SIMONA HALEP-ELINA SVITOLINA: 3-6, 7-6 (8-6), 6-0: Calificare în semifinale la Roland Garros UPDATE

Halep s-a calificat în semifinale la Roland Garros, după ce Svitolina a condus cu 6-3 şi 5-1 şi după ce a avut o minge de meci.
Alina Costache
07 iun. 2017, 05:45
SIMONA HALEP-ELINA SVITOLINA: 3-6, 7-6 (8-6), 6-0: Calificare în semifinale la Roland Garros UPDATE

SIMONA HALEP-ELINA SVITOLINA: 3-6, 7-6 (8-6), 6-0: Calificare în semifinale la Roland Garros UPDATE

Acesta a fost revanşa Simonei Halep în faţa Elinei Svitolina, după finala de la Roma, din 21 mai. Jucătoarea din Ucraina a profitat de o accidentare la gleznă a româncei şi a câştigat cu 4-6, 7-5, 6-1.

Atunci, Halep a trecut de la extaz la agonie, acum a fost rândul ucrainencei. Halep are din nou meritul că nu a cedat şi că nu a fost dezarmată de evoluţia strălucitoare pe alocuri a adversarei. A avut răbdare şi a jucat inteligent atunci când a simţit că Svitolina îşi pierde energia şi încrederea, punând în scenă o extraordinară răsturnare de scor.

Simona Halep a fost descumpănită în primul set de agresivitatea şi rapiditatea jocului adversarei sale. Svitolina a început alert, cu lovituri puternice, bine plasate şi cu lungimea potrivită, astfel încât Halep să fie obligată să alerge cât mai mult şi să stea cât mai în spate pe teren. Ucraineanca şi-a asumat riscuri, a trimis mingea mai mereu către limitele terenului şi, deşi a mai greşit ţinta, a făcut multe puncte direct câştigătoare. Simona Halep a fost obligată la defensivă, la lovirea mingii din poziţii inconfortabile şi n-a putut să răspundă cu aceeaşi profunzime a loviturilor, astfel că rivala ei a venit către interiorul terenului şi a controlat de acolo jocul. În plus, jucătoarea ucraineană a fost mai concentrată în momentele de avantaj, spre deosebire de Halep, care a irosit multe mingi de break.

Deşi un pic mai puţin clar decât a arătat scorul, Svitolina a ajuns la 5-0 şi 40-30 pe serviciul româncei, după break-uri în ghemurile al doilea şi al patrulea. Halep a anulat mingea de set şi a arătat semnele revirimentului, câştigând trei gehmuri la rând, pe fondul unei scăderi în evoluţia adversarei. Svitolina a recuperat apoi un 0-30 şi a încheiat setul, cu 6-3, pe propriul serviciu, după aproape trei sferturi de oră de joc.

Sportiva din Ucraina a început setul al doilea cu break, l-a „dublat” la scorul de 3-1, ajungând apoi la 5-1. Simona Halep a profitat de o nouă cădere apărută în jocul Elinei Svitolina. Halep s-a apărat mai bine, a acceptat defensiva, dar s-a poziţionat mai bine la minge şi a aşteptat cu răbdare, atât greşeala adversarei, cât şi momentul unor lovituri excepţionale, câştigătoare. Jucătoarea din Ucraina a început să comită erori, să-şi piardă încrederea şi luciditatea. Halep şi-a construit revenirea punct cu punct, ghem cu ghem, nepermiţându-i adversarei să ajungă la mingea de meci. După cinci ghemuri câştigate la rând, scorul a ajuns la 6-5 pentru Halep. Partida a devenit dramatică, cu schimburil lungi. Românca a condus cu 40-0 pe serviciul Elinei, a mai avut o minge de set, dar Svitolina a trimis setul în tie-break. După două „mini-break-uri”, câte unul de fiecare parte, Svitolina a avut minge de meci la 6-5, însă nu a fructificat-o. Românca a câştigat următoarele trei puncte şi a obţinut egalarea, după 8-6 în tie-break şi după o altă oră de joc.

