SIMONA HALEP SVETLANA KUZNETOVA LIVE VIDEO

SIMONA HALEP SVETLANA KUZNETOVA LIVE VIDEO. Partida SIMONA HALEP SVETLANA KUZNETOVA, prima a zilei, va avea loc de la ora 15:00 pe terenul secund, Arena Suzanne Lenglen, la aceeași oră urmând să se dispute şi meciul dintre Sara Errani (locul 11 WTA şi cap de serie numărul 10) şi Andrea Petkovic (locul 27 WTA şi cap de serie numărul 28), programat pe terenul principal, Philippe Chatrier. Simona Halep - Svetlana Kuzbetsova este LIVE VIDEO pe EUROSPORT 2.
Romania TV
04 iun. 2014, 09:58
SIMONA HALEP SVETLANA KUZNETOVA LIVE VIDEO

SIMONA HALEP SVETLANA KUZNETOVA LIVE VIDEO. Simona Halep şi Svetlana Kuzneţova (locul 28 WTA) s-au întâlnit de patru ori până în prezent, împărţindu-şi victoriile. În 2011, la Miami, în turul I, Kuzneţova a câştigat cu 6-0, 6-4. În acelaşi an, la Toronto, tot în turul I, Halep a câştigat cu 4-6, 6-4, 6-3, la fel ca la Roma, în prima manşă, când scorul a fost 6-1, 6-1, pentru sportiva din Constanţa.

SIMONA HALEP SVETLANA KUZNETOVA LIVE VIDEO. Halep s-a calificat, luni, în premieră, în sferturile de finală ale turneului de Grand Slam la Roland Garros, după ce a trecut de Sloane Stephens, scor 6-4, 6-3, iar miercuri va juca pentru accederea în penultimul act în compania Svetlanei Kuzneţova, fost număr 2 mondial (septembrie 2007), care a depăşit-o, în optimi, pe jucătoarea cehă Lucie Safarova, locul 24 WTA şi cap de serie numărul 23, cu scorul de 6-3, 6-4.

SIMONA HALEP SVETLANA KUZNETOVA LIVE VIDEO. Kuzneţova, care va împlini 29 de ani la 27 iunie, a câştigat în 2009 turneul de la Roland Garros, iar în 2004 US Open.

SIMONA HALEP SVETLANA KUZNETOVA LIVE VIDEO. Fostul lider al clasamentului ATP, Ilie Năstase, a declarat, luni, că jucătoarea Simona Halep trebuie să joace mult, mult mai bine decât a făcut-o până în prezent dacă doreşte să câştige turneul de la Roland Garros.

„Cred că ea şi-ar fi dorit să joace mai bine. Trebuie să o lăsăm să vedem următorul meci. Trebuie să-şi îmbunătăţească mult primul serviciu. A avut puţin noroc, pentru că nici americanca nu a fost într-o formă prea bună astăzi. Ea ar trebui să joace mult, mult mai bine ca să câştige turneul. Au fost foarte multe surprize anul acesta la Roland Garros. A fost un turneu cu multe surprize. Sigur, sunt şanse mai mari, iar ea acum trebuie să profite, pentru că au mai fost situaţii din astea şi la Australian Open şi la US Open. Trebuie să fie atentă. Câştigarea turneului îţi dă şi loc în clasament, dar şi încredere”, a spus Năstase, la Digi Sport.

SIMONA HALEP SVETLANA KUZNETOVA LIVE VIDEO. Simona Halep, a patra favorită, s-a calificat în sferturile de finală la Roland Garros, în urma victoriei, scor 6-4, 6-3, cu Sloane Stephens, românca reușind astfel să-și egaleze cea mai bună performanță la un turneu de Grand Slam, după a ajuns în aceeași fază și la Australian Open.

SIMONA HALEP SVETLANA KUZNETOVA LIVE VIDEO. Halep, locul 4 WTA, a avut nevoie de o oră şi 18 minute pentru a o învinge pe jucătoarea clasată pe locul 19 WTA (a 15-a favorită) şi pentru a accede astfel în antepenultimul act al turneului parizian, competiţie la care nu a pierdut niciun set în cele patru partide disputate la această ediţie.

SIMONA HALEP SVETLANA KUZNETOVA LIVE VIDEO. Calificarea în sferturi este recompensată cu 430 de puncte WTA şi un premiu de 220.000 de euro

SIMONA HALEP SVETLANA KUZNETOVA LIVE VIDEO. Jucătoarea de tenis Simona Halep, care a acces, luni în sferturile turneului de la Roland Garros, a declarat, la finalul partidei cu americanca Sloane Stephens, că momentul decisiv al meciului a fost în primul set, când a reuşit să-şi câştige serviciul la scorul de 4-4.

„Mă bucur că mi-am luat revanşa după ultimul meci. Mă bucur că am jucat bine, într-un meci strâns şi mă bucur că joc sferturi pentru prima oară la Roland Garros. Un moment important a fost în primul set la 4-4. Mă luptam pentru puncte, am alergat mult, am dat totul pe teren şi cred că am lovit aşa cum îmi doream. Serviciul nu a funcţionat aşa cum anticipam”, a spus Halep, la finalul partidei, pentru Eurosport.

SIMONA HALEP SVETLANA KUZNETOVA LIVE VIDEO. Halep a afirmat că a încercat să îşi păstreze calmul şi să se bucure de tenisul pe care-l joacă. „Mă bucur că am câştigat. E o jucătoare de top şi va intra în top 10 în curând. Mă aşteptam la un meci greu, echilibrat, dar în acelaşi timp am încercat să rămân relaxată şi să mă bucur de tenisul pe care-l joc. Am mai multă încredere acum”, a explicat Halep.

SIMONA HALEP SVETLANA KUZNETOVA LIVE VIDEO. Simona Halep, a patra favorită, s-a calificat în sferturile de finală la Roland Garros, în urma victoriei, scor 6-4, 6-3, cu Sloane Stephens, românca reușind astfel să-și egaleze cea mai bună performanță la un turneu de Grand Slam, după a ajuns în aceeași fază și la Australian Open.

SIMONA HALEP SVETLANA KUZNETOVA LIVE VIDEO. Simona Halep a mai ajuns o singură dată în sferturile de finală ale unui Grand Slam, în acest an la Australian Open, când a fost eliminată de Dominika Cibulkova din Slovacia, scor 6-3, 6-0.

SIMONA HALEP SVETLANA KUZNETOVA LIVE VIDEO. Simona Halep a mai ajuns o singură dată în sferturile de finală ale unui Grand Slam, în acest an la Australian Open, când a fost eliminată de Dominika Cibulkova din Slovacia, scor 6-3, 6-0.

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Este cea mai veche rugăciune către Maica Domnului. Se spune că face miracole dacă o rostești zilnic. Sunt doar câteva cuvinte
Capital.ro
Codul Rutier 2024. Regula obligatorie în toate mașinile din România. Nu poate fi încălcată
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia „nu poate câștiga” în Ucraina. „Nu avem trupe suficiente, aruncăm în luptă și răniții”, spune un propagandist al Kremlinului
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
O băutură japoneză îi scapă pe români de mahmureală. Afacerea a prins rădăcini
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se adâncește ! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
Obligație în toate județele României din 1 octombrie. Oamenii pot cere ordin. Statul nu respinge
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Bărbat prins cărând cadavrul unei femei pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei
MediaFlux
Cele mai MARI MAJORĂRI de PENSII! Daniel BACIU, anunț privind RECALCULAREA
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'