Șocant! Noi declarații privind relația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Impresara ar fi intrat în cameră peste Dan Alexa și iubita lui. „Sunt atât de multe detalii în scandalul ăsta”

Dezvăluiri șocante! Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf ar fi intrat în cameră peste Dan Alexa și iubita lui.
Filip Stan
11 oct. 2024, 11:29
Șocant! Noi declarații privind relația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Impresara ar fi intrat în cameră peste Dan Alexa și iubita lui.

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf ar fi intrat în cameră peste Dan Alexa și iubita lui. Valentin Petrișor a făcut dezvăluiri uluitoare despre o întâmplare care a avut loc în 2018 și care ar fi marcat începutul rupturii căsniciei antrenorului. Potrivit lui Petrișor, fosta soție a lui Reghecampf ar fi intrat în camera de hotel unde erau cazați Dan Alexa și iubita acestuia.

Ce a făcut fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf. Valentin Petrișor a dezvăluit totul

Potrivit lui Valentin Petrișor, cunoscut și ca „Dinte”, fosta nevastă a antrenorului ar fi intrat în camera de hotel peste Dan Alexa și iubita lui. Mai mult, femeia i-ar fi tăiat hainele partenerei lui Dan Alexa. Conform spuselor lui Petrișor, momentul a fost unul decisiv în privința căsniciei dintre Reghecampf și Anamaria Prodan.

„Întâmplarea asta a fost cheia acestei despărțiri. Atunci Laurențiu a luat decizia, adică atunci a aflat.(…) A decis să divorțeze, dar el din 2018 știa. În 2018 a fost informat de către o sursă despre acest episod. Aflând despre acest episod ne-am deplasat la Călărași și am stat de vorbă cu persoanele în cauză. (…) Acești martori vor fi citați și că vor, că nu vor, trebuie să vină. La fel și Dan Alexa și soția acestuia care nu cred că o să îi țină partea (…)  să spună că nu i-a tăiat hainele. Eu cred că va spune. Sunt atât de multe detalii în scandalul ăsta. Eu știu tot despre ea. Știu tot cap coadă”, a declarat Valentin Petrișor la emisiunea Un show păcătos.

Citește și: Acuzații de mărturie mincinoasă în cadrul procesului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Ce s-a întâmplat în sala de judecată

După momentul din 2018, Petrișor a vorbit cu antrenorul și i-a spus că are acea înregistrare, iar Reghecampf l-ar fi rugat să nu îl dezvăluie pentru că vrea să își mențină familia unită.

„N-am vrut să îi stric familia. Ulterior, s-a întâmplat ce s-a întâmplat în 2019. Episodul ăsta din 2018 a declanșat tot.”, a mai spus Valentin Petrișor.

Mai mult, Dinte susține că Anamaria Prodan nu ar fi vrut să divorțeze de antrenor și că acesta a continuat să susțină financiar casa și familia.

„Ea nu a vrut să scape. Ei de trei ani de zile, de când a cerut custodia copilului, cealaltă parte trebuie să plătească pensie alimentară. El nu numai că i-a plătit pensie alimentară, în primul an i-a plătit școala, 20.000 de euro. (…) Da, dar în momentul în care mama copilului se duce și te face varză peste tot pe unde prinde. Reghe a plătit până acum un an utilitățile la casa unde locuiește”, a mai adăugat  Dinte.

Citește și: Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea după scandalul din stradă, de la Snagov, cu Anamaria Prodan: ”Ea a premeditat. A coborât și a început să mă injure”

 

Dan Alexa a lămurit situaţia: „Am făcut foarte bine ce am făcut”

Cu cinci ani în urmă, Anamaria Prodan îi șoca pe toți cu filmarea în care îi dădea un pumn în față lui Dan Alexa, care îi era bun prieten și colaborator la vremea aceea. Au existat zvonuri atunci că a fost o scenă de gelozie fiindcă antrenorul venise cu iubita de mână la stadion. Amândoi au negat aceste speculații.

Citește și Suma pe care Florin Salam a câștigat-o la nunta fiicei lui Adrian Minune, doar din dedicații

Dan Alexa a lămurit situaţia: „Eu cred că am făcut foarte bine ce am făcut! Sincer, am făcut bine că nu am ripostat! Și mă felicit pentru asta! Impactul evenimentului a fost foarte mare. Au fost păreri și păreri, tâmpenii din alea: trebuia să dai și tu, trebuia s-o omori! Alții ziceau bine ai făcut! Foarte multe discuții, și normale după ceea ce s-a întâmplat!”, a spus Dan Alexa, în podcastul moderat de Viorel Grigoroiu.

