Simona Halep – Kristyna Pliskova online INDIAN WELLS 2018: Ce a făcut românca în Las Vegas

SIMONA HALEP INDIAN WELLS 2018. Campionă în California în 2015, Simona Halep va debuta în această noapte, ÎN DIRECT la Digi Sport 2, de la ora 01:00, la ediția din acest an a turneului de la Indian Wells. Liderul WTA o va întâlni pe cehoaica Kristyna Pliskova, a 77-a jucătoare a lumii, învingătoarea urmând să se califice în turul trei. Va fi al treilea meci de pe terenul numărul 1 de la Indian Wells.
Alina Costache
09 mart. 2018, 13:43
Simona Halep - Kristyna Pliskova online INDIAN WELLS 2018: Ce a făcut românca în Las Vegas

Simona Halep – Kristyna Pliskova online INDIAN WELLS 2018: Simona Halep (26 de ani, locul 1 WTA) a întâlnit-o pe Kristyna Pliskova o singură dată până acum, în 2017, în primul tur al turneului de la Madrid. Atunci, sportiva din România a câștigat cu 6-1, 6-2, în 57 de minute. A fost de bun augur, pentru că Halep avea să câștige competiția (după o finală contra Kristinei Mladenovic, scor 7-5 6-7(5) 6-2.

Kristyna Pliskova (Cehia, 25 de ani, locul 77 WTA) a învins-o, în noaptea de miercuri spre joi, pe Ying-Ying Duan (China, 28 de ani, locul 95 WTA), scor 6-4, 7-6(5), după o oră și jumătate de joc și va întâlni liderul mondial în faza următoare.

Pentru Simona va fi primul meci de simplu după o pauză de trei săptămâni. Jucătoarea noastră a fost nevoită să se retragă de Doha din cauza unei accidentări și a lipsit și de la Dubai.

Liderul WTA a stat de vorbă cu jurnaliștii cărora le-a dezvăluit gândurile ei, planurile de viitor, dar și obiectivele pe care și le-a propus pe termen mediu și lung. Cea mai bună jucătoare a lumii a recunoscut că este ajutată de un psiholog, pentru a trece mai ușor peste momentele grele ale carierei.

„Mereu caut perfecțiunea, dar în același timp știu că nu există. Deci, pare puțin cam ciudat că mă gândesc la asta. Eu spre asta tindeam, asta doream. În ultima vreme am lucrat cu un psiholog sportiv pe această direcție și am ajuns la concluzia că trebuie să fiu mai permisivă cu mine și să înțeleg că uneori nu pot fi 100% pe teren și că este nevoie de timp. Deci, mă descurc bine în această direcție, așa că și din acest motiv pot fi numărul 1 în continuare. Cel puțin asta îmi doresc”, a spus Halep.

Într-o analiză WTA, românca este considerată a doua cea mai în formă jucătoare din circuit, după Petra Kvitova. Cu un bilanţ de 14-1 în 2018 şi 9-1 în ultimele 10 meciuri, Halep nu a mai pierdut vreun set de la Australian Open, remarcă sursa citată. În stabilirea ierarhiei au fost luate în considerare, printre altele, rezultatele din ultimele săptămâni, calitatea victoriilor, forma în general, accidentările sau schimbările de antrenor.

În 2018, constănţeanca de 26 de ani a pierdut un singur meci (finala de la Australian Open, împotriva Carolinei Wozniacki) şi este una dintre doar patru jucătoare care au disputat mai mult de o finală în acest sezon. Din acest grup mai fac parte Wozniacki, Elina Svitolina şi Kvitova.

Campioana noastră se află în top şi în privinţa titlurilor la turneele Premier Mandatory, printre jucătoarele în activitate. Serena Williams şi Azarenka au câte şase victorii, iar cele două sunt urmate de Halep, Agnieszka Radwanska şi Sharapova, toate cu câte trei succese.

Posibilele adversare ale Simonei în drumul spre trofeu:

Turul 3: Halep – Cibulkova (2-4 – statistica în meciurile directe)

Optimi: Halep – Mladenovic 2-3

Sferturi: Halep – Ostapenko 1-1 sau Halep – Konta 1-3

Semifinale: Halep – Muguruza 1-3 sau Halep – Karolina Pliskova 6-2

Finală: Halep – Wozniacki 2-5 sau Halep – Svitolina 1-3

Înainte de primul meci la simplu, Simona Halep și Irina Begu au ratat calificarea în optimile probei de dublu de la Indian Wells, după ce au pierdut în fața perechii Melichar/Peschke, scor 3-6, 6-1, 3-10.

Irina Begu – Karolina Pliskova, de la ora 03:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

O misiune mult mai grea decât Simona Halep va avea Irina Begu, care o va întâlni pe Karolina Pliskova, sora mult mai bine cotată a Kristynei Pliskova. Fost lider WTA, Karolina Pliskova este a 5-a favorită a competiției și pornește cu prima șansă în duelul din această seară.

Irina Begu (27 de ani, locul 36 WTA) s-a calificat în turul doi în urma victoriei din noaptea de miercuri spre joi, scor 3-6, 6-4, 6-1 în fața Aleksandrei Krunic (Serbia, 24 de ani, locul 47 WTA). De cealaltă parte, Pliskova va intra în competiție direct în turul doi.

