să împărtășească detalii despre sejurul de zece zile din Grecia.

„Nu credeam c-o să-mi mai placă atât de mult o insulă. De vreo 20 de ani, vacanțele înseamnă Grecia. Și am văzut multe insule, dar și alte locuri din Grecia continentală. Aveam topul meu, care tocmai a fost dat peste cap de micuța, cocheta, autentica Paxos. Am văzut-o acum câteva luni în serialul “Maestro in Blue”, acțiunea se petrece aici și filmul e plin de imagini cu Paxos. Am început să mă documentez, așa cum fac mereu când călătorim, și iată-ne aici. Și e mult mai frumos decât mi-aș fi imaginat. Insula nu e foarte turistică, sunt mulți greci în vacanță, dar și englezi, cred că e un singur hotel în zonă, însă sunt foarte multe case, apartament și vile de închiriat. Mâncarea e senzațională, oamenii foarte prietenoși, e o pace aici care mă face să mă simt că acasă. Și, că să-l citez pe Vlad: “mami, la anul putem să stăm 10 zile în Paxos?”😃
Așadar, i-a cucerit și pe cei mici. Am avut ceva emoții cu plajele. Cele mai multe sunt cu pietre mari, dar, surpriză, și-au inventat jocul lor și toată ziua sunt în căutare de ouă de dinozauri. Imaginile cu plaja cu nisip sunt din Antipaxos, sora mai mică a insulei, unde se poate ajunge doar cu barcă. Iar plaja Vrika e considerată a două din Grecia, că frumusețe. Și chiar e ireal de frumoasă. Și mai ieftină ca Mamaia😂, doar 10 euro șezlongul!🤦‍♀️
Mai avem două zile și simt că o să-mi fie tare dor de minunea asta din Marea Ionică. Vă mai povestesc și mâine! Mai ales pe instasories”, a povoestit Simona Gherghe pe pagina ei de Instagram.

Citește și: Câți bani a dat un român pentru un prânz în Thassos, Grecia. „Mai mereu e o surpriză ce vine efectiv la masă”

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Ce a găsit o româncă în roșiile țărănești cumpărate dintr-un celebru supermarket. Ce curgea din ele
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată acum în România. Se aplică din 27 iulie, ora 23:00
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Locul de pe litoral cu prețuri incredibile. Totul este ciudat de ieftin
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
S-a aflat ce salariu primește Prințul William al Marii Britanii. Câți bani câștigă lunar fiul Regelui Charles
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dan Negru, revoltat de modul în care România gestionează resursele de cereale: „Una din patru pâini e făcută din aluat congelat”
Capital.ro
Obligatoriu în România. Avem termen 30 august. Ordinul venit de la vârful UE
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Guvernul a adoptat ordonanţa de urgenţă privind organizarea alegerilor prezidenţiale și parlamentare
MediaFlux
RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în SUA! ESTE FINALUL!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!