Demoralizată de avantajul avut şi cu o jucătoare pe val dincolo de fileu, Svitolina s-a prăbuşit definitiv în decisiv. Halep a obţinut al doilea 6-0 la ediţia din acest an a French Open, după cel din meicul cu Daria Kasatkina, şi a întrecut-o pe Svitolina după două ore şi şase minute de joc.

Calificarea în semifinale este recompensată la Roland Garros cu 530.000 de euro şi cu 780 de puncte WTA.

În penultimul act. românca va evolua cu sportiva cehă Karolina Pliskova, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 2, care a învins-o în sferturi, într-o oră şi 51 de minute, cu 7-6 (3), 6-4, pe Carolina Garcia din Franţa, locul 27 WTA şi cap de serie numărul 28.

Simona Halep a fost finalistă la ediţia din 2014, când a pierdut în ultimul act în faţa rusoaicei Maria Şarapova.

UPDATE 15:34: Halep – Svitolina 3-6. Set Svitolina, Halep pierde pentru prima dată la actuala ediţie a Roland Garros-ului.

UPDATE 15:34: Halep – Svitolina 0-5. Game Svitolina, Halep nu are soluţii.


UPDATE: Simona Halep s-a antrenat miercuri la prânz pe arena Suzanne Lenglen. Vremea este foarte frumoasă la Paris, ca în orice zi în care a jucat Simona. Campioana noastră este foarte concentrată, sigură pe ea şi are o stare de spirit foarte bună. Antrenamentul a durat o jumătate de oră. 

Fostul tenisman Ilie Năstase a declarat, marţi, că Simona Halep are mari şanse să câştige turneul de la Roland Garros, având în vedere forma bună în care se află sportiva română. El a adăugat că se va duce la Paris dacă Halep ajunge în finală.

„Are un parcurs bun, de la Madrid a început să joace foarte bine. Mai sunt două-trei meciuri şi în forma în care este cred că are mari şanse să câştige turneul. E greu să spun ce contracandidate are, important este că ea e în formă. Cele care erau mai puternice, Kerber şi Buburuza – Muguruza sau cum o cheamă pe fata aia, au ieşit şi s-a făcut cale liberă. Mă voi duce la Roland Garros dacă ea va ajunge în finală. Trebuie să o lăsăm să joace meciurile, a spus-o şi ea. Noi ne dorim să facem pronosticuri, dar trebuie s-o luăm încet, când va fi în finală poate putem face un pronostic despre locul 1”, a declarat Năstase.

Ilie Năstase a fost prezent, marţi seară, la gala-spectacol „Istoria Continuă”, dedicată împlinirii a 70 de ani de la înfiinţarea CSA Steaua. El a venit la gală îmbrăcat în costum militar: „Îmi fac uniformă nouă la un an doi, pentru că asta înseamnă Steaua. Şi cei mai buni sportivi de la noi din ţară, cei mai mulţi au fost de la Steaua. Vreau să vă arăt şi livretul militar, pe care îl am de la 18 ani şi sunt descoperit, nu acoperit ca Turcescu. Şi acum este în Parlamenul României, e o mare ruşine.”

La gala de Cercul Militar Naţional au fost premiaţi mai mulţi sportivi de legendă ai CSA Steaua, printre care Viorica Viscopoleanu, Anişoara Cuşmir, Anghel Iordănescu, Marius Lăcătuş, Adrian Bumbescu sau Laura Badea.

Halep, a treia favorită la câștigarea trofeului de Grand Slam, are șansa revanșei, după finala pierdută de la Roma, ultimul meci jucat de cele două sportive înainte de venirea la Paris.

Halep și Svitolina s-au mai întâlnit, anterior, de trei ori, ultima dată în finala de la Roma, din urmă cu două săptămâni, atunci când ucraineanca s-a impus cu 4-6, 7-5, 6-1, într-un meci în care românca s-a accidentat la glezna dreaptă și a fost aproape să rateze inclusiv turneul de la Roland Garros.