Va fi a treia întâlnire dintre cele două jucătoare, fiecare având câte o victorie. Begu s-a impus în 2011, la Tokio, în 3 seturi, în timp ce Pliskova a câștigat chiar la Indian Wells, în 2017, în două seturi.

8,6 milioane de dolari însumează premiile din acest an de la turneul WTA de la Indian Wells, din categoria Premier Mandatory.

Turneul de la Indian Wells (7-18 martie) va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport și LIVE VIDEO pe www.digisport.ro și m.digisport.ro. Meciurile Simonei Halep și ale celorlalte jucătoare din România vor fi LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

WTA Indian Wells, vineri, în direct pe Digi Sport 2:

Petra KVITOVA (CZE) vs Yulia PUTINTSEVA (KAZ) – 21:00
CoCo VANDEWEGHE (USA) vs. Kaia KANEPI (EST)
Simona HALEP (ROU) vs. Kristyna PLISKOVA (CZE) – 01:00 (aprox)
Irina-Camelia BEGU (ROU) vs. Karolina PLISKOVA (CZE) – 03:00 (aprox)
Garbiñe MUGURUZA (ESP) vs. Sachia VICKERY (USA)

ATP Indian Wells, vineri, în direct pe Digi Sport 3:

Frances TIAFOE (USA) vs. Ernesto ESCOBEDO (USA) – 23:45
Nikoloz BASILASHVILI (GEO) vs. Tennys SANDGREN (USA)
Vasek POSPISIL (CAN) vs. Felix AUGER-ALIASSIME (CAN)
Thomas FABBIANO (ITA) vs. Bradley KLAHN (USA)

Simona Halep a petrecut înainte de Indian Wells câteva zile la Las Vegas. Întrebată ce a făcut acolo, românca a surprins: nu s-a apropiat de vreun cazinou, piesa de rezistenţă al celebrului oraş, ci doar s-a relaxat.

Românca a mers săptămâna trecută alături de Darren Cahill și echipa ei la un resort exclusivist din Nevada. ”Las Vegas, baby!”, a fost mesajul postat pe Twitter de românca de 26 de ani. Toată echipa ei a fost îmbrăcată în tricouri cu sponsorul tehnic Nike și înscripționate cu ”Las Vegas”.

Întrebată la Indian Wells pe marginea subiectului, Halep a dezvăluit că s-a relaxat în oraşul lui Agassi, însă nu a fost tentată vreo clipă să se apropie de un cazinou.

„Nu, nu am jucat. Nu îmi plac jocurile de noroc, dar să mergi în Las Vegas este o experienţă. Mi-a plăcut să merg în Las Vegas, dar după 3-4 zile m-am plictisit. Dar a fost drăguţ, am stat într-un hotel frumos şi ne-am plimbat”, a spus Simona, într-un interviu preluat de WTA Insider.

Cu un bilanţ de 14-1 în 2018 şi 9-1 în ultimele 10 meciuri, Halep e una dintre cele mai în formă jucătoare din circuit.

Spynews
Idei de city-break în minivacanța de Sfânta Maria. Ce prețuri au biletele de avion în luna august
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Meteorologii Accuweather vin cu vești proaste. Ce se va întâmpla cu vremea în lunile septembrie și octombrie 2024
Capital.ro
Îți blochează masina la ITP! Sunt reverificate de inspectorii RAR
Playtech.ro
Nadia Comăneci, în doliu. Durere mare pentru fosta gimnastă
DailyBusiness
FĂRĂ TELEFOANE MOBILE în acest loc! E LEGE!
Adevarul
O americancă stabilită în România, în stare de șoc: „În România găsești peste tot, în SUA nu se întâmplă așa”
Spynews
Zodii norocoase în dragoste în toamna 2024. Nativii care au șanse mari să primească o cerere în căsătorie
Spynews
Cum arată și cu ce se ocupă Hamude Kilani, la 7 ani de când a participat la Insula Iubirii. Fanii au fost surprinși să-l vadă așa
Evz.ro
E marele coșmar al șoferilor. Greșeala care aduce mari sancțiuni
Ego.ro
Fotografie rară cu fiicele Danei Budeanu. Cât de mult au crescut gemenele creatoarei de modă, sunt studente în Marea Britanie
Prosport.ro
FOTO. Rebela tenisului feminin românesc s-a pozat într-o pereche de pantaloni mult prea mulați şi a postat imaginile controversate pe internet
wowbiz.ro
Florin Piersic, apariție șoc! Cum a ajuns să arate? Problemele de sănătate l-au transformat complet
Cancan.ro
Nadia Comăneci, în doliu! A făcut anunțul în urmă cu puțin timp: 'Odihnește-te în pace!'
Playsport.ro
L-a ÎNȘELAT pe fostul jucător din naționala României! Prima ei explicație este INCREDIBILĂ
kanald.ro
Doliu în familia Nadiei Comăneci! Celebra gimnastă a transmis un mesaj dureros în mediul online
Capital.ro
Intră direct în conturile românilor. Se dau banii înapoi: Sumă trebuie rambursată de urgență
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
stirilekanald.ro
De ce s-a sinucis jandarmul de 24 de ani din Timișoara! Acum s-a aflat adevăratul motiv
substantial.ro
Președintele iranian: „Țara noastră are dreptul să răspundă oricărei agresiuni”
MediaFlux
ÎNCEPE distribuirea deciziilor CU PENSIILE RECALCULATE. Ce TREBUIE să facă pensionarii
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!