SIMONA HALEP în SEMIFINALE la ROLAND GARROS: 6-2, 6-2 cu SVETLANA KUZNETSOVA

SIMONA HALEP-SVETLANA KUZNETSOVA a fost meciul care i-a adus jucatoarei din Constanţa cea mai mare performanţă din carieră, calificarea în semifinale la ROLAND GARROS. După o amânare de trei ore, cauzată de ploaie, SIMONA HALEP s-a impus cu 6-2, 6-2 în meciul cu SVETLANA KUZNETSOVA.
Romania TV
04 iun. 2014, 14:33
SIMONA HALEP în SEMIFINALE la ROLAND GARROS: 6-2, 6-2 cu SVETLANA KUZNETSOVA

Simona Halep va juca în semifinale cu Andrea Petkovic, din Germania, care a trecut, tot miercuri, cu 6-2, 6-2 deitalianca Sara Errani. Cealaltă semifinală este Maria Sharapova – Eugenie Bouchard.

Doar două românce s-au mai calificat în semifinale la Roland Garros, Virginia Ruzici şi Florenţa Mihai.

SIMONA HALEP-SVETLANA KUZNETSOVA LIVE

Simona Halep închide meciul: 6-2!

Simona Halep, alt break: 5-2!

Svetlana Kuznetsova revine cu un rebreak: 4-2!

Simona Halep, break: 4-1!

Un nou game pentru Simona Halep: 3-1!

Simona Halep face break-ul: 2-1!

ANDREA PETKOVIC s-a impus cu 6-2, 6-2 în meciul cu SARA ERRANI. Dacă va trece de Svetlana Kuznetsova, Simona halep va juca în semifinală cu Andrea Petkovic. Cealaltă semifinală este Maria Sharapova – Eugenie Bouchard.

Game lung câştigat de Simona Halep: 1-1!

Svetlana Kuznetsova câştigă primul game din setul doi: 0-1!

Simona Halep câştigă primul set: 6-2!

Simona Halep, din nou break: 5-2!

Simona Halep, un nou game: 4-2!

Simona Halep, rebreak: 3-2!

Break şi pentru Svetlana Kuznetsova: 2-2!

Svetlana Kuznetsova reuşeşte primul game: 2-1!

Simona Halep a salvat o minge de rebreak, apoi şi-a câştigat servicuiul: 2-0!

Simona Halep începe excelent, cu un break: 1-0!

Simona Halep şi Svetlana Kuznetsova sunt la încălzire.

Pentru a ajunge in semifinalele de la ROLAND GARROS, Simona Halep (cap de serie numarul patru) trebuie sa o invinga pe Svetlana Kuznetsova (locul 28 WTA, din Rusia).

Meciul de pe Suzanne Lenglen va fi in direct pe Eurosport 2 si LIVE TEXT pe RomaniaTV.net de la ora 15:00. 

SIMONA HALEP-SVETLANA KUZNETSOVA. Ultimele INFORMAŢII despre meciul HALEP-KUZNETSOVA

SIMONA HALEP este singura jucatoare ramasa pe tabloul feminin care nu a pierdut niciun set la aceasta editie de la ROLAND GARROS. Pana in sferturile de finală, SIMONA HALEP a trecut de Alesia Kleibanova, Heather Watson, Maria-Teresa Torro-Flor si Sloane Stephens.

Simona Halep și Svetlana Kuznețova s-au mai întâlnit până acum de patru ori, cele două fiind la egalitate. Ultima confruntare s-a soldat cu o înfrângere pentru româncă, în optimile turneului de la Stuttgart, desfășurat între 21-27 aprilie 2014. 

SIMONA HALEP vs SVETLANA KUZNETSOVA. Helep, locul 4 WTA şi a patra favorită, va juca, miercuri, de la ora 15.00, în compania rusoaicei SVETLANA KUZNETSOVA, locul 28 WTA şi cap de serie 27, în sferturile de finală ale turneului de la Roland Garros, informează site-ul oficial al competiţiei. Meciul va fi transmis de Eurosport 2.

SIMONA HALEP SVETLANA KUZNETOVA LIVE VIDEO

SIMONA HALEP primeşte sute de mesaje de încurajare pe Facebook înaintea meciului cu Svetlana Kuznetsova: 

„Respect, Simona!