SIMONA HALEP-ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO ONLINE 2017. LIVE STREAMING EUROSPORT

Acea victorie a fost singura obținută de Svitolina (care are nouă succese consecutive în acest moment, în circuit – cinci la Roma și patru la Paris), în fața lui Halep. Precedentele două meciuri au fost câștigate de către Simona, în Fed Cup, în 2014 (6-3, 7-5) și la Turneul Campioanelor rezervat jucătoarelor din afara Top 8, din 2013 (6-1, 6-1).

Halep are prima șansă și în meciul care va avea loc miercuri, având în vedere forma arătată la Paris. Fără set pierdut, românca a cedat doar 19 game-uri în primele patru meciuri în care le-a învins pe Jana Cepelova (6-2, 6-3), Tatjana Maria (6-4, 6-3), Daria Kasatkina (6-0, 7-5) și Carla Suarez Navarro (6-1, 6-1).

„În competiţia feminină, o văd pe Simona Halep. Este o jucătoare care se apără bine, care este mai agresivă decât celelalte şi e foarte rapidă. Elina Svitolina este şi ea o jucătoare foarte bună, puternică şi agresivă. Preferata mea e însă Caroline Wozniacki, chiar dacă va fi foarte greu pentru ea”, a declarat Clijsters, citată de radioteleviziunea belgiană RTBF.

În sferturile de finală de la Roland Garros, Simona Halep o va întâlni miercuri pe ucraineanca Elina Svitolina.

 

 

În competiţia masculină, favoritul lui Clijsters este Rafael Nadal. „Cred că va câştiga şi sper că va câştiga. Dacă se va impune a zecea oară la Roland Garros, pentru mine va fi cea mai mare performanţă din istoria tenisului masculin. Ar fi incredibil… Incredibil a fost însă şi ce a reuşit Roger Federer la începutul anului, să câştige Australian Open. De asemenea, ce a reuşit Serena Williams. Avem acum trei jucători care scriu istoria tenisului, iar acesta e un lucru foarte bun”, a spus belgianca.

Fosta jucătoare, care va împlini joi 34 de ani, pare în formă, la 7 luni după naşterea celui de-al treilea copil al său, Blake. „M-am antrenat în ultimele luni, dar nu mult. N-am timp să mă duc să alerg, de pildă, când copiii dorm, fac câteva exerciţii. În plus, joc puţin cu juniorii, la academia mea”, a explicat fostul lider mondial, ce a câştigat în cariera sa patru turnee de Grand Slam (o dată Australian Open, de trei ori US Open).

Sfertul de finală Halep – Svitolina se va disputa miercuri şi va putea fi urmărit în format LIVE-TEXT pe digisport.ro.

Constănţeanca e singura jucătoare rămasă pe tabloul de simplu cu o finală de Grand Slam în palmares, astfel că nu doar calitatea jocului este de partea sa, ci şi experienţa.

Halep a ajuns în sferturile de finală etalând un joc briliant în multe momente. Românca a început să pară, graţie jocului său, marea favorită la cucerirea titlului la feminin, ceea ce ar fi o premieră pentru ea pentru că încă nu a câştigat un turneu de Grand Slam. Performanţa Simonei este cu atât mai impresionantă cu cât înainte de turneu cu doar câteva zile îşi estimase şansele de a participa la Roland Gaross drept 50-50%. Ea a avut probleme la gleznă, dar s-a recuperat şi arată un tenis dominant, care le dezarmează pe adversare„, notează site-ul oficial al competiţiei.

Simona Halep este singura jucătoare fără set pierdut la Paris. Mulţi au comparat jocul sportivei noastre din acest an cu al lui Nadal, cel care domină autoritar tabloul masculin.

