SLOVACIA – ROMÂNIA LIVE PROTV. Stadion în galben şi la ultimul meci din grupă. Anunţul care dă peste cap calculele

Jucătorii echipei naţionale s-au plimbat câteva minute în preajma hotelului din Frankfurt, unde sunt cazaţi pentru meciul cu Slovacia, şi au interacţionat cu fanii veniţi să-i încurajeze.
Filip Stan
26 iun. 2024, 16:35
SLOVACIA - ROMÂNIA LIVE PROTV. Stadion în galben şi la ultimul meci din grupă. Anunţul care dă peste cap calculele

SLOVACIA – ROMÂNIA LIVE PROTV. Înaintea meciului decisiv pentru calificarea în optimile de finală la EURO 2024, reprezentativa României se află pe prima poziție în Grupa E, la egalitate de puncte cu toate celelate echipe (3 puncte), dar cu un golaveraj superior datorită meciului exceptional făcut de „Stanciu și compania” în prima partidă cu naționala Ucrainei.

SLOVACIA – ROMÂNIA LIVE PROTV. Tricolorii, la „examenul” CALIFICĂRII în fața a 30.000 de spectatori

România se califică sigur în faza eliminatorie a Campionatului European din Germania dacă nu pierde cu Slovacia. Selecționata noastră poate încheia chiar și pe prima poziție, dacă termină la egalitate cu Slovacia, iar Belgia remizează la același scor în compania Ucrainei. La fel se poate întâmpla și dacă ”Tricolorii” înving, iar ucrainenii nu pierd în fața belgienilor.

SLOVACIA – ROMÂNIA (ora 19:00) PRO TV LIVE VIDEO STREAM ONLINE în Grupa E de la Euro 2024. Tricolorii, la 90 de minute de optimile de finală, cum arată primul 11

Ianis Hagi ar putea fi titularizat în locul lui Dennis Man, unul dintre cei mai buni oameni de pe teren în victoria cu Ucraina, iar Florinel Coman l-ar putea înlocui pe Valentin Mihăilă, titular în eșecul cu Belgia.

În această seară, tricolorii își dau „examenul” în fotbal în fața a peste 30.000 de fani care așteaptă ca Stanciu și compania să demoleze pe „modelul Ucraina” reprezentativa Slovaciei în ultimul meci din grupe.

O calificare a tricolorilor în optimile de finală la EURO 2024 ar fi a doua performanță similară din istorie, după EURO 2000.

Edi Iordănescu pregătește două schimbări: Ianis Hagi în locul lui Dennis Man și Florinel Coman în locul lui Mihăilă.

Totodată, Bancu, Răzvan Marin și Marius Marin sunt la un pas de suspendare și, dacă vor primi cartonaș galben, nu vor putea evolua în optimile de finală, dacă România se califică în optimi.

 

Ce prim 11 aliniază România în meciul decisiv cu Slovacia
Echipa națională a României va alinia următoarea garnitură împotriva naționalei Slovaciei: Niță – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu – M. Marin – Ianis, R. Marin, Stanciu, Coman – Drăguș.

Man și Mihăilă fac parte din planul tactic al lui Iordănescu, fiind păstrați pentru ultimele 30 de minute, în cazul în care tricolorii vor avea nevoie de gol.

România poate întâlni Slovenia, Olanda, Franța, Spania sau Anglia în optimile EURO 2024, în funcție de locul pe care îl va ocupa în grupa E. După încheierea primelor patru grupe, situația adversarilor posibili este următoarea:

SLOVACIA – ROMÂNIA LIVE PROTV

Urmează meciuri de foc pentru România
Locul 1: a treia clasată din grupa C (Slovenia) sau D (Olanda)
Locul 2: a doua clasată din grupa D (Franța)
Locul 3: prima clasată din grupa B (Spania) sau C (Anglia)

Dacă România câștigă grupa E, va întâlni Slovenia în majoritatea scenariilor în care cele mai bune locuri 3 sunt din grupele A, C, D și E. Olanda devine adversară doar dacă cele mai bune locuri 3 sunt din grupele A, D, E și F.

În prezent, 11 echipe s-au calificat în optimi: Danemarca, Slovenia, Austria, Anglia, Franța, Olanda, Spania, Germania, Portugalia, Italia și Elveția. Dintre acestea, Germania va întâlni Danemarca, iar Elveția va juca împotriva Italiei.

Dumitru Dragomir, despre meciul România-Slovacia de la EURO 2024: În micimea noastră, este extraordinar că ajungem în optimi și… „Dumnezeu cu mila!”

Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a vorbit marți seară, despre meciul României cu Slovacia, de miercuri seară, de la EURO 2024.

„Eu, Mitică Dragomir, dacă aș fi președintele Federației (Române de Fotbal-n.r.), aș spune… «haideti să jucăm pe bune, pentru că oricum suntem calificați cu 3-0, dar faceți de așa natură, dacă ne bat ăștia, să nu luăm mai mult de două». Vor face meci egal și se califică amândouă, se duc în optimi și mor amândouă în optimi. (…) Dacă am juca corect și am bate și am termina pe primul loc în grupă… putem cădea cu o echipă pe care am putea s-o batem, pentru că, altfe,l dacă o să cazi cu Franța, Germania, Anglia, chiar și cu Austria asta, care au o echipă trăsnet, e greu să treci de ei. Dar ne vom mulțumi să facem meci egal. În micimea noastră, este extraordinar că ajungem în optim și, atunci, «Dumnezeu cu mila!»”.

