Singura șansă la viață pentru Ștefan este în mâinile noastre! La 5 anișori se luptă cu o boală cumplită, iar spitalul îi este o a doua casă

Ștefan are doar cinci anișori, iar viața lui atârnă de un fir de ață. Micuțul se luptă cu o boală cumplită, iar singura lui șansă de supraviețuire este o operație extrem de costisitoare. Totul depinde de bunătatea oamenilor din jur.
Alina Costache
13 nov. 2023, 11:24
Singura șansă la viață pentru Ștefan este în mâinile noastre! La 5 anișori se luptă cu o boală cumplită, iar spitalul îi este o a doua casă
Singura șansă la viață pentru Ștefan este în mâinile noastre! La 5 anișori se luptă cu o boală cumplită, iar spitalul îi este o a doua casă

La doar cinci anişori, Ştefan s-a înrolat fără voie într-o bătălie dificilă. O tumoare pe creier avea să îi răpească zilele frumoase ale copilăriei. Spitalul devenea a doua lui casă. Tratamente chinuitoare şi analize interminabile au devenit lucruri obişnuite pentru un copi atât de mic. A urmat o operație extrem de riscată ce trebuia să readucă liniștea întregii familii. În ciuda intervenții chirurgicale, trei ani mai târziu, viitorul lui Ștefan e din nou incert. O mică parte a tumorii a rămas ascunsă, amenințându-i acum din nou sănătatea și copilăria.

Citește și: Gheorghe Ştefan, transformare incredibilă. „Pinalti” este de nerecunoscut, a slăbit enorm şi a albit

,,Când i-am spus că o să mai urmeze o operaţie, nici nu a vrut să audă. S-a supărat foarte tare şi a refuzat să îmi mai vorbească. I-am spus că dacă mai face şi operaţia aceasta nu o să mai mergem la spital, nici nu va mai fi nevoie să i se recolteze sânge. În sufletul meu eram însă distrusă când îl priveam.

Ștefan este un copil minunat. Îi place să descopere lucruri noi. Îi place să meargă la şcoală. Nu are însă prea mulţi prieteni. Copiii ştiu că este operat la cap şi evită să se joace cu el de teamă să nu îl lovească din greşeală, iar el sufera tare când u e chemat să participe la diverse activităţi, se simte ignorat şi exclus. Îi place mult fotbalul, dar joacă rar pentru că trebuie să fie atent să nu se lovească. Era greu, dar noi eram mulţumiţi ştiindu-l recuperat şi în siguranţă!” Ne-a povestit Dana Ciocoiu, mama lui Ştefan.

Vestea că boala a recidivat a adus o nouă rundă de emoții intense atât pentru părinți, cât şi pentru Ștefan. O altă operație devine inevitabilă, dar Ștefan, cu toată inocența unui copil, speră că aceasta va fi ultima și că va putea să se întoarcă la jocurile copilăriei și la momentele pline de zâmbete.

,,Medicii ne-au spus că, dacă nu face operaţia cât mai urgent, poate face crize convulsi şi în cel mai rău caz îşi poate pierde viaţa”, a mărturisit cu lacrimi în ochi mama băiatului.

Operaţia care îi poate salva viaţa costă peste 26.000 de euro. Din păcate familia nu dispune de această sumă. Tatăl lui Ștefan e singurul care lucrează. Mama are grijă de copii. Ștefan mai are trei surori. Părinţii nu au putut accepta însă ca drumul copilului lor să se oprească aici, aşa că au cerut sprijinul Asociaţiei Salvează o inimă, care a demart imediat o campanie de strângere de fonduri.

,,Fie că este vorba despre o mică donație sau despre un angajament pe termen lung, fiecare gest contează. Împreună, putem aduna suma necesară pentru a-l ajuta pe Ștefan să lupte – nu doar pentru zile, ci pentru ani plini de sănătate și fericire. Contribuiți la fondul de sănătate și de viață pentru acest curajos băiețel. Să oferim împreună un final fericit acestei povești,” Vlad Plăcintă, preşedintele Asociaţiei Salvează o inimă.

Pentru donații din partea companiilor accesaţi: https://salveazaoinima.ro/stefan-ciocoiu/
Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”
Cod de înregistrare fiscală: 31015982
Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX
Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001
Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001
Cod SWIFT: BTRLRO22
Cod BIC: BTRL
Banca Transilvania Botoșani
Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele Ștefan Ciocoiu!

Citește și: Preotul Ștefan Bercaru a fost răspopit pentru că a divorțat și s-a recăsătorit. După 10 ani, părintele a câștigat războiul cu BOR: „Și diavolul, dacă se luptă cu mine, iese pe locul doi”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Locul straniu în care cei mai mulți dintre locuitori sunt daltoniști. De ce suferă oamenii de această afecțiune
Capital.ro
LEGE pentru proprietarii de câini și pisici care stau la bloc. Trebuie înscrise la întreținere?
Playtech.ro
Vremea o ia razna din nou! Cod PORTOCALIU de ploi și vijelii în zonele astea ale României
DailyBusiness
Noi locuri de muncă pentru români! Sunt 100 de posturi disponibile!
Adevarul
România, primele reacții după eșecul cu Olanda: Hagi și Burcă au explicat ce s-a întâmplat
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
IPS Teodosie, amendă drastică. Reacția autorităților
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Edward Iordănescu se desparte de echipa națională a României după un parcurs istoric la EURO 2024? „Familia mea are nevoie mai mare de mine”
Capital.ro
Românii care stau la curte au interzis. Poliția vine direct la poartă și te amendează
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Alina Gorghiu: Consultările privind alegerile prezidențiale au fost un pretext al PSD pentru amânare
MediaFlux
ANAF a intrat pe FIR! NU se DAU AMENZI până la 1 IANUARIE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?