SIMONA HALEP-ELINA SVITOLINA, eşec pentru româncă la Roma

Simona Halep a dominat autoritar primul set, pe care l-a câştigat cu 6-4. Apoi, în setul doi, a revenit de la 1-3 la 3-3 şi părea că se îndreaptă spre trofeu, dar a călcat strâmb şi a acuzat accidentarea la picior. Simona Halep a cerut intervenția terapeutului pentru a-i fi bandajată glezna. De aici, Elina Svitolina a preluat iniţiativa şi a câştigat setul cu 7-5. Setul decisiv n-a avut istoric, Simona Halep fiind clar depăşită de Elina Svitolina.

Simona Halep ratează astfel al 16-lea titlu al carierei din cauza unui ghinion teribil, ţinând cont că nu a mai putut să evolueze la nivelul ei obişnuit după ce s-a accidentat într-un moment în care controla partida.

Simona Halep a primit 230.565 de euro pentru performanţa de la Roma.

SIMONA HALEP- ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO.  Finala SIMONA HALEP- ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul patru mondial, s-a calificat, sâmbătă, în finala turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2.775.745 dolari, după ce a întrecut-o pe olandeza Kiki Bertens, cu 7-5, 6-1.SIMONA HALEP- ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO.  Finala SIMONA HALEP- ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO   În finală, Halep va juca cu Elina Svitolina, din Ucraina. SIMONA HALEP- ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO.  Finala SIMONA HALEP- ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO

SIMONA HALEP- ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO.  Finala SIMONA HALEP- ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO A doua finală la rând

SIMONA HALEP- ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO.  Finala SIMONA HALEP- ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO  Halep va juca astfel a doua sa finală consecutivă, după ce săptămâna trecută a câştigat titlul la Madrid.

 

SIMONA HALEP- ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO.  Finala SIMONA HALEP- ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO  Simona Halep (25 ani), cap de serie numărul şase la Foro Italico, a încheiat conturile după o oră şi 17 minute în faţa unei olandeze de aceeaşi vârstă, aflată pe locul 20 în ierarhia mondială.

SIMONA HALEP- ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO.  Finala SIMONA HALEP- ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO Domnare clară

SIMONA HALEP- ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO.  Finala SIMONA HALEP- ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO Simona Halep a dominat categoric setul al doilea, în care a condus cu 4-0 şi s-a impus cu 6-1. Ultimele schimburi de mingi s-au jucat pe o uşoară ploaie, dar Simona a salvat o minge de 5-2 şi a încheiat conturile.

SIMONA HALEP- ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO.  Finala SIMONA HALEP- ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO  Românca a avut procentaje foarte bune la ambele servicii, 68% la primul şi 62% la al doilea, nu a făcut nicio dublă greşeală şi a reuşit 17 winners, comiţând doar 9 erori neforţate. Bertens a avut 2 aşi, 2 duble greşeli, a reuşit 20 de winners, însă a făcut şi 31 de erori neforţate.

SIMONA HALEP- ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO.  Finala SIMONA HALEP- ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO Bertens trecuse de Monica Niculescu în primul tur la Roma, cu 2-6, 6-2, 6-1.

SIMONA HALEP- ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO.  Finala SIMONA HALEP- ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO O bătuse de patru ori

SIMONA HALEP- ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO.  Finala SIMONA HALEP- ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO  Halep (4 WTA) a jucat de patru ori cu Kiki Bertens (20 WTA), bilanţul fiind acum de 3-1 în favoarea sa, singurul eşec înregistrându-se pe zgură. Halep s-a impus în 2010, în sferturile turneului ITF de la Torhout (Belgia, 100.000 dolari), cu 7-6 (2), 6-2, Bertens a învins în 2012, în semifinale la Fes (Maroc), cu 6-3, 6-4, iar Simona a câştigat ultimul duel, în 2016, la Wimbledon, în turul al treilea, cu 6-4, 6-3.

SIMONA HALEP- ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO.  Finala SIMONA HALEP- ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO Simona, care a ajuns la zece victorii consecutive (Madrid şi Roma), şi-a asigurat un cec de 230.565 euro şi 585 puncte WTA, iar în finală o va întâlni pe învingătoarea dintre Garbine Muguruza Blanco (Spania, 7 WTA) şi Elina Svitolina (Ucraina, 11 WTA).

