Situaţia drumurilor din ţară. Vezi cum se circulă pe cele mai importante artere

Pe mai multe drumuri din ţară se circulă îngreunat din cauza ceţii, a unor lucrări de consolidare şi de refacere a părţii carosabile sau din cauza unor alunecări de teren. 
Iulian Tudor
07 mart. 2014, 08:01
Situaţia drumurilor din ţară. Vezi cum se circulă pe cele mai importante artere

Vineri dimineaţa, în judeţul Constanţa, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă. Pe autostrăzile A2 şi A4 vizibilitatea este de aproximativ 100 de metri, informează Infotrafic. Conducătorii auto sunt sfătuiţi să folosească luminile de întâlnire şi să mărească distanţa în mers între autovehicule.

Tot în judeţul Constanţa, pe DN39 , pe podul de la Agigea aflat în lucru (km 8+988), în perioada 23 ianuarie – 14 iunie 2014 se întrerupe traficul rutier pentru toate categoriile de vehicule, timp de patru ore, în zilele de joi, sâmbătă şi marţi, în intervalul orar 9.00 – 13.00, şi în fiecare noapte de luni spre marţi, între orele 23.00 şi 3.00. Se menţine restricţia de viteză de 50 km/h şi cea impusă autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 5 tone. Rută ocolitoare: A2-nod rutier Medgidia, DJ381 nod rutier Medgidia – Ciocârlia de Sus, DN3 Ciocârlia de Sus – Cobadin, DJ391 Cobadin – Mereni – Topraisar, DN38 Topraisar – Agigea, DN39 Agigea – Mangalia.

Conform informaţiilor primite de la Serviciul de Poliţie Transporturi Maritime, începând cu ora 9.10 au fost reluate manevrele în toate porturile de la Marea Neagră, ceaţa nemaifiind densă.

În judeţul Prahova, pe DN1, la Posada, între kilometrii 113+270 şi 113+305 metri, pe sensul de mers Braşov – Ploieşti, până în data de 30 mai 2014 se vor executa lucrări de consolidare şi de refacere a părţii carosabile, iar traficul rutier se va desfăşura pe o bandă, alternativ, semaforizat sau cu ajutorul piloţilor de dirijare.

Pentru a nu fi afectată fluenţa circulaţiei, lucrările vor fi sistate la sfârşit de săptămână, începând de vineri, de la ora 14.00, până luni, la ora 10.00, dar şi de luni până joi, în intervalul orar 17.00-21.00.

Pe DN7, pe Valea Oltului, între localităţile vâlcene Robești şi Balota, pe porţiunea cuprinsă între kilometrii 224+518 – 224+538, circulaţia se desfăşoară pe o bandă, alternativ, în ambele sensuri, din cauza unor alunecări de teren care au afectat carosabilul pe sensul de deplasare Râmnicu Vâlcea – Sibiu pe o lățime de aproximativ un metru.

În judeţul Suceava, pe DN2E Marginea – Clit, la kilometrul 63+392 de metri se circulă pe o bandă, alternativ, cu restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, din cauza surpării unui podeţ.

Rute ocolotoare pentru traficul greu:

-pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 10 tone: DN17 Păltinoasa – Suceava, DN2 Suceava – intersecţie cu DN2H, DN2H Milişăuţi – Rădăuţi, DN17A Rădăuţi – Marginea:

-pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată între 7,5 tone şi 10 tone: DN2K Solca – Milişăuţi, DN2H Milişăuţi – Rădăuţi, DN17A Rădăuţi – Marginea.

De asemenea, pe DN1 Bucureşti – Braşov, restricţia de circulaţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, se aplică, pe toată perioada anului, de luni până joi în intervalul orar 6.00 – 22.00, iar de vineri până duminică pe tot parcursul acestor zile (în intervalul orar 0.00 – 24.00).

Principalele rute ocolitoare pentru această categorie de autovehicule sunt:

DN1A: Bucureşti – Ploieşti – Braşov;
autostrada A3 : Bucureşti – Ploieşti; DN1A: Ploieşti – Braşov.

Spynews
Cadavrul unui bărbat, găsit în cuptorul din bucătăria spitalului unde era internat. Polițiștii au pornit o anchetă
Bzi.ro
Ispita Diandra arată senzațional după ce a slăbit 8 kilograme! Ține post negru luni, miercuri și vineri
Fanatik.ro
Drumul care trebuia să rezolve o mare problemă cu traficul din zona Bucureștiului, departe de finalizare. Lucrările au rămas în urmă și se pare că șoferii mai au de așteptat
Capital.ro
Mașinile interzise în București. Se pun restricții tot timpul, orele 07-10 și 16-19
Playtech.ro
Cum a arătat Romina Gingașu mireasă. Imagini de colecție de la nunta româncei cu miliardarul Piero Ferrari
DailyBusiness
Vestea zilei pentru 200.000 de români. Ce s-ar putea întâmpla cu pensiile lor
Adevarul
Pensiile militare nu vor mai fi impozitate sub 3.000 de lei. De când se aplică prevederea
Spynews
Când este recomandat să pui castraveții la murat. Perioada ideală pentru a-i pregăti pentru iarnă
Spynews
Bianca Drăgușanu a primit amendă! Vedeta a răbufnit: ”Tupeu ordinar” | FOTO
Evz.ro
Rețetă de toamnă. Bărcuțe de vinete umplute cu carne tocată
Ego.ro
Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Soția fostului finalist de la ”Puterea Dragostei”, Gabriel Vasiliu, ucisă în Olanda! Tragedia de nedescris a avut loc în timp ce fostul concurent se află după gratii
Cancan.ro
2 români, stabiliți în Italia, au avut parte de șocul vieții lor într-un supermarket din România. Cât au plătit pentru un coș de cumpărături
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Cadavrele a doi bărbați din Brașov plutesc de zile întregi pe Marea Neagră! Motivul pentru care autoritățile nu le pot recupera! Familiile sunt disperate
Capital.ro
Ungaria e la ani lumină de România. Viktor Orban ne-a umilit. Cum ne-a dat peste nas
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
Ea este Denisa, românca stewardesă găsită moartă într-un apartament din Japonia. Avea doar 30 de ani și era unicul copil al părinților: ”Facem un apel către toți cei care...”
substantial.ro
Melania Trump îl apără pe fostul președinte Donald Trump: Reacție dură față de administrația Biden
MediaFlux
PENSIE mai mare pentru sute de mii de pensionari. Boloș a CONFIRMAT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...