Situație hilară la examenul de conducere. Un tânăr i-a înmânat polițistului buletinul și un pliculeț cu droguri

Problema drogurilor în România nu mai este un secret pentru nimeni, însă situațiile create de acestea devin din ce în ce mai hilare. Un tânăr din Cluj-Napoca a făcut o gafă monumentală, chiar la examenul pentru permisul auto.
Alina Costache
01 nov. 2023, 08:38
Situație hilară la examenul de conducere. Un tânăr i-a înmânat polițistului buletinul și un pliculeț cu droguri
Situație hilară la examenul de conducere. Un tânăr i-a înmânat polițistului buletinul și un pliculeț cu droguri

Eveniment ciudat în timpul unui examen pentru obținerea permisului de conducere în Cluj-Napoca. Un individ de 20 de ani a fost descoperit cu un pliculeț care conținea urme de droguri în timpul probei practice pentru obținerea carnetului de conducere de categorie C.

Citește și: Percheziţii la Penitenciarul Jilava. Albert, fiul lui Sile Cămătaru, acuzat că a condus o reţea de trafic de droguri şi proxeneţi

Tânărul susținea testul practic pentru permisul de categorie C, iar în momentul în care s-a aflat în cabina camionului, examinatorul i-a solicitat actele de identificare. În acel moment, tânărul a prezentat cartea de identitate și permisul de conducere, iar între aceste două documente se afla un mic plic transparent cu dâre de pulbere albă. Deoarece i s-a părut suspect, polițistul a solicitat asistența colegilor de la Poliția Rutieră, care l-au oprit pe candidat pe marginea drumului.

Testul pentru alcoolemie a indicat absența alcoolului în sânge, dar aparatul DrugTest a detectat prezența unor substanțe interzise. Ca urmare, agenții l-au dus pe tânăr la spital pentru a prelevarea probelor biologice.

Tânărul nu doar că nu a obținut permisul, ci există și riscul de a fi acuzat de conducere sub influența substanțelor psihoactive, în cazul în care se va dovedi că a participat la probă fiind aflat sub influența acestora.

„La data de 30 octombrie a.c., în jurul orei 09.50, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier au constat că un candidat, aflat în procesul de examinare pentru obținerea permisului de conducere, s-ar afla sub influența substanțelor psihoactive. Polițiștii l-au oprit în trafic pe tânărul de 20 de ani, din comuna Florești, pe strada Plevnei din Cluj-Napoca, în timp ce se afla în examen la volanul unui autocamion, în vederea obținerii permisului de conducere.

În momentul înmânării documentelor către examinator, asupra acestuia a fost depistat un plic gol, ce prezenta urme de substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv. Plicul a fost sigilat și înaintat Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, în vederea efectuării cercetărilor necesare. Tânărul a fost testat cu aparatul pentru detectarea substanțelor psihoactive, reieșind indicii cu privire la prezența acestora. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. De asemenea, polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Acesta a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate mostre biologice. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, se arată în comunicatul oficial.

Citește și: Părinții, nemulțumiți de chestionarul privind consumul de droguri: ”Este o aberaţie”

DailyBusiness
Ratele românilor, în pericol să crească iar? Anunțul BNR
Spynews
Lambada a născut! Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată din nou
Bzi.ro
Ce salarii au chefii de la MasterChef 2024. Cine primește cei mai mulți bani
Fanatik.ro
Care este cel mai bun ulei pentru prăjit. Se găsește în orice magazin și nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: “Ține foarte bine”
Capital.ro
Anunț pentru cei care stau la bloc. Se verifică de miercuri, 18 septembrie. Este obligaţia asociaţiilor de proprietari
Playtech.ro
Ioana Năstase, apariție spectaculoasă la 50 de ani. Are o siluetă de vis, zici că e o adolescentă
DailyBusiness
Ploile mătură România! Anunț major al meteorologilor
Adevarul
Fost consilier prezidențial la Kremlin: ”Când Putin va pleca, întregul sistem politic va fi distrus și se va ajunge la o situație de haos”
Spynews
Poliția Română cere ajutorul cetățenilor pentru găsirea incendiatorului din Parlament. Cum arată bărbatul / FOTO
Spynews
Ce relație are Mira cu soacra ei. Cântăreața a rămas surprinsă când a văzut cum a așteptat-o mama lui Levi Elekes | VIDEO
Evz.ro
Dani Boy de la Insula Iubirii a uitat-o pe Mădălina. Vrea deja să își refacă viața
Ego.ro
Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO
Prosport.ro
FOTO. Bernadette Szocs, de nerecunoscut! Cum a ajuns să arate
wowbiz.ro
Se închid școlile! Anunț de ultim moment. În ce zone din România vor fi suspendate cursurile?
Cancan.ro
Alex Bodi, a RĂBUFNIT după ce Ema Uta a fost surprinsă, din nou, cu alt bărbat: „Să distrugă…” Mesaj FINAL pentru femeia pe care voia să o ia de soție
Playsport.ro
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
kanald.ro
Turistă ucisă de rechin într-o destinație frecventată de mulți români. Avea doar 30 de ani
Capital.ro
Ungaria e în alertă! Restricții de circulație în zilele următoare. Românii au interzis!
StirileBZI
Gheorghe Mărmureanu a anunțat când va avea loc următorul cutremur devastator în România: „Sunt lucruri curioase cu Vrancea!”
Prosport.ro
FOTO. Cea mai frumoasă voleibalistă din lume, în costum de baie
stirilekanald.ro
Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor
substantial.ro
Kamala Harris înregistrează un avans promițător în sondaje față de Donald Trump
MediaFlux
AU EXPLODAT în BUZUNAR! RĂSTURNARE TOTALĂ în RĂZBOI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...