SIMONA HALEP- ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO.  Finala SIMONA HALEP- ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO Halep va juca la Roma a 24-a sa finală din carieră, până acum având 15 titluri cucerite.

SIMONA HALEP- ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO.  Finala SIMONA HALEP- ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO Abandonul Muguruzei

SIMONA HALEP- ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO.  Finala SIMONA HALEP- ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO  Jucătoarea ucraineană Elina Sviolina, numărul 11 mondial, s-a calificat sâmbătă în finala turneului WTA de la Roma, dotat cu premii în valoare totală de 2.775.745 dolari, în care o va avea ca adversară pe românca Simona Halep.

SIMONA HALEP- ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO.  Finala SIMONA HALEP- ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO Sâmbătă, în penultimul act al competiţiei, Svitolina conducea cu 4-1 în primul set al întâlnirii cu Garbine Muguruza, în momentul în care spaniola a abandonat, după doar 22 minute de joc, acuzând probleme la coapsa stângă.

SIMONA HALEP- ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO.  Finala SIMONA HALEP- ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO  Simona Halep, numărul patru mondial, trecuse în prima semifinală, cu 7-5, 6-1, de olandeza Kiki Bertens.

SIMONA HALEP- ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO.  Finala SIMONA HALEP- ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO Reprezentanta ţării noastre, care va juca a doua sa finală consecutivă, după ce săptămâna trecută a câştigat titlul la Madrid, a mai întâlnit-o o singură data pe Elina Svitolina in circuitul WTA, în 2013, in primul tur al turneului de la Sofia, victoria revenind atunci Simonei Halep în două seturi (6-1, 6-1).

 

UPDATE: Halep îşi continuă evoluţiile foarte bune pe zgura pariziană. Luni, ea a întâlnit-o a 12-a oară pe Carla Suarez Navarro. Cele două jucătoare se cunosc foarte bine, după atâtea partide jucate în circuit. Uneori, ele se mai antrenează împreună. Cu toate acestea, Halep a surprins-o pe sportiva spaniolă cu un „festival” al unghiurilor deschise. Românca a trimis mingea alternativ pe laturile terenului, cu o cadenţă sufocantă pentru adversara ei, obligată să lovească mingea din mişcare şi din poziţii inconfortabile. Halep a avut puţine scăderi în joc, a servit bine, a returnat la fel de bine, a fost agresivă şi inteligentă, construindu-şi cu atenţie şi răbdare punctele şi surclasându-şi astfel rivala. Este adevărat că nici Carla Suarez Navarro nu a fost în forma ei obişnuită pe zgură, greşind foarte mult şi din poziţii favorabile. Însă este şi meritul jocului excepţional al Simonei Halep, care a obţinut prima victorie împotriva spaniolei pe zgură, din cinci întâlniri, cu cel mai clar rezultat înregistrat în meciurile dintre ele.

După ce a salvat două mingi de break în ghemul I, Halep a controlat cu calm setul. A câştigat cinci ghemuri la rând, înainte de a-i permite Carlei Suarez Navarro să obţină şi ea un ghem, pe propriul serviciu. A fost singurul din set, pentru că Halep a încheiat cu 6-1, după 28 de minute.

 

Finalista ediţiei 2014 a French Open a început cu break setul al doilea, apoi a condus cu 40-0. A urmat o uşoară scădere a nivelului de concentrare din partea româncei, iar spaniola a egalat cu rebreak. Halep şi-a ridicat imediat nivelul jocului şi a câştigat următoarele cinci ghemuri, punând capăt meiciului, cu 6-1, după puţin mai mult de o oră de joc.

În faza următoare, Simoan Halep va evolua cu învingătoarea din meciul Petra Martici (Croaţia), locul 290 WTA, venită din calificări – Elina Svitolina (Ucraina), locul 6 WTA şi cap de serie numărul 5, care se dispută la ora transmiterii acestei ştiri

Califcarea în sferturi este recompensată la Roland Garros cu 340.000 de euro şi cu 430 de puncte WTA.

viewscntSIMONA HALEP – CARLA SUAREZ NAVARRO LIVE VIDEO ONLINE 2017. LIVE STREAMING EUROSPORT. Simona Halep o va întâlni, luni, de la ora 12.00, pe Suarez Navarro într-un meci programat în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros.

