Soarele in conjunctie cu Jupiter 11 aprilie 2023. Incepe un nou ciclu de ABUNDENTA si TRANSFORMARE! DE CE sa trimiti ACUM DORINTELE pentru 2023 in Univers

Soarele si Jupiter au multe lucruri in comun: ambele astre sunt spirituale, cu energie masculina, au o energie generoasa si sunt interesate in crestere si progres.
Alina Costache
10 apr. 2023, 22:22
Soarele in conjunctie cu Jupiter 11 aprilie 2023. Incepe un nou ciclu de ABUNDENTA si TRANSFORMARE! DE CE sa trimiti ACUM DORINTELE pentru 2023 in Univers

Pe 11 aprilie 2023, Soarele este in conjunctie cu Jupiter in Berbec. Aceasta este oportunitatea ta de a obtine constientizarea a ceva foarte important despre tine si despre motivul pentru care esti aici. Soarele in conjunctie cu Jupiter te va ajuta sa capeti sentiment radiant de incredere si o stima de sine sanatoasa.

Acesta nu este un moment pentru a fi timid sau a juca la scara mica. Dimpotriva! Lasa-ti lumina sa straluceasca. Marianne Williamson a spus-o cel mai bine: „Ne intrebam pe noi insine: cine sunt eu ca sa fiui genial, superb, talentat, fabulos? De fapt, cine esti tu ca sa nu fii toate acestea? Tu esti unul din copii lui Dumnezeu. Jocul tau la scara mica nu serveste nimanui”.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu: Ce zodii dau de belşug imediat după Paşte 2023

Soarele in conjunctie cu Jupiter este unul din CELE MAI BENEFICE aspecte in astrologie.
Este cea mai buna zi posibila sa vii cu o viziune mareata despre ce vrei sa obtii in 2023 si ce fel de viata vrei pentru tine incepand de acum. Usile cosmosului se deschid si de tine depinde sa prinzi orice oportunitate pentru cresterea si aventura ce vin spre tine!

Soarele si Jupiter au multe lucruri in comun: ambele astre sunt spirituale, cu energie masculina, au o energie generoasa si sunt interesate in crestere si progres.

Cand Soarele si Jupiter se intalnesc, avem doua astre foarte mari ce creeaza ceva si mai mare impreuna.
In astrologie, ca sa folosim o metafora, planetele sunt ca actorii in filmul vietii tale, incercand diferite roluri si costume pe masura ce trec prin semnele zodiacale. Deseori, acesti actori au cate o „scena” impreuna. Aceasta este un aspect astrologic. Va fi aceasta scena o comedie romantica, o drama, o actiune, o aventura? Depinde de TIPUL DE ASPECT pe care aceste planete le formeaza.

Horoscop Urania 8-14 aprilie: Toate cele patru braţe ale Crucii Fixe sunt locuite de 6 şi, la un moment dat, de 7 planete

Exista 7 aspecte majore pe care le urmaresc astrologii si despre care se face referire in horoscoapele zilnice, saptamanale si lunare. Sunt aspecte usoare, benefice ca efect (conjunctia, sextil, trigonul) si aspecte dure (patratul, opozitia, etc).

Cand doua planete sunt in conjunctie, ele calatoresc aproape una de alta in acelasi semn zodiacal. Drept rezultat, isi amesteca energiile. Aceasta poate duce fie la o alianta extrem de puternica – ca o megadoza din una din energii – fie prea mult din ceva bun. Sigur, depinde si ce planete sunt in conjunctie! (de exemplu, cand nelinistitul si rebelul Uranus este cu razboinicul Marte, poate aduce multa tensiune in loc de relaxare).

Zodiile care se îmbogățesc peste noapte în perioada următoare. Două dintre ele deschid și o afacere

Soarele este individualitatea noastra si este planeta cu care rezonam cel mai mult. Soarele este cea mai mare planeta, este datatorul si sustinatorul vietii si luminii.
Luna, planetele si stelele pot straluci numai prin lumina reflectata de la Soare. Cand Luna lumineaza pe cerul noptii, acea lumina pe care o vedem este de fapt lumina Soarelui reflectata. Soarele este filtrul prin care vedem si intelegem lumea.

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure
O saptamana cu multe aspecte pozitive. Tot ce trebuie sa faci este sa fii putin mai organizat. Fa-ti planuri, analizeaza, stabileste-ti ordinea prioritatilor si vei vedea lucrurile mult mai clar. Acum este momentul sa-ti faci noi rezolutii in ceea ce priveste starea de sanatate, alimentatia echilibrata si lupta cu sedentarismul. Acorda o atentie sporita copiilor sau animalelor de casa.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Obiectul cu care a fost înmormântată prințesa Diana. Avea o semnificație specială pentru ea
Bzi.ro
Denisa Nechifor a făcut spectacol la piscină, în costum de baie! Cum se păstrează focoasa brunetă, la 40 de ani
Fanatik.ro
Cum poți afla online ce vechime în muncă ai acumulat. Vei ști exact la ce pensie să te aștepți
Capital.ro
Ungaria e părăsită. Este o umilință supremă pentru unguri. Au refuzat să participe
Playtech.ro
O bătrână din Buzău a folosit 30 de ani o piatră drept opritor de ușă, până când s-a descoperit că aceasta valorează un milion de euro
DailyBusiness
Vestea cea mare pentru toamna 2024. Apare un nou tip de program „Rabla” pentru români
Adevarul
Pățania unor români care și-au petrecut vacanța în Grecia. „Profită că nu înțelegem alfabetul lor”
Spynews
Irinel Columbeanu, abandonat în azil! Afaceristul ar fi fost părăsit de prietenii lui și trece prin clipe grele
Spynews
Dulce împăcare! Dana Roba este din nou împreună cu Beniamin! Nu au rezistat prea mult timp unul fără celălalt / FOTO
Evz.ro
Ciclon în Marea Neagră. Ce s-a întâmplat, de fapt, pe litoral
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
FOTO. Cea mai sexy șefă de federație a recunoscut, la 49 de ani, compromisurile și sacrificiile pe care le face pentru a arăta așa
wowbiz.ro
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată
Cancan.ro
A murit la plajă! Vedeta de 41 de ani s-a prăbușit, pur și simplu, pe nisip
Playsport.ro
Apariție interzisă la propria nuntă?! Prea fierbinte! Cum s-a îmbrăcat "Perla Banatului" la cununia cu Marius Constantin
kanald.ro
Cum a reușit un cuplu de români să producă o pagubă de peste 16.000 de lei unor hoteluri din Sinaia! Au plecat fără să achite masa și cazarea
Capital.ro
Ordinul care se aplică în toată România. Intră în vigoare astăzi, 31 august 2024
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Jordan Chiles, imagini incendiare, în bikini, în plin scandal cu medalia Anei Bărbosu
stirilekanald.ro
Șocant de ce a murit de fapt Sorin Nazîru, la 16 ani! 'Paracetamol și apă rece puteam să-i dau și eu'
substantial.ro
Plafonarea adaosului comercial la alimente: un nou proiect al Ministerului Agriculturii
MediaFlux
Câți români NU VOR PRIMI CREȘTERI DE PENSII de la 1 ianuarie. Dezvăluiri despre "a doua recalculare"
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...