Simona Gherghe, surpriză de proporţii în vacanţa din Grecia. A postat totul online

Simona Gherge s-a întâlnit cu Kate Hudson și familia ei pe insula Paxos, în Grecia, acolo unde s-a aflat în vacanţă.
Alina Costache
27 sept. 2024, 13:25
Simona Gherghe, surpriză de proporţii în vacanţa din Grecia. A postat totul online

Simona Gherghe s-a bucurat în această vară cu familia, cu soțul Răzvan Săndulescu și cei doi copii ai lor, de o vacanță în Paxos, Grecia. Profund mulțumită de tot ce a găsit acolo, prezentatoarea de televiziune le-a dezvăluit atunci fanilor detalii despre relaxarea ei cu familia.

„Nu credeam c-o să-mi mai placă atât de mult o insulă. De vreo 20 de ani, vacanțele înseamnă Grecia. Și am văzut multe insule, dar și alte locuri din Grecia continentală. Aveam topul meu, care tocmai a fost dat peste cap de micuța, cocheta, autentica Paxos.

Am văzut-o acum câteva luni în serialul Maestro în Blue, acțiunea se petrece aici și filmul e plin de imagini cu Paxos. Am început să mă documentez, așa cum fac mereu când călătorim, și iată-ne aici. Și e mult mai frumos decât mi-aș fi imaginat”, spunea ea pe Facebook.

Cum se menține Simona Gherghe în formă la aproape 47 de ani: „Dorm puțin, mănânc când pot”. Cât de des gătește prezentatoarea

Acum, Simona Gherghe a revenit și a dezvăluit totul despre întâlnirea neașteptată pe care a avut-o la plajă cu actrița Kate Hudson. „Cum o fi să stai la plajă și, la câteva șezlonguri mai încolo, s-o vezi pe Kate Hudson? Stai, ce? KATE HUDSON?! Asta se întâmplă dacă mergi în Paxos. Eu v-am spus că insula e specială.

Așadar, o văd. Îi spun și lui Răzvan. Nu mă crede. N-are cum. Era cu un grup de prieteni, veniseră pe un iaht, mâncaseră la aceeași tavernă de pe plajă. Vreo ora ne-am tot întrebat dacă să îndrăznim, să nu-ndrăznim… argumente pro și contra. Le-am povestit și copiilor, s-au minunat și ei (mai ales Ana).

Până la urmă, am zis s-o facem. Era trecut de 7 seară, mai rămăseserăm doar noi patru și grupul lor. Cu un amestec de emoție și jenă să n-o deranjez, am rugat-o să facă o poză cu noi, dacă nu cerem prea mult. Cu zâmbetul acela fermecător, pe care îl știți din filme, nu numai că a acceptat, dar a și complimentat-o pe Ana și a schimbat câteva vorbe cu ea.

Și Kate are o fetiță cam de aceeași vârstă. E frumoasă, caldă, naturală. Și tare bucuroși am fost c-am întâlnit-o în realitate. Fotografiile sunt făcute la sfârșitul lui iulie. N-am postat atunci că n-am vrut să-i stric vacanță. PS. Superstarul familiei, Vlad, a refuzat să apară în poză😃 Nu știe el ce-a pierdut, o să înțeleagă mai târziu🤦‍♀️”, a dezvăluit vedeta pe Facebook. Tot acolo a și postat câteva poze cu actrița, care apare cu șapcă pe cap și îmbrăcată în costum de baie.

Adevăratul motiv pentru care Simona Gherghe a plecat de la Acces Direct. Vedeta a dezvăluit toate lucrurile prin care a trecut

Kate Hudson este o actriță, producătoare și autoare americană, născută pe 19 aprilie 1979, în Los Angeles, California. Este fiica actriței Goldie Hawn și a muzicianului Bill Hudson, ceea ce i-a influențat cariera în domeniul entertainmentului. Kate Hudson a devenit cunoscută datorită rolului său din filmul „Almost Famous” (2000), pentru care a primit o nominalizare la Premiul Oscar pentru Cea mai bună actriță în rol secundar.

Pe parcursul carierei sale, a jucat în numeroase filme de succes, inclusiv „How to Lose a Guy in 10 Days” (2003), „Bride Wars” (2009), și „Deepwater Horizon” (2016). Hudson este cunoscută pentru stilul ei de viață sănătos și a lansat și o linie de îmbrăcăminte sport, numită Fabletics, care a devenit populară.

Kate Hudson a scris și o carte de dezvoltare personală intitulată „Pretty Happy”, în care împărtășește sfaturi despre sănătate și bunăstare. Este de asemenea cunoscută pentru implicarea ei în diverse cauze caritabile și sociale.

DailyBusiness
Prețul argintului a luat-o RAZNA! A ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii 12 ani
Spynews
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Bzi.ro
Apariție strălucitoare a Mihaela Rădulescu pe rețele de socializare! Iată cum s-a afişat vedeta
Fanatik.ro
Ce să pui pe grătar înainte de mici ca să nu se ardă. Vor avea o aromă mai puternică, nu se mai lipesc
Capital.ro
A explodat bomba despre Klaus Iohannis. S-a aflat ce a făcut președintele României: 18 ani ne-am judecat
Playtech.ro
Doamne, cum arată Andreea Bănică nemachiată și în costum de baie la 46 de ani! Puține vedete au curaj să se afișeze așa
DailyBusiness
Investiții de MILIOANE de euro pentru modernizarea spitalelor. Ce a anunțat Adrian Câciu
Adevarul
Cu cât s-ar putea majora pensiile de la 1 ianuarie. Simulare de calcul
wowbiz.ro
Scene cumplite în pușcărie, după ce Gabriel de la "Puterea Dragostei" și-a înmormântat soția ucisă în Olanda. Ce se întâmplă cu el în aceste momente?
Spynews
Cine e milionarul care o face acum fericită pe Irisha. Influencerița, prima apariție alături de noul iubit
Spynews
Românii vor plăti o nouă taxă începând de luna viitoare. Va fi afișată direct în factura la energie electrică
Evz.ro
Zodiile care mint cu nerușinare. Nu știi când spun adevărul
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Gafă uriașă a uneia dintre cele mai frumoase femei
kanald.ro
Diana a dispărut fără urmă după o ședință de yoga în aer liber. Femeie de 36 de ani a plecat de acasă pe 19 septembrie și nu s-a mai întors
Cancan.ro
Vine iarna în București. Pe ce dată cade prima zăpadă în Capitală, potrivit meteorologilor Accuweather
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
România a pierdut un monstru sacru. A fost cel mai iubit actor: A avut mare succes la doamne!
StirileBZI
Nu ai voie să înregistrezi cu telefonul! Este infracțiune și se pedepsește cu închisoarea 2 ani!
Prosport.ro
FOTO. Actriță de filme interzise a spus dacă ar petrece o noapte cu Gigi Becali! Cum arată
stirilekanald.ro
"I-a murit creierul" Cel mai monstruos culturist din lume a decedat. Ilia avea 36 de ani și mânca șapte mese pe zi
substantial.ro
Declarațiile consilierului lui Viktor Orban stârnesc indignare la Budapesta
MediaFlux
VINE URGIA în România! UNDE LOVEȘTE CICLONUL! HARTA ANM
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Hermès Birkin pierde titlul de cea mai scumpă geantă din lume! Rabanne lansează geanta Nano de aur. Care este povestea acesteia?