Şocant. O femeie a murit după ce iubitul ei a bătut-o crunt şi apoi i-a interzis să meargă la spital

O femeie de 37 de ani a murit la spital după ce a fost bătută de către concubinul său, cu pumnii, cu picioarele şi cu un cablu electric, într-o pădure din Braşov, apoi a fost dusă acasă, unde bărbatul a continuat să o lovească şi a sechestrat-o, interzicându-i să meargă la spital.
Romania TV
20 iun. 2013, 10:48
Şocant. O femeie a murit după ce iubitul ei a bătut-o crunt şi apoi i-a interzis să meargă la spital

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, comisar-şef Liviu Naghi, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că agresorul femeii şi sora acestuia au fost reţinuţi, miercuri, pentru 24 de ore, bărbatul pentru omor şi lipsire de libertate, iar sora acestuia pentru lipsire de libertate.

Sora agresorului, în vârstă de 25 de ani, a fost ulterior pusă în libertate, după ce a consimţit să colaboreze cu anchetatorii în acest caz, în timp ce bărbatul va fi dus, joi, la Tribunalul Braşov cu propunerea de arestare preventivă.

Potrivit sursei citate, bărbatul reţinut, Ştefan Marcel, în vârstă de 39 de ani, este acuzat că a lovit-o pe concubina sa cu pumnii, cu picioarele şi cu un cablu electric, agresiunea având loc în 15 iunie, într-o pădure din Braşov. Ulterior, bărbatul a urcat-o pe femeie pe un ATV şi a dus-o la locuinţa lor din Săcele, unde a continuat să o bată, lovind-o cu pumnii, cu picioarele şi cu un scaun.

Femeia, Irina Bene, în vârstă de 37 de ani, a vrut să meargă la spital, însă concubinul ei şi sora acestuia i-au interzis să plece, sechestrând-o în casă. De asemenea, bărbatul ar fi forţat-o pe femeie, sub ameninţare, să susţină faptul că a fost tâlhărită în parcarea unui magazin.

La două zile de la incident, starea femeii s-a agravat, iar sora bărbatului a sunat la 112 şi a chemat ambulanţa. Femeia a fost internată, iar marţi a fost operată de urgenţă, însă la scurt timp a murit la spital, din cauza unor complicaţii provocate de leziunile interne pe care le avea.

Din probatoriul administrat în cauză până în acest moment al urmăririi penale s-a stabilit că în 15 iunie inculpatul i-a aplicat victimei, în două rânduri, lovituri repetate, cu un cablu, cu pumnii şi cu picioarele, cu un scaun din lemn, iar în pofida agravării stării de sănătate nu a solicitat ajutor medical calificat pentru aceasta, până în ziua de 16 iunie, când victima a fost spitalizată„, se precizează într-un comunicat de joi al Parchetului Tribunalului Braşov

Iniţial, anchetatorii au fost trimişi pe o pistă falsă în acest caz, după ce femeia a declarat, de pe patul de spital, că a fost răpită din parcarea unui magazin din Braşov, apoi bătută şi tâlhărită.

Conform anchetatorilor, bărbatul reţinut în acest caz a cunoscut-o pe femeie în Germania, în urmă cu câţiva ani, unde aceasta lucra la un bordel. Ulterior, cei doi s-au întors în România, la locuinţa acestuia din Săcele. Femeia era originară din nordul ţării, însă bărbatul i-a făcut mutaţie la Săcele. Sursele citate mai spun că femeia voia să se întoarcă în Germania, iar concubinul acesteia s-ar fi opus.

Spynews
Soția unui luptător celebru o face praf pe amantă, după mulți ani de tăcere. Cu dovezi, o pune la punct pe femeia cu care își împarte soțul / FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Țara care nici nu vrea să audă de animalele din România. A interzis total importul
Capital.ro
Se confiscă toți banii. Rămâi pe loc fără cont bancar: Statul a demarat procedura
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! E mult prea FIERBINTE, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
Ministerul Justiţiei, anunț MAJOR. Acești români vor primi vouchere de 4.000 de euro
Adevarul
Afacerea clandestină care i-a transformat pe securiști în milionari. „Mulți oameni și-au vândut casa pentru asta” INTERVIU
Spynews
Cine sunt cei doi tineri care au murit într-un cumplit accident pe DN2. Alin și Alexandra urmau să facă nuntă. Erau căsătoriți civil din luna iunie | FOTO
Spynews
Babană a tăiat rochia unei mirese la nuntă! De ce a recurs fostul concurent de la Chefi la cuțite la acest gest / VIDEO
Evz.ro
Divorț fulgerător în showbiz-ul românesc. Surpriză totală
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
💣 în showbiz! Bogdan Vlădău și Gina Chirilă au divorțat după 7 ani de mariaj!
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Avertizare de cod galben de ploi și vijelii pentru 10 județe până marți
Capital.ro
Rămâi cu ZERO lei pe card. Alertă pentru românii cu bani la bancă. Să nu răspunzi!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Cine e tânărul ucis în bătaie în fața unei săli de jocuri. A stat 6 zile în comă, după ce a fost confundat cu altcineva
substantial.ro
Pianistul rus Pavel Kuşnir a murit în detenţie după criticarea invaziei în Ucraina
MediaFlux
SUMA DUPĂ RECALCULARE! Poștașii aduc FLUTURAȘII de PENSIE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!