Şoc în fotbal. A făcut stop cardiac pe teren şi nu a mai putut fi salvat

Fostul fotbalist Franck Berrier a murit joi, la vârsta de 37 de ani, în urma unui stop cardiac. Retras din activitatea de fotbalist în ianuarie 2019, Berrier era acum antrenor secund la KV Oostende.
Filip Stan
13 aug. 2021, 18:19
Şoc în fotbal. A făcut stop cardiac pe teren şi nu a mai putut fi salvat

Şoc în fotbal. Fotbalistul Franck Berrier a murit joi, la vârsta de 37 de ani, în urma unui stop cardiac. „Cu mare tristețe și neputință, am aflat de moartea vedetei clubului, Franck Berrier. Acesta s-a stins din viață în urma unui stop cardiac suferit în timpul unui meci. Le dorim apropiaților multă putere în aceste momente grele”, a anunțat clubul belgian KV Oostende, pentru care fostul mijlocaș francez a evoluat între 2013 și 2018.

Doliu în lumea sportului. A murit Tony Esposito, fostul portar de hochei pe gheață
De-a lungul carierei sale, Franck Berrier a mai jucat pentru Cannes, Zulte Waregem, Standard Liege, KV Oostente și KV Mechelen, scrie news.ro.

După retragere, francezul și-a continuat activitatea la KV Oostende, acolo unde a ocupat funcția de antrenor secund.

Tragedie în familia lui Michael Ballack! Fiul fostului căpitan al Germaniei a murit la doar 18 ani

Există şi veşti bune Eriksen anunță că revine pe teren. Fotbalistul picase inconştient pe gazon la EURO 2020.

Potrivit Calciomercato.com, fotbalistul lui Internazionale Milano a mers ieri să-și întâlnească colegii și noul staff tehnic, dar și să se acomodeze din nou cu orașul italian.

Fotbalistul de 29 de ani este convins că vrea să revină pe teren. „Personal, am trecut cu bine peste… în patru-cinci luni voi reveni la fotbal”, a transmis el. Fostul jucător al lui Tottenham Hotspur și Ajax Amsterdam poate că vrea să reintre în joc, însă nu se știe dacă revenirea sa va avea loc în Italia sau în alt campionat.

Eriksen nu are voie să joace cu defibrilator cardioverter implantabil (ICD) în Italia. Medicul Francesco Braconaro a explicat care este situația lui Eriksen. „Nu putem să-i dăm drept de joc pentru nicio competiție oficială din Italia. Dacă acel dispozitiv va fi îndepărtat, iar el își va putea relua activitatea fără niciun pericol și fără restricții, doar atunci va putea juca din nou pentru Inter”, a spus Braconaro, citat de Football-Italia.

Astfel, îndepărtarea ICD-ului rămâne o decizie pe care doar medicii, împreună cu Eriksen, o pot lua. Încă nu se știe exact ce a cauzat ca inima sportivului să se oprească, iar dacă nu există o boală preexistentă, îndepărtarea dispozitivului ar putea fi una fără mari riscuri.

 

 

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
Se interzic mașini în România. Apare o nouă taxă auto în orașe. Amendă 500 lei/zi, dacă ignori
Playtech.ro
Sociologul Alfred Bulai, acuzat că ar fi făcut avansuri studentelor, în timp ce era profesor și decan la SNSPA. Poliția a început o anchetă
DailyBusiness
Cati bani primește David Popovici după ce a câștigat medalia de aur. Sportivul a scris istorie la JO2024
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Românii, mai săraci din toamnă. Vestea care le pune capac
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Vecinii lui Andrei Versace, dezvăluiri uluitoare după moartea influencerului. Cum îi teroriza: 'Este inacceptabil!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
Statul cere banii de la români. Obligația, trecută direct în lege. Poliția intervine imediat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Mesaje de felicitare din partea sportivilor români pentru înotătorul David Popovici, medaliat cu aur olimpic
MediaFlux
PENSIONARII care pot RĂMÂNE FĂRĂ măriri de PENSIE! DECIZIA care schimbă TOTUL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!