Șocant! O româncă a găsit un scorpion într-un colet comandat de pe Shein. Tânăra a postat imaginile în mediul online

O româncă a mărturisit că a găsit un scorpion într-o comandă de pe Shein. Asta, după ce mai multe persoane au susținut că au găsit scorpioni în colete.
Alina Costache
17 oct. 2024, 09:24
Șocant! O româncă a găsit un scorpion într-un colet comandat de pe Shein. Tânăra a postat imaginile în mediul online

O româncă a dezvăluit că a găsit un scorpion într-o comandă de pe Shein. Asta, după ce mai mulți oameni din diferite colțuri ale lumii au mărturisit același lucru. Utilizatorii sunt extrem de încântați de produsele găsite la prețuri foarte mici, așa că numărul comenzilor pe Shein crește constant. Însă, un scandal a luat cu asalt internetul în ultima vreme. Mai mulți oameni au publicat pe paginile de socializare imagini cu scorpioni blocați în pungile cu articole achiziționate de pe site.

Citește și: Comisia Europeană impune taxe pe produsele cumpărate de pe Temu, Shein și AliExpress

Scorpioni găsiți în coletele de pe Shein. Clienți din întreaga lume, revoltați

Shein se numără printre cele mai accesate magazine online din lume. Oamenii aleg să comande diverse produse la prețuri foarte mici, însă, recent, a apărut un scandal. Mai multe persoane au publicat pe rețelele de socializare imagini cu scorpioni în pungile cu articole vestimentare.

Reprezentanții magazinului online au reacționat și au spus că toate procesele de operare standard pentru evitarea unor astfel de situații au fost respectate. Iată răspunsul oficial transmis de aceștia.

„Echipele noastre de la sol au verificat procesul de ambalare a expedierii și au efectuat o inspecție a mărfurilor din depozitul nostru și au confirmat că au fost respectate toate procesele standard de operare”, au spus reprezentanții Shein.

Însă, se pare că mai mulți oameni au găsit scorpioni în colete. Primul caz a fost semnalat de Sofia Alonso-Mossinger, o studentă de la Universitatea din Bristol. Tânăra a fost șocată și a făcut publică experiența sa.

„Am crezut că este o jucărie – și apoi s-a mișcat. Am desfăcut fermoarul ambalajului exterior și am văzut ceva mișcându-se și am spus: ‘ce este asta?’. Credeam că visez (…) Simt că mă descurc cu păianjeni și alte lucruri, dar a fost înfricoșător să fiu în camera mea cu un scorpion la întâmplare.”, a spus aceasta.

@c4news

A Bristol student says she found a live scorpion in her parcel from fast fashion giant, Shein. Shein said in a statement: „After receiving the feedback, we immediately conducted an internal investigation. Our teams on the ground have checked the shipment packing process and carried out an inspection of the goods in our warehouse and have confirmed that all standard operating processes have been adhered to.” #Shein #Scorpion #FastFashion #UKNews #C4News

♬ original sound – Channel 4 News

În momentul în care a văzut scorpionul, tânăra se afla la facultate și le-a cerut ajutorul unor colegi. Studenta a reușit să țină scorpionul într-un recipient până când un expert a venit să o ajute, iar acesta a declarat că este vorba despre un exemplar chinezesc.

„Este destul de îngrijorător, acesta este al doilea pe care l-am avut în mai puțin de o lună care a venit în acest fel. Înțepătura pare a fi semnificativă din punct de vedere medical… potențial amenințătoare de viață.”, a spus expertul care a colectat scorpionul.

Ulterior, o tânără din România a publicat pe TikTok un videoclip cu animalul pe care susține că l-a găsit într-un colet.

Citește și: Shein și Temu, verificate în România de ANPC! Cum trebuie să procedeze clienții pentru a nu cădea pradă înșelătoriilor online

DailyBusiness
Mii de locuri de muncă disponibile pentru români în toata Europa: Se caută urgent muncitori necalificați!
Spynews
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
Bzi.ro
Mario Fresh o înșela pe Alexia Eram? Ce a putut face artistul
Fanatik.ro
Țara care s-a umplut de șerpi mari. Se află în Europa, iar românii o vizitează pentru că e plină de clădiri ce au arhitectură spectaculoasă
Capital.ro
Adevărul despre Elena Udrea. Adrian Alexandrov rupe tăcerea: Puțină lume o cunoaște...
Playtech.ro
Doamne, cât de bine poate să arate Cher la 78 de ani! A ȘOCAT pe toată lumea, e SUPERBĂ
DailyBusiness
Ai planuri de Crăciun și Revelion? Iată oficial cum va fi vremea
Adevarul
Cauzele suspendării fondurilor europene pentru România pe înțelesul tuturor. Expert: Gata cu sinecurile din companiile de stat!
wowbiz.ro
România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră
Spynews
EXCLUSIV! Primele declarații ale lui Babs, după ce Dorian Popa a fost surprins de paparazzii Spynews.ro cu noua iubită!
Spynews
Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, primul mesaj după ce au fost eliminați de la Asia Express. Au părăsit competiția în ediția din 16 octombrie
Evz.ro
Doliu în televiziunea românească. A murit unul dintre cei mai populari prezentatori
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
kanald.ro
Legea pensiilor din România a ajuns în Parlamentul European. Cine sunt românii ale căror pensii vor putea fi din nou recalculate
Cancan.ro
Copiii milionarului Adrian Marțian au fost găsiți! Ireal unde se aflau cei 3 frați în tot acest timp
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Doliu în televiziunea din România. Marele actor a părăsit scena. Ne-a făcut pe toți să râdem
StirileBZI
Cine va primi ajutorul de încălzire în 2024: Ce condiții trebuie să îndepliniți
Prosport.ro
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
stirilekanald.ro
Copiii Marțian au fost găsiți! Cei trei au spus adevărul: Am fost la...
substantial.ro
Viktor Orban critică „Planul victoriei” al lui Zelenski și solicită discuții UE-Rusia
MediaFlux
E CLAR cine va fi CÂȘTIGĂTORUL alegerilor PREZIDENȚIALE. Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Shtiu.ro
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Puterea.ro
Trupe de legendă: Jethro Tull și revoluția folk-ului progresiv