SIMONA HALEP – SAMANTHA STOSUR LIVE VIDEO EUROSPORT ONLINE 6-7, 3-6 la ROLAND GARROS LIVE STREAMING

SIMONA HALEP - SAMANTHA STOSUR LIVE VIDEO EUROSPORT ONLINE, la ROLAND GARROS LIVE STREAMING. Samantha Stosur (locul 24 WTA) o va întâlni pe Simona Halep (6 WTA) în optimile de finală ale turneului de Mare Şlem de la Roland Garros. Înaintea meciului, sportiva de la Antipozi a spus că nu vrea să-şi aducă aminte ultimul meci împotriva româncei, pierdut categoric. Meciul dintre Halep şi Stosur va încheia ziua de duminică pe arena centrală, Philippe-Chatrier.
Filip Stan
28 mai 2016, 17:53
SIMONA HALEP - SAMANTHA STOSUR LIVE VIDEO EUROSPORT ONLINE 6-7, 3-6 la ROLAND GARROS LIVE STREAMING

Halep (România, 6 WTA) a fost învinsă de Samantha Stosur (Australia, 24 WTA) în optimile de la Roland Garros, într-un meci care trebuia să aibă loc duminică, dar care a fost amânat pentru marţi din cauza ploii, scor 6-7(0), 3-6

Rezultat dezamăgitor pentru Simona Halep: 6-7, 3-6 cu Samantha Stosur!!! A 6-a favorită a turneului pierde fără drept de apel într-un meci în care a condus, totuşi, cu 5-3! Ploaia a schimbat însă toate datele problemei, Simona deconcentrându-se în faţa numărului 24 WTA după două zile de aşteptare!


UPDATE, ora 15.00. Veştile din partea meteorologilor nu sunt deloc bune. Plouă în continuare la Paris şi nu sunt semne că precipitaţiile s-ar opri astăzi. De altfel, prognoza indică ploi în capitala Franţei până marţi seara.  Organizatorii au luat decizia să anuleze toate meciurile programate pentru ziua de luni şi mutarea lor în ziua de marţi, 31 mai.

SIMONA HALEP – SAMANTHA STOSUR LIVE VIDEO EUROSPORT ONLINE, la ROLAND GARROS LIVE STREAMING.

SIMONA HALEP – SAMANTHA STOSUR LIVE VIDEO EUROSPORT ONLINE, la ROLAND GARROS LIVE STREAMING. Simona Halep o întâlnește pe Samantha Stosur în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros. Meciul dintre Simona Halep și Samantha Stosur va fi transmis în format LIVE SCORE pe RomaniaTV.net. 

Meciul se reia luni, de la ora 12.00. UPDATE. Plouă la Roland Garros, prelata este trasă peste terenul de joc al arenei Philippe Chatrier. Meciul se va relua după încetarea ploii, dar nu mai devreme de ora14.30.

 

UPDATE: 5-3 pentru Simona, dar la Paris a început să plouă, meciul s-a amânat pentru luni

UPDATE: 4-3, Simona câştigă pe serviciul adversarei

UPDATE: 3-3 în primul set, fiecare jucătoare şi-a câştigat serviciul până acum.

UPDATE: Irina Begu (a 25-a favorită la Roland Garros) a pierdut optimile de finală contra lui Shelby Rogers (SUA). Sportiva din România a fost prezentă în premieră în această fază la al doilea turneu de Grand Slam al anului. 

SIMONA HALEP – SAMANTHA STOSUR LIVE VIDEO EUROSPORT ONLINE, la ROLAND GARROS LIVE STREAMING. Jucătoarea australiană de tenis Samantha Stosur va fi adversara româncei Simona Halep în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros, după ce vineri, în turul 3, a trecut în trei seturi, 6-3, 6-7 (0/7), 7-5, în fața cehoaicei Lucie Safarova, finalistă în 2015.

SIMONA HALEP – SAMANTHA STOSUR LIVE VIDEO EUROSPORT ONLINE, la ROLAND GARROS LIVE STREAMING. Lucie Safarova (29 ani) a pierdut singura sa finală de Mare Șlem în 2015 în fața americancei Serenei Williams. Anul acesta ea era cap de serie nr. 11.

cStosur, 32 ani, și ea finalistă la Roland Garros în 2010, când a pierdut în fața italiencei Francesca Schiavone, a câștigat anul următor US Open.

