Simona Halep trece prin momente grele. ITIA, anunț care îi dă fiori campioanei noastre: „Suspendare pe viață!”

A venit un nou verdict din partea ITIA, dar nu cel așteptat de Simona Halep. Campioana noastră încă aşteaptă sentinţa, fiind eliminată între timp de pe lista US Open 2023.
Filip Stan
18 aug. 2023, 08:58
Simona Halep trece prin momente grele. ITIA, anunț care îi dă fiori campioanei noastre:

Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului (ITIA), organismul care o acuză de dopaj pe Simona Halep (31 de ani), arată toleranță zero față de jucătorii care încalcă regulile.

Ultimul caz soluționat de ITIA îi îngheață sângele Simonei Halep, cea care așteaptă cu sufletul la gură o decizie în procesul pentru dopaj! Românca este acuzată de două încălcări ale programului anti-doping, riscând o pedeapsă usturătoare.

ITIA, anunț care îi îngheață sângele Simonei Halep: „Suspendare pe viață pentru 39 de abateri!” Decizie șocantă în cel mai recent caz de corupție din tenis
Acuzatorii Simonei Halep au reușit să dovedească vinovăția tenismenului francez Alexis Musialek, acesta primind o suspendare pe viață, deși a negat toate acuzațiile care i s-au adus! Musialek a fost implicat în mafia pariurilor și a trucat mai multe meciuri în perioada 2016 – 2018, potrivit comunicatului remis de ITIA: „Agenția Internațională de Integritate a Tenisului confirmă astăzi că tenismenul francez Alexis Musialek a fost interzis pe viață din tenis în urma a 39 de încălcări ale Programului Anticorupție din Tenis (TACP). Musialek, care a atins locul 255 în clasamentul ATP în cariera de simplu, în 2015, a negat toate acuzațiile aduse împotriva lui, dar a fost găsit vinovat de ofițerul independent de audieri anticorupție Raj Parker pentru trucarea a nouă meciuri între 2016 și 2018, nedorind să coopereze la ancheta ITIA.

Simona Halep este devastată! Lovitura neașteptată pe care a primit-o sportiva

S-a constatat că, printre alte infracțiuni, jucătorul de 35 de ani a manipulat rezultatul mai multor meciuri, a primit bani și beneficii pentru a truca rezultatul acestor meciuri și a influențat alți tenismeni să nu joace corect. Acest caz este cel mai recent dintr-o serie de investigații desfășurate de ITIA împreună cu forțele de ordine din Belgia, care au depistat un număr de jucători de tenis implicați în incidente de aranjare de meciuri, liderul schemei fiind condamnat la cinci ani de închisoare.

Simona Halep şi-a aflat suspendarea pentru dopaj. Anunţul făcut de președintele Federaţiei Române de Tenis

În acest caz, dovezile din proces au susținut informațiile colectate prin investigații paralele de ITIA și alerte privind pariurile din industrie. Ca urmare a acestei hotărâri, lui Musialek i se va interzice să joace, să antreneze sau să participe la orice eveniment de tenis autorizat sau sancționat de organele de conducere ale tenisului”, a anunțat ITIA, organism independent înființat de forurile internaționale de conducere ale tenisului pentru a „promova, încuraja și proteja integritatea tenisului profesionist în întreaga lume”. Pe lângă suspendarea pe viață, care a intrat deja în vigoare de la 5 august 2023, Musialek a fost amendat cu 50.000 de dolari.

Și Simona Halep (31 de ani) este cu ochii pe site-ul oficial al ITIA. În curând, pe 29 august 2023, se împlinește un an de la ultimul meci oficial jucat constănțeancă. Eliminată în primul tur de la US Open, a fost ulterior depistată cu o substanță interzisă, roxadustat.

Simona și-a prezentat apărarea în fața tribunalului independent Sports Resolutions la finalul lunii iunie. Verdictul încă se lasă așteptat.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Medicul care a stârnit mistere și controverse. De ce îl iubeau pacienții, iar colegii îl disprețuiau
Capital.ro
Decizie pentru toți proprietarii de terenuri. Se aplică în sute de localități din România
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Ce angajați primesc prime în concediu. Domeniile în care se fac mari cadouri
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Devine obligatoriu în România. Trebuie să raporteze
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Ministrul slovac al Culturii acuză minoritatea LGBTQ+ pentru scăderea ratei fertilității în Europa
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!