Avem incredere in tine!

E un sentiment incredibil sa fiu in sferturi la ROLAND-GARROS, dar trebuie sa raman concentrata pe ce am de facut in continuare.
 
Este vremea ta timpul tau sa demonstrezi talentul tau orice s-ar intampla suntem alaturi de tine te sustinem si suntem mandri de tine succes.
 
Bafta multa! Se poate.
 
eu ii tin pumnii stransi , ca de fiece data, este oricum campioana noastra….sincer cred ca are sanse sa o invinga pe rusoaica…SUCCES SIMONA
 
Suntem alaturi de tine Simona! Doamne-ajuta!
 
SIMONA HALEP, declaraţia cu care i-a cucerit definitiv pe români
 
Tenismena noastra a declarat ca n-are de gand sa plece din Romania, pentru ca isi iubeste tara. 
„Romania este o tara mica, dar foarte placuta. Suta la suta am fost formata in tara mea, acolo sunt multi antrenori valorosi. Imi iubesc tara si voi ramane acolo”, a spus Simona Halep
 

SIMONA HALEP vs SVETLANA KUZNETSOVA este prima partidă zilei  pe terenul secund, Arena Suzanne Lenglen, la aceeaşi oră urmând să se dispute şi meciul dintre italianca Sara Errani (locul 11 WTA şi cap de serie numărul 10) şi sportiva germană Andrea Petkovic (locul 27 WTA şi cap de serie numărul 28), programat pe terenul principal, Philippe Chatrier. Învingătoarele din aceste partide se vor lupta pentru un loc în finala de sâmbătă.

SIMONA HALEP s-a calificat, luni, în premieră, în sferturile de finală ale turneului de Grand Slam la Roland Garros, după ce a trecut de Sloane Stephens, scor 6-4, 6-3, iar miercuri va juca pentru accederea în penultimul act în compania Svetlanei Kuznetsova, fost număr 2 mondial (septembrie 2007), care a depăşit-o, în optimi, pe jucătoarea cehă Lucie Safarova, locul 24 WTA şi cap de serie numărul 23, cu scorul de 6-3, 6-4.

SIMONA HALEP VS SVETLANA KUZNETSOVA: Astrele îi sunt favorabile româncei

SIMONA HALEP, jignită de americani după meciul din optimile Roland Garros

Portalul ESPN a avut un comentariu ciudat la adresa SIMONEI HALEP, pornind de la o declaraţie a acesteia care foarte probabil a fost prost înţeleasă.

Înaintea meciului cu Sloane Stephens, pe care SIMONA HALEP l-a câştigat, românca a spus că americanca este foarte tânără, însă diferenţa dintre cele două este numai de un an.

”Parcă vorbea despre un copil răsfăţat. ‘Nu sunt deloc atenţi, tot timpul trimit SMS-uri, nu au respect pentru bătrâni’. E ciudat, ţinând cont că SIMONA HALEP are 22 de ani, iar Stephens, 21. Cele două au jucat împreună la juniori”, a scris ESPN, imaginându-şi replicile.

Cu toate acestea, ESPN recunoaşte că diferenţa de un an dintre SIMONA HALEP şi Stephens, mai exact 18 luni, s-a văzut pe teren, iar românca a învins cu 6-4, 6-3, eliminând ultima americancă din competiţie.

Kuznetsova, care va împlini 29 de ani la 27 iunie, a câştigat în 2009 turneul de la Roland Garros, iar în 2004 US Open.

Raportul întâlnirilor Halep – Kuznețova: 7-5, 7-6 (4), Stuttgart 2014 (victorie Kuzențova); 6-1, 6-1, Roma 2013 (victorie Halep); 4-6, 6-4, 6-3, Toronto 2011 (victorie Halep); 6-0, 6-4, Miami 2011 (victorie Kuzențova).

În cazul în care Simona Halep va trece mai departe va juca, sâmbătă, împotriva câștigătoarei din partida Sara Errani (cap de serie 10, Italia) – Andrea Petkovic (cap de serie 28, Germania).