SIMONA HALEP – SAMANTHA STOSUR LIVE VIDEO EUROSPORT ONLINE, la ROLAND GARROS LIVE STREAMING. În optimile de finală, Samantha Stosur, cap de serie nr. 21, o va întâlni pe românca Simona Halep, nr. 6 mondial, care a bătut-o recent, la Madrid în două seturi, 6-2, 6-0, și care vineri a obținut calificarea după victoria cu 4-6, 6-2, 6-3 în fața tinerei japoneze Naomi Osaka (18 ani).

SIMONA HALEP – SAMANTHA STOSUR LIVE VIDEO EUROSPORT ONLINE, la ROLAND GARROS LIVE STREAMING.

Precedenta confruntare dintre Simona Halep şi Samantha Stosur s-a petrecut la Madrid, în semifinalele turneului WTA Premier Mandatory, disputat pe zgură şi dotat cu premii totale în valoare de 4.771.360 de euro. Românca a învins în două seturi scurte, scor 6-2, 6-0, pentru a câştiga în cele din urmă competiţia din Spania.

Nu vreau să-mi aduc aminte ultimul meci împotriva Simonei (râde). Evident că voi analiza motivele pentru care jocul meu s-a destrămat pur şi simplu în acea partidă, dar nu îmi voi face prea multe griji din pricina acelui rezultat. Trebuie să mă gândesc în principal la jocul meu, dar este evident important şi felul în care Simona va aborda meciul şi ce trebuie să fac pentru a-l combate. Sunt conştientă că performanţele mele anterioare au venit din racheta mea, dar trebuie să priveşti un meci ca un întreg. Sunt foarte bine din punct de vedere fizic, nu am nicio problemă cu încheietura, am executat nişte lovituri foarte bune cu reverul şi nu am ezitat niciodată din acest punct de vedere. Cred că sunt aproape de forma din 2009 (n.r.- cand a ajuns în semifinale), 2010 (finală) sau 2012 (semifinale) în această competiţie„, a declarat Stosur.

Australianca în vârstă de 32 de ani a fost întrebată despre atuurile adversarei din optimi: „Abilitatea Simonei este de a te pune mereu în situaţii în care nu vrei să te afli, în unghiuri defavorabile. Este constantă, se mişcă foarte bine pe teren. Nu are un serviciu puternic, dar îl plasează bine. Este genul de jucătoare care te forţează să o înfrângi şi să munceşti din greu, nu cedează multe puncte cu uşurinţă. Împotriva ei, trebuie să ai un stil agresiv de joc şi să nu faci prea multe erori neforţate, altfel poţi scăpa meciul de sub control, exact cum mi s-a întâmplat la Madrid„.

Bilanţul întâlnirilor directe este 4-3 pentru româncă, dar Simona a câştigat ultimele patru partide, trei disputate pe hard în 2013 (la Moscova, Cincinnati şi Turneul Campioanelor de la Sofia). Totuşi, australianca s-a impus în ambele confruntări de la Roland Garros, în minimum de seturi, în 2010 şi 2011.

Niciuna dintre cele două sportive nu a reuşit să câştige Openul Franţei, dar ambele au ajuns în finala competiţiei (Halep în 2014 – înfrângere la Maria Şarapova; Stosur în 2010 – eşec cu Francesca Schiavone).

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Cât de ieftine sunt, de fapt, casele în Spania. Mulți români și-au cumpărat deja locuințe cu piscină și etaj. Dai și de două ori mai puțin decât pe apartamentele din Militari, Veteranilor sau Berceni
Capital.ro
Vladimir Putin a ordonat retragerea. Umilință pentru Rusia: A însemnat o batjocură
Playtech.ro
Cele mai norocoase zodii în toamna 2024. Vor avea parte de mulți bani și iubire adevărată
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
ANALIZĂ. Cât de afectată este imaginea României de scandalul Dianei Șoșoacă în Parlamentul European
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
Bătaie între Harry și William. Până unde s-a ajuns
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
De ce a pus Jador stop relației cu Oana Ciocan. Ce îi făcea artistului în intimitate 😱 E s-ar fi săturat să fie...
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Ce făcea dentista din Brăila cu pacienții în cabinet? Era singurul cabinet stomatologic fără camere de supraveghere
Capital.ro
Amendă de 500 de lei. Este lege pentru toți șoferii: Trebuie să fie vizibil
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Nicușor Dan anunță recuperarea în instanță a unor clădiri adiacente Pasajului Macca-Vilacrosse
MediaFlux
⁠Tradiții și obiceiuri de Sfântul Ilie. Ce trebuie să respecte orice creștin
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'