Va fi cea de-a 12-a înfruntare dintre Halep şi Suarez Navarro. Bilanţul meciurilor directe este în favoarea româncei, cu şase victorii şi cinci înfrângeri.

Ultima partidă dintre cele două jucătoare a avut loc în 2016, în optimile turneului de la US Open, şi a fost câştigată de Simona Halep, scor 6-2, 7-5.

Sportiva noastră a vorbit despre această partidă, cât și despre recuperarea după accidentarea la gleznă care i-a creat destule probleme înaintea startului la turneul de la Paris.

SIMONA HALEP – CARLA SUAREZ NAVARRO LIVE VIDEO ONLINE 2017 EUROSPORT.

Finala Ligii Naționale masculine de handbal: CSM București – Dinamo. Meciul doi, luni, în Giulești, de la 18.00
„Nu simt presiunea şi nu simt că sunt favorită, dar am încredere în şansele mele. Va fi un meci greu contra unei adversare pe care o cunosc bine. O știu bine pe Carla și sunt pregătită să alerg, să joc și să fiu încrezătoare”, a spus Simona Halep.

Sportiva noastră a continuat: „Nu simt presiunea şi nu simt că sunt favorită, dar am încredere în şansele mele. Am jocul necesar pentru a merge până la capăt. Însă în tenis nu ştii niciodată ce se poate întâmpla. Dacă voi fi în ultimul meci, atunci voi fi foarte fericită”.

SIMONA HALEP – CARLA SUAREZ NAVARRO LIVE VIDEO ONLINE 2017 EUROSPORT. Despre situația sa medicală, Halep a precizat: „A fost o accidentare urâtă. Cred că din punct de vedere mental m-am recuperat foarte bine şi foarte repede”.

Și Carla Suarez Navarro a vorbit depre întâlnirea de luni cu Simona Halep: „E o nucă tare. Am avut lupte grele în trecut. Și chiar dacă am câștigat, a fost foarte greu. Uneori am jucat și trei seturi. Eu îi știu jocul, ea îl știe pe al meu”.

Simona Halep (25 de ani) şi Carla Suarez Navarro (28 de ani) s-au întâlnit, până acum, de 11 ori, scorul fiind favorabil sportivei noastre cu 6-5.

Cea mai recentă întâlnire dintre jucătoarea noastră și reprezentanta Spaniei a avut loc anul trecut, la US Open, în optimi, atunci când Halep s-a impus cu 6-2, 7-5.

Ultima victorie pentru Suarez Navarro a coincis cu ultimul meci direct jucat pe zgură, în 2015, în semifinale la Roma, scor 2-6, 6-3, 7-5.

Luni, Simona are șansa să o răzbune pe Sorana Cîrstea, eliminată tocmai de Suarez Navarro de la Roland Garros.

Toate succesele Carlei Suarez Navarro au fost obţinute pe zgură, suprafaţă pe care Halep nu s-a impus niciodată.

SIMONA HALEP – CARLA SUAREZ NAVARRO LIVE VIDEO ONLINE 2017 EUROSPORT. Simona Halep a avut un spectator de lux la antrenamentul efectuat duminică, la Paris. Novak Djokovic, numărul 2 mondial, a urmărit-o de pe margine, la bustul gol, pe jucătoarea română în timp ce se pregătea pentru meciul cu Suarez Navarro.

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, cap de serie 3, s-a calificat sâmbătă în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, după ce a învins-o pe rusoaica Daria Kasatkina, cap de serie 26, cu 6-0, 7-5 după o oră și 18 minute de joc.

