Șoc în showbiz! Bia Khalifa se iubește din nou cu Dani Mocanu. Ce a declarat vedeta OnlyFans: „Mi-ar plăcea să opresc timpul acum”

Showbiz-ul românesc are parte de o nouă surpriză. După un scandal monstru, în care a fost implicată inclusiv poliția, Bia Khalifa și Dani Mocanu au îngropat securea războiului și s-au împăcat.
Alina Costache
19 sept. 2023, 09:02
Șoc în showbiz! Bia Khalifa se iubește din nou cu Dani Mocanu. Ce a declarat vedeta OnlyFans: „Mi-ar plăcea să opresc timpul acum”
Șoc în showbiz! Bia Khalifa se iubește din nou cu Dani Mocanu. Ce a declarat vedeta OnlyFans: „Mi-ar plăcea să opresc timpul acum”

Cine ar fi crezut că după un scandal uriaș, Bia Khalifa și Dani Mocanu mai pot avea vreo legătură. Ei bine, viața este plină de surprize, iar după nenumărate acuzații grave și plângeri la poliție, cei doi au îngropat securea războiului și s-au împăcat. Jurnaliștii de la Spynews au reușit să obțină o declarație de la vedeta OnlyFans cu privire la acest subiect.

Citește și: Scandal monstru în showbiz. Bia Khalifa și Vica Blochina sunt la cuțite. Ce au de împărțit cele două: „Ea m-a jignit. E o altă bătrână care vorbește”

Pe vremuri, atunci când era încă minoră, Bia Khalifa mărturisea că ar fi avut o relație cu Dani Mocanu, la adresa căruia ulterior a lansat acuzații extrem de grave. De asemenea, povestea de dragoste dintre cei doi s-a încheiat chiar la secția de poliție, unde vedeta de pe OnlyFans a depus o plângere pe numele  celebrului manelist.

În tot acest timp, cât a fost despărțită de Dani Mocanu, Bia Khalifa a fost văzută în diverse ocazii alături de rapper-ul Sișu, despre care a avut numai cuvinte de laudă. Ea a mai avut o relație cu fiul Clejanilor, Fulgy, care s-a încheiat tot la poliție. În viața vedetei a mai fost și Luca, un italian bogat, care a încercat să o impresioneze cu bijuterii false, dar când vedeta a descoperit acest lucru, relația s-a destrămat.

După ce au apărut imagini în care Bia Khalifa și Dani Mocanu discutau prin FaceTime pe rețelele de socializare, blondina a lansat o veste de ultimă oră. Cei doi s-au reconciliat și au reînceput o relație. Chiar dacă inițial au încercat să rămână doar prieteni, nu au putut rezista și au hotărât să le ofere o nouă șansă relației lor.

„Da, noi ne-am împăcat de foarte mult timp! Atat eu, cât și Dani, ne-am maturizat. Mi-ar plăcea să opresc timpul acum, ne înțelegem atât de bine, și ca iubiti, și ca prieteni. Este o buclă temporară care se tot repetă. De 7 ani, de când mă cunosc cu el, a reușit să mă țina aproape, are niste calitați extraordinare. Noi degeaba încercăm să fim prieteni, nu există așa ceva după iubire, este ori ura, ori indiferență. În cazul nostru este iubire și așa a foat mereu”, a declarat Bia Khalifa pentru Spynews.ro

Bia Khalifa și Dani Mocanu încearcă să se întâlnească cât mai des, chiar dacă bărbatul este în detenție la domiciliu. Blondina îl vizitează des și exprimă o profundă îngrijorare pentru situația dificilă în care se află manelistul. Cu toate acestea, viața ei nu este lipsită de provocări, deoarece și fratele ei se confruntă cu o situație similară în Spania, unde este arestat pentru trafic de droguri, o acuzație pe care Bia susține că fratele ei este nevinovat. Vedeta recunoaște că a pus pauză pe căutările sale și că în persoana lui Dani Mocanu a găsit tot ceea ce își dorea

„Noi, ne vedem des, acum are Joanna mașină, sora mea, și mergem pe la el, acum pe 19-20 ma duc la el. Nu ne facem planuri, îl cunoașteți destul de bine pe Dani Mocanu, precum o cunoașteți și pe Bia Khalifa. Pentru o discuție de viitor nu este momentul, știm, și eu, și el ce vrem, dar nu este înca momentul să ne spunem unul celuilalt. Ținând cont că fratele meu este și la închisoare pentru o faptă pe care nu a comis-o, știu cât este de greu să fi izolat și închis, acum are cea mai multa nevoie de mine, Dani. Dar mai ales Tibi, fratele meu pe care il iubesc din toata inima. Nu îmi place să văd persoanele dragi că sufera, privați de libertate. Fratele meu, Tibi, este la fel de important ca Dani. Nu am încercat vreodata sa îl înlocuiesc, dacă am avut ceva cu alți bărbați, înseamna că așa a fost. Dar sunt chestii de moment… Dani este primul bărbat din viața mea și cred că așa o să rămână. Pentru că deja am ce îmi doresc, eu nu mai am motive să caut”, a mai declarat blondina.

Citește și: Bia Khalifa rupe tăcerea! La 15 ani era dansatoarea maneliștilor. Cu ce urme a rămas după această experiență: „Toți voiau să profite. Își permiteau să încerce mai multe. Am trăit într-o continuă teroare”

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Ce a făcut Mircea Badea la un hotel de la granița cu Ucraina: ”Minunăție”
Capital.ro
Ungurii aduc marea victorie pentru România. Sprijin nesperat din Ungaria
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Cât câștigă Nicoleta Voica la un eveniment. Tarif de lux pentru artistă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Nu e banc! Cu câți lei a ajuns să se vândă un singur mic, la 'împinge tava' în Mamaia
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Bani pentru cei care stau la CASĂ. Statul plătește câte 30.000 de lei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Thulasendrapuram: Satul indian care se roagă pentru succesul Kamalei Harris
MediaFlux
ALERTĂ de RĂZBOI în EUROPA! Probleme majore descoperite de NATO
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!