SLOVACIA- ROMÂNIA LIVE ONLINE STREAM PRO TV: „Scandal imens, e alertă de blat!”

Supercomputerul OPTA a analizat datele României şi Slovaciei înaintea meciului direct ce se va disputa la Frankfurt și a ajuns la concluzia că naționala noastră are prima șansă la victorie. Pe de altă parte, presa spaniolă suspetează partida de aranjament. Partida dintre România și Slovacia va avea loc miercuri, de la ora 19:00, disputându-se concomitent cu Ucraina - Belgia.
Filip Stan
25 iun. 2024, 20:44
SLOVACIA- ROMÂNIA LIVE ONLINE STREAM PRO TV:

SLOVACIA- ROMÂNIA LIVE ONLINE STREAM PRO TV. Supercomputerul OPTA a decis favorita meciului România – Slovacia. Potrivit datelor publicate de Opta, România are 42 la sută şanse să căştige meciul, în timp ce adversarea noastră are 32% să iasă victorioasă.

România a avut doar 37 la sută posesie, în primele două meciuri de la Campionatul European, însă chiar și așa a reuști să marcheze trei goluri în meciul cu Ucraina.

România – Slovacia, miercuri, ora 19:00

Dennis Man a fost omul are a reușit cele mai multe faze de creație pentru naționala țării noastre, reușind  să construiască cinci acţiuni încheiate cu şut.

Deși cele două echipe par agale din punct de vedere valoric, supercomputerul OPTA a considerat că egalul are doar doar 26 la sută şanse să se producă.

ROMÂNIA – SLOVACIA EURO 2024 l Florin Niță, portarul cu suflet de aur! Fotbalistul a îngenuncheat și i-a împletit părul fiicei sale, cu mâinile cu care apără poarta echipei naționale

Toate cele patru echipe din Grupa E au câte trei puncte. Un rezultat de egalitate ar califica-o atât pe Slovacia, cât și pe România în optimile de finală.

SLOVACIA- ROMÂNIA LIVE ONLINE STREAM PRO TV: „Scandal imens, e alertă de blat!” » „Amenințare” în Spania înainte de România – Slovacia: „Biscotto”

Celebrul cotidian iberic AS expune ipoteza unui blat, „biscotto” cum numesc italienii un astfel de deznodământ, în partida  dintre România și Slovacia, decisivă pentru ambele în vederea optimilor de finală ale turneului final din Germania.

Partida dintre România și Slovacia va avea loc mâine, de la ora 19:00, disputându-se concomitent cu Ucraina – Belgia.

Presa din Spania: „Ar izbucni un scandal imens”

„Dacă cele două termină la egalitate, se califică braț la braț. Există o amenințare serioasă de «biscotto» în ultima etapă a grupei E, între România și Slovacia. Cu un egal, ambele se califică în optimile de finală, indiferent de ce se întâmplă în celălalt meci din grupă, Belgia – Ucraina”.

Controversa vine în urma calificării și celor mai bune patru echipe clasate pe locurile trei. Victoria Spaniei cu Albaniei întărește posibilitatea ca locul trei din grupa E să meargă mai departe, ținând cont că nici Ungaria (grupa A), nici Croația (grupa B) nu pot egala punctajul echipei de pe trei din grupa E”, au scris cei de la as.

Citește și: PRO TV SLOVACIA – ROMÂNIA EURO 2024. Strategia imbatabilă a lui Iordănescu la naţională, a chemat preotul în cantonament

„În cazul unei remize la Frankfurt, slovacii ar termina pe trei, cu golaveraj 0, suficient pentru a merge în optimile de finală. În cazul unui eșec al uneia dintre ele, tot nu ar fi sigure de eliminare.

SLOVACIA- ROMÂNIA LIVE ONLINE STREAM PRO TV: Dacă celebrul «biscotto» dintre români și slovaci se va materializa, un scandal imens va izbucni, iar criteriul de fair-play din competițiile europene va fi chestionat. Nu ar fi prima partidă suspectă de blat de la un Campionat European, amintindu-ne de Suedia – Danemarca de la Euro 2004”, au completat spaniolii.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță se căsătoresc! Dana Budeanu a spus când va avea loc nunta
Fanatik.ro
Anunțul lui Ion Iliescu după ce Ileana Stana Ionescu s-a stins din viață: “Așa se va întâmpla”
Capital.ro
Se dau banii înapoi. Schimbare crucială în România. Marcel Boloș: Omul nu trebuie să facă absolut nimic
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
DailyBusiness
Pericol pentru toți clienții eMag! Vă puteți pierde banii!
Adevarul
Era Macron ia sfârșit. Ce înseamnă rezultatul alegerilor legislative pentru politica din Franța
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Baremele de corectare la Limba Română. Cum vor judeca profesorii
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
wowbiz.ro
Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare
Cancan.ro
VIDEO ȘOCANT | Emily Burghelea, tumefiată pe internet 😲 'E un miracol că am rămas în viață'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Tichetele de masă și indemnizația de hrană nu vor fi incluse calculul pragului de 4.000 de lei. Anunțul făcut de Guvernul României
Capital.ro
Este ilegal în România. NU poți trece granița! Anunțul venit luni, 1 Iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
stirilekanald.ro
Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia
substantial.ro
Letonia permite înregistrarea parteneriatelor civile pentru cuplurile de acelaşi sex
MediaFlux
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?