Sfertul de finală dintre Sara Errani şi Andrea Petkovic este programat la aceeaşi oră, însă pe terenul principal, Philippe Chatrier.

SIMONA HALEP SVETLANA KUZNETOVA LIVE. Simona Halep şi Svetlana Kuzneţova (locul 28 WTA) s-au întâlnit de patru ori până în prezent, împărţindu-şi victoriile. În 2011, la Miami, în turul I, Kuzneţova a câştigat cu 6-0, 6-4. În acelaşi an, la Toronto, tot în turul I, Halep a câştigat cu 4-6, 6-4, 6-3, la fel ca la Roma, în prima manşă, când scorul a fost 6-1, 6-1, pentru sportiva din Constanţa.

SIMONA HALEP SVETLANA KUZNETOVA LIVE. Halep s-a calificat, luni, în premieră, în sferturile de finală ale turneului de Grand Slam la Roland Garros, după ce a trecut de Sloane Stephens, scor 6-4, 6-3, iar miercuri va juca pentru accederea în penultimul act în compania Svetlanei Kuzneţova, fost număr 2 mondial (septembrie 2007), care a depăşit-o, în optimi, pe jucătoarea cehă Lucie Safarova, locul 24 WTA şi cap de serie numărul 23, cu scorul de 6-3, 6-4.

SIMONA HALEP SVETLANA KUZNETOVA LIVE. Kuzneţova, care va împlini 29 de ani la 27 iunie, a câştigat în 2009 turneul de la Roland Garros, iar în 2004 US Open.

SIMONA HALEP SVETLANA KUZNETOVA LIVE. Fostul lider al clasamentului ATP, Ilie Năstase, a declarat, luni, că jucătoarea Simona Halep trebuie să joace mult, mult mai bine decât a făcut-o până în prezent dacă doreşte să câştige turneul de la Roland Garros.

„Cred că ea şi-ar fi dorit să joace mai bine. Trebuie să o lăsăm să vedem următorul meci. Trebuie să-şi îmbunătăţească mult primul serviciu. A avut puţin noroc, pentru că nici americanca nu a fost într-o formă prea bună astăzi. Ea ar trebui să joace mult, mult mai bine ca să câştige turneul. Au fost foarte multe surprize anul acesta la Roland Garros. A fost un turneu cu multe surprize. Sigur, sunt şanse mai mari, iar ea acum trebuie să profite, pentru că au mai fost situaţii din astea şi la Australian Open şi la US Open. Trebuie să fie atentă. Câştigarea turneului îţi dă şi loc în clasament, dar şi încredere”, a spus Năstase, la Digi Sport.

SIMONA HALEP SVETLANA KUZNETOVA. Simona Halep, a patra favorită, s-a calificat în sferturile de finală la Roland Garros, în urma victoriei, scor 6-4, 6-3, cu Sloane Stephens, românca reușind astfel să-și egaleze cea mai bună performanță la un turneu de Grand Slam, după a ajuns în aceeași fază și la Australian Open.

SIMONA HALEP SVETLANA KUZNETOVA. Halep, locul 4 WTA, a avut nevoie de o oră şi 18 minute pentru a o învinge pe jucătoarea clasată pe locul 19 WTA (a 15-a favorită) şi pentru a accede astfel în antepenultimul act al turneului parizian, competiţie la care nu a pierdut niciun set în cele patru partide disputate la această ediţie.

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Este cea mai veche rugăciune către Maica Domnului. Se spune că face miracole dacă o rostești zilnic. Sunt doar câteva cuvinte
Capital.ro
Codul Rutier 2024. Regula obligatorie în toate mașinile din România. Nu poate fi încălcată
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia „nu poate câștiga” în Ucraina. „Nu avem trupe suficiente, aruncăm în luptă și răniții”, spune un propagandist al Kremlinului
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
O băutură japoneză îi scapă pe români de mahmureală. Afacerea a prins rădăcini
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se adâncește ! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
Obligație în toate județele României din 1 octombrie. Oamenii pot cere ordin. Statul nu respinge
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Bărbat prins cărând cadavrul unei femei pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei
MediaFlux
Cele mai MARI MAJORĂRI de PENSII! Daniel BACIU, anunț privind RECALCULAREA
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'