Anamaria Prodan: „Dacă mai aud o dată amanta lui Alexa, nu mai iert!”

În contextul divorțului de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a vorbit și ea despre acel incident cu Alexa. Ea a spus că nu acceptă să fie catalogată ca fiind „amanta” lui Dan Alexa.

„Luați exemplu de la Dan Alexa, învățați pentru că aveți acasă fetițe, băieți și trebuie să le dați o educație. Dacă acești jurnaliști repetă la infinit o poveste în care eu am dat dovadă de înțelegere și am tăcut din gură pentru că puteam să-i dau în judecată pe toți, până le luăm și sufletul din ei. Nu ai cum să filmezi în incinta unei case, în spațiu public, jurnaliștii nu aveau ce să caute. La noi în țară totul e o presupunere, aici s-a ajuns datorită acestor știri, datorită acestor răutăți. Dacă mai aud de amanta, amantul, va fi rău. Faceți un monument să se numească Dan Alexa, monumentul educației și al bunului simț. Eu îl cunosc pe Dan Alexa și acest incident, dacă s-ar repeta cu încă 100 de femei, niciodată nu ar ridică mâna să dea înapoi. Asta e educația pe care mama lui i-a dat-o. Cei care au ieșit după acest incident și s-au bucurat, ăștia sunt niște purtători ilegali de creier fără educație. Luați exemplu de la Dan Alexa, îi mulțumesc din suflet pentru ce s-a întâmplat în acel moment și cum a reacționat”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!.

DailyBusiness
Parlamentul României aprobă legea! Se majorează pensiile pentru 200.000 de români!
Spynews
Daiana de la Mireasa, sezonul 7, imagine emoționantă cu burtica de graviduță. Când urmează să nască soția lui Dani / FOTO 
Bzi.ro
Cu cine a plecat Mario Fresh în Dubai, după despărțirea de Alexia Eram: ”Mă mut aici!”
Fanatik.ro
Animalul rar, surprins alături de puiul lui în pădurile României. Oamenii îl consideră drăgălaș, dar e al treilea cel mai mare prădător din Europa după urs și lup
Capital.ro
Limită la numerar. Interzis la orice bancomat din România. Regulă dacă scoți cash de la ATM
Playtech.ro
Rafa Nadal SE RETRAGE din tenis. Campionul tocmai a făcut anunțul
DailyBusiness
Vești bune pentru români! S-a decis ce taxe se plătesc în 2025!
Adevarul
Povestea rețelei de autostrăzi din România. Planurile fanteziste din anii '90 și cei 113 kilometri realizați de regimul Ceaușescu
wowbiz.ro
Andreea Raicu, primele declarații despre nuntă! Vedeta a uimit pe toată lumea vorbind despre fericitul eveniment
Spynews
Steliano Filip a devenit tată pentru a doua oară! Soția fotbalistului a adus pe lume o fetiță / FOTO
Spynews
Ce face Irisha, după ce relația ei de iubire cu un bărbat însurat a fost făcută publică. Artista își ține viața personală privată, dar câteva detalii au ieșit la iveală | FOTO
Evz.ro
Răzvan Fodor și Irina, vacanță de coșmar. Mulți români au mai pățit asta
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe acre le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume adoră să ia palme de la alte domnișoare
kanald.ro
Cutremur în această dimineață în România! Ce magnitudine a avut și în ce orașe a fost resimțit
Cancan.ro
Fosta soție a lui Reghe ar fi intrat peste Dan Alexa și iubita lui, în cameră! Ce i-a putut face ei! Dezvăluiri HALUCINANTE despre ruptura dintre cei doi foști soți
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Statul vrea să controleze banii românilor. Trebuie să raporteze. Au 5 zile la dispoziție
StirileBZI
Când se dau pensiile pe octombrie 2024: Simona Bucura-Oprescu a făcut anunţul aşteptat de 2,6 milioane de pensionari
Prosport.ro
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare interzisă cu un bărbat de 61 de ani
stirilekanald.ro
Adevăratul motiv al crimei șoferului de ride-sharing! Iubita criminalului a spus tot ce s-a întâmplat înainte de nenorocire
substantial.ro
Direcția Națională Anticorupție cere aviz pentru percheziții în cazul lui Nelu Tătaru
MediaFlux
ALERTĂ de RĂZBOI! AU FOST UCIȘI pe LOC
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Primul magazin din Bucureşti de tip ATAC Hiper Discount, cu cele mai mici preţuri din reţeaua Auchan, va fi deschis în primul trimestru din 2025