Siropul de tuse miracol care te scapă de boală în câteva ore! Medicul Mihail Pautov: „Asta te va ajuta cel mai mult”

În sezonul rece, tusea este o problemă care ne poate da extrem de multe bătăi de cap. Din fericire, dacă vrei să eviți medicamentele, există un remediu naturist care te va scăpa de boală în doar câteva ore. Medicul Mihail Pautov a explicat cum îl poți prepara chiar la tine în bucătărie.
Alina Costache
30 ian. 2024, 21:16
Siropul de tuse miracol care te scapă de boală în câteva ore! Medicul Mihail Pautov: „Asta te va ajuta cel mai mult”
Siropul de tuse miracol care te scapă de boală în câteva ore! Medicul Mihail Pautov: „Asta te va ajuta cel mai mult”

Siropul de tuse miracol care te scapă de boală . Tusea reprezintă un reflex al organismului care contribuie la eliminarea corpurilor străine, mucusului și altor substanțe iritante din căile respiratorii. Este un mecanism esențial de apărare care asigură protecția împotriva infecțiilor și altor probleme respiratorii.

Există diverse cauze ale tusei, inclusiv infecții respiratorii precum răceala, gripa, bronșita sau pneumonia, alergii, refluxul gastroesofagian (GERD), astm, fumatul, administrarea anumitor medicamente și afecțiuni pulmonare cronice.

Citește și: Lidia Fecioru, leacul zilei în sezonul virozelor. Siropul preparat acasă care te scapă de tuse: „Trebuie șapte cepe, la mine a dat rezultate”

În timpul sezonului rece și nu numai, mulți oameni se confruntă cu tusea seacă, o formă iritantă și lipsită de mucozități, cunoscută și sub denumirea de tuse neproductivă. Aceasta poate fi tratată în mod natural cu remedii precum mierea cu lămâie pentru tusea seacă. Această combinație este o alternativă perfectă pentru siropul de tuse de la farmacie.

„Pur și simplu storci zeama de la o lămâie într-un pahar și pui la fel de multă miere, amesteci temeinic și iei la fiecare 30 de minute câte o linguriță pe care încerci să o mesteci și înghiți cât poți tu ce încet. Asta te va ajuta cel mai mult și mult mai mult decât un sirop de tuse care îți face mai mult rău decât bine, pentru că bine nu îți face deloc. Asta o să aducă mai multă secreție, o să umecteze mai mult acea mucoasă, o să ajute la umectarea acelui mucus și la expectorarea mucusului și ăsta e cel mai bun sirop. Mierea are proprietăți bactericide, deci o să omoare anumiți microbi, o să lubrefize mucoasele și o să le calmeze”, a precizat dr. Mihail Pautov.

Tusea, la fel ca alte reflexe naturale precum strănutul sau clipitul, are un rol benefic pentru organism. Ea protejează căile respiratorii și plămânii împotriva unor iritanți cum sunt substanțele alergene, bacteriile sau virusurile, notează medicool.ro.

Spre deosebire de tusea productivă, care se declanșează pe fondul unui exces de mucus, tusea seacă este fără secreții, iar cei care se confruntă cu ea descriu o senzație de mâncărime sau gâdilat în gât care îi determină să tușească.

O tuse uscată, care apare ocazional, nu trebuie să-ți dea motive de îngrijorare, dar tusea persistentă poate semnala probleme serioase de sănătate.

Citește și: Siropul de agave, înlocuitor pentru zahăr, un adevărat pericol pentru organism. Dr. Mihail: „Atenție! E o păcăleală de marketing”

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Cum arată gara SF din Germania. Foarte mulți români lucrează aici. Așa putea să fie și Gara de Nord din București
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de case și terenuri. Guvernul pregătește marea lovitură
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru acești români! Legea a fost promulgată de Klaus Iohannis
Adevarul
EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deșeuri din Argeș: pârâu poluat și niveluri de amoniu depășite de peste 800 de ori
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Atac agresiv al hackerilor. Atenție, dacă aveți aceste telefoane
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre vacanța cu Gabi Bădălău în Paris: 'Am fost cu iubirile mele!' 😲
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Când vor avea loc alegerile parlamentare și prezidențiale. Coaliția a anunțat datele
Capital.ro
Decizie pentru românii cu permis de conducere. Statul schimbă legea. Se întâmplă chiar a doua zi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Joe Biden face o nouă gafă într-un discurs despre condițiile meteorologice din Statele Unite
MediaFlux
Când e CEL MAI BINE să ieși la pensie. Explicații de la Casa de Pensii
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!