Citeşte şi: ROMÂNIA SLOVACIA LIVE ONLINE Adversar de coşmar pentru tricolori în optimile de finală de la Euro 2024

România va juca miercuri, 26 iunie, de la ora 19:00, la Frankfurt, partida din runda a treia a fazei grupelor împotriva Slovaciei, la Euro 2024. Naționala noastră face parte din grupa E.

ROMÂNIA – SLOVACIA. Ce ghinion: ne-am aflat toți posibilii adversari din faza optimilor de la Euro 2024 și unul singur e accesibil

Astăzi, România întâlnește Slovacia în meciul calificării. Partida e de la ora 19, în direct la TV pe ProTV și LIVE aici și pe siteul nostru de sport GOLAZO.ro. După ce ieri s-au încheiat încă două grupe, știm pe cine putem întâlni în „optimi”, dacă mergem mai departe.

  • Pe lista posibililor adversari apare un singur nume accesibil: Slovenia. Și 4 „mari forțe” ale fotbalului: Spania, Anglia, Franța și Olanda. Ce șanse avem să le întâlnim pe fiecare, conform analizei siteului nostru de sport GOLAZO.ro.

Trei variante pentru „tricolori”

În funcție de locul pe care va încheia astăzi în grupa E, România poate da peste următorii adversari:

  • locul 1 – putem juca împotriva Olandei sau a Sloveniei;
  • locul 2 – vom înfrunta Franța;
  • locul 3 – putem întâlni Spania sau Anglia.

Practic, în acest moment fiecare dintre cele 3 locuri care duc în optimi o pot trimite pe România în fața unui adversar de top! Chiar și dacă câștigăm grupa și ocupăm primul loc ne poate pune față în față cu un nume ca Olanda.

Mai exact, dacă vom câștiga grupa, avem două șanse din trei să întâlnim Slovenia și una din trei să întâlnim „Portocala mecanică”.

Cum ne-a rămas Slovenia pe lista adversarilor, în locul Danemarcei

Meciurile de ieri din grupa C au fost unele care au adus o situație în premieră la acest Euro 2024.

Danemarca și Slovenia au terminat la egalitate perfectă grupa: 3 puncte și golaveraj 2-2, plus meci direct terminat la egalitate 1-1.

S-a trecut la următorul criteriu de departajare: clasamentul fair-play. Până în minutul 72, danezii aveau un „galben” în plus față, 6-5, și ar fi terminat pe locul 3.

Atunci, adversar ne era Danemarca. Dar „centralul” Clement Turpin l-a avertizat pe Bijol de la danezi și a echilibrat din nou balanța. Cele două echipe erau la egalitate și la „cartonașe”.

Atunci s-a trecut la ultimul criteriu de departajare, locul ocupat în clasamentul general al preliminariilor.

Danemarca a fost pe 9, Slovenia pe 15, astfel că nordicii au terminat pe locul 2, iar slovenii pe 3.

Cum ne ajută pe noi? De pe locul 3, Slovenia a intrat pe lista posibililor adversari pentru România! Altfel am fi putut da și peste danezi. Dar e singurul ajutor, într-o „mână de cărți” extrem de dură.

Rezumând situația la zi: în funcție de locul ocupat, România poate juca mai departe cu: Spania, Anglia, Franța, Olanda și Slovenia.

Spynews
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
Bzi.ro
Imagini de toată jena! Priviți cum doi agenți încearcă să imobilizeze un jurist pe aeroportul din Iași. Unul dintre polițiști s-a trezit la rodeo: s-a urcat călare pe bărbat în timp ce-l lipea cu fața de asfalt
Fanatik.ro
Gara impresionantă din România care nici măcar nu trebuia să existe. A scăpat ca prin minune de bombardamente și de buldozerele lui Ceaușescu
Capital.ro
ILEGAL pentru proprietarii de teren din România. Nu poți crește asta. Te arestează pe loc
Playtech.ro
ȘOC! Familia Ciolacu, nași de cununie pentru Anda Adam. Rochia nașei a atras TOATE privirile
DailyBusiness
Statul face concurență băncilor! Ce randament au în 2024 titlurile de stat
Adevarul
EXCLUSIV. Elena Lasconi, candidata USR la alegerile prezidențiale: „Nu mai pot fi spectator și să văd cum se duce țara-n cap“
Spynews
Bianca Drăgușanu povestește cum ar fi fost înșelată de Gabi Bădălău! Ar fi vrut să cucerească o cunoștință de-a ei: ”A încercat să o cumpere cu o pereche de adidași și 2.000 euro” / VIDEO
Spynews
Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO
Evz.ro
Ce escrocherie! Infractorii au golit conturile cu un singur telefon
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
wowbiz.ro
Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc
Cancan.ro
Ireal! Cum s-a „scuzat” un bărbat în fața soției sale, după ce a lăsat-o însărcinată pe sora ei geamănă
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
EXCLUSIV: Imagini cu Alexandra în rochie de mireasă. Părinții au decis să o înmormânteze în rochie albă pe fata care a fost ucisă cu sălbăticie de propriul iubit
Capital.ro
Permisul auto se CONFISCĂ automat. Schimbare totală în Codul Rutier. Decizie vineri, 28 iunie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
stirilekanald.ro
Detalii șocante despre măcelul din camera de hotel. Ce s-a întâmplat cu Alexandra: A fost...
substantial.ro
Universitatea din Tokyo a prezentat un robot umanoid acoperit cu piele umană dezvoltată în laborator
MediaFlux
Putin AMENINȚĂ România! Pregătește o CONFRUNTARE DIRECTĂ
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?