Halep și-a dominat cu autoritate adversara în primul set și după numai 23 de minute conducea cu 5-0 și urma la serviciu pentru încheierea setului. Patru minute mai târziu, Simona a pus capă primului set cu 6-0. Actul doi a început în aceeași notă de dominare a româncei, care s-a distanțat la 3-1 și servea pentru 4-1. Ghemul avea însă să revină rusoaicei care și-a ridicat mult nivelul de joc. Kasatkina a câștigat 4 jocuri la rând și la 5-3 urma să servească pentru set. După ce a salvat 4 mingi de set, Simona și-a adjudecat break-ul și s-a impus și în următoarele două ghemuri, adjudecându-și setul doi și meciul cu 6-3, 7-5. 

Pentru calificarea în optimi, Simona Halep și-a asigurat un cec de 200.000 euro și 240 puncte WTA.

La meciuri directe cu Kasatkina, Halep conduce acum cu 2-0, prima întâlnire având loc în 2016 la Miami.

Cu Carla Suarez, adversara din optimi, Halep are 6-5 la meciuri directe, ultima confruntare fiind câștigată de româncă la US Open în 2016, tot în optimi.

DailyBusiness
Prețul argintului a luat-o RAZNA! A ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii 12 ani
Spynews
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Bzi.ro
Apariție strălucitoare a Mihaela Rădulescu pe rețele de socializare! Iată cum s-a afişat vedeta
Fanatik.ro
Locul din Europa unde trăiesc cei mai fericiți oameni. Medicul Vlad Ciurea spune că toți sunt mai relaxați aici și iubesc viața
Capital.ro
România a pierdut un monstru sacru. A fost cel mai iubit actor: A avut mare succes la doamne!
Playtech.ro
BREAKING! Ciclonul Ashley și-a schimbat direcția, risc major pentru trei județe. Celulă de criză la Guvern
DailyBusiness
Investiții de MILIOANE de euro pentru modernizarea spitalelor. Ce a anunțat Adrian Câciu
Adevarul
Cu cât s-ar putea majora pensiile de la 1 ianuarie. Simulare de calcul
wowbiz.ro
Scene cumplite în pușcărie, după ce Gabriel de la "Puterea Dragostei" și-a înmormântat soția ucisă în Olanda. Ce se întâmplă cu el în aceste momente?
Spynews
Cine e milionarul care o face acum fericită pe Irisha. Influencerița, prima apariție alături de noul iubit
Spynews
Românii vor plăti o nouă taxă începând de luna viitoare. Va fi afișată direct în factura la energie electrică
Evz.ro
Trezi zile de urgie meteo. România va fi dată peste cap
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Gafă uriașă a uneia dintre cele mai frumoase femei
kanald.ro
Derya, o tânără româncă adoptată de o familie din Turcia, vrea să-și găsească mama: „Simt că mama mă așteaptă”. Povestea emoționantă a fetei a făcut înconjurul internetului
Cancan.ro
Vine iarna în București. Pe ce dată cade prima zăpadă în Capitală, potrivit meteorologilor Accuweather
Playsport.ro
INCREDIBIL! Pescobar, PĂRĂSIT de femeia care i-a luat locul "Pescobăriței" Larisa în viața lui! Detaliile momentului
Capital.ro
Adelina Chivu, anunț după 17 ani de căsnicie cu Cristi Chivu: Am renunțat la tot
StirileBZI
Nu ai voie să înregistrezi cu telefonul! Este infracțiune și se pedepsește cu închisoarea 2 ani!
Prosport.ro
FOTO. Actriță de filme interzise a spus dacă ar petrece o noapte cu Gigi Becali! Cum arată
stirilekanald.ro
"I-a murit creierul" Cel mai monstruos culturist din lume a decedat. Ilia avea 36 de ani și mânca șapte mese pe zi
substantial.ro
Tot ce trebuie să știi despre albirea dentară profesională
MediaFlux
VINE URGIA în România! UNDE LOVEȘTE CICLONUL! HARTA ANM
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Hermès Birkin pierde titlul de cea mai scumpă geantă din lume! Rabanne lansează geanta Nano de aur. Care este povestea acesteia?