Şoferul care a accidentat mortal o femeie însărcinată şi pe fiica acesteia la Constanţa, ameninţat cu moartea

Tragedie în familia interlopului Sinan Suliman Iusein. Fiica şi soţia acestuia au fost omorâte de un şofer care a întors peste marcajul dublu continuu. Acum, şoferul spune că se teme pentru viaţa lui, fiind ameninţat că va fi omorât.
Iulian Tudor
18 aug. 2014, 07:49
Şoferul care a accidentat mortal o femeie însărcinată şi pe fiica acesteia la Constanţa, ameninţat cu moartea

Duminică, la Poliţia Mangalia s-au prezentat zeci de persoane care ameninţau că-l vor omorî pe şoferul care a provocat tragedia, scrie cugetliber.ro. Daniel Păun a fost păzit, duminică, de oamenii legii, pentru ca nu cumva să i se întâmple ceva.

Citeşte şi Două femei au fost spulberate de pe o trecere de pietoni din Iaşi. Şoferul a părăsit locul accidentului

Cele două victime ale tragicului accident, Alina Stoian, de 36 de ani şi fiica sa de 9 ani, Yasemin Suliman-Iusein, au plecat în vizită, sâmbătă, la Penitenciarul Poarta Albă, pentru a-şi vizita soţul, cunoscutul interlop din Mangalia, Sinan Suliman-Iusein. Acesta se află la închisoare încă din luna februarie 2014, când a fost reţinut de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie Constanţa pentru complicitate la şantaj. De asemenea, bărbatul este un cunoscut al oamenilor legii, fiind implicat în mai multe scandaluri şi bătăi pe raza municipiului Mangalia.

După vizită, cele două au plecat în localitatea de domiciliu a femeii, Pecineaga. La un moment dat, femeia i-ar fi spus soţului că vrea să meargă acasă, în Mangalia, dar nu are cu ce, iar Sinan, deşi se află după gratii, şi-a contactat mai mulţi prieteni, pe care i-a rugat să rezolve situaţia. Un amic de-al interlopului a sunat o altă cunoştinţă, pe Daniel Păun, de 33 de ani, care domiciliază tot în Pecineaga, pe care l-a rugat să le aducă pe cele două în Mangalia.

N-au mai ajuns, însă, la destinaţie, pentru că şoferul care circula dinspre localitatea 23 August către Mangalia a virat la stânga peste marcajul dublu continuu, din motive încă necunoscute de oamenii legii. A fost lovit în plin de un Renault condus regulamentar din sens opus de Aurora Turcanu, de 38 de ani.

„Şoferul a condus autoturismul marca Opel pe DN 39, dinspre 23 August către municipiul Mangalia şi ajungând în zona Castelul de apă a virat la stânga fără a se asigura, peste marcajul longitudinal continuu, moment în care a intrat în coliziune cu autoturismul marca Renault, care circula din sens opus”, a precizat agentul şef adjunct Cristian Bozolan din cadrul Serviciului Rutier Constanţa.

Citeşte şi TRAGEDIE în Cluj. Un cunoscut muzician a fost ucis pe trecerea de pietoni

Ce spun procurorii despre Sinan Suliman-Iusein

„În luna martie a anului 2012, în urma vânzării unui imobil situat în Portul Turistic Mangalia, inculpatul Raim Iuzeir a promis că va achita unei persoane vătămate suma de 33.000 euro reprezentând contravaloarea unui autoturism marca Mercedes. Această sumă de bani reprezenta o parte a prestaţiei promise de inculpat în schimbul imobilului dobândit de la partea vătămată. Inculpatul, însă nu a achitat acesteia din urmă decât suma de 13.000 euro iar ulterior, la începutul lunii noiembrie 2013, ajutat de Sinan Suliman-Iusein, a exercitat ameninţări cu acte de violenţă asupra persoanei vătămate. Scopul acestora era de a determina persoana vătămată să renunţe la încercarea de a recupera restanţa de 20.000 euro”, precizează procurorii DNA.

DailyBusiness
Intervenție DE ULTIMĂ ORĂ de la Guvern! Mii de români pot cere suspendarea ratelor
Spynews
Larisa Uță ar fi fost lovită de Alin Oprea! Fosta lui soție, declarații în lacrimi despre unul dintre cele mai dificile momente: ”Era foarte beat”
Bzi.ro
Ce salarii au chefii de la MasterChef 2024. Cine primește cei mai mulți bani
Fanatik.ro
Pericolul din murături semnalat de Mihaela Bilic: „E important de precizat”
Capital.ro
A explodat bomba despre Băsescu. Acum s-a aflat totul: EL ESTE autorul
Playtech.ro
Ioana Năstase, apariție spectaculoasă la 50 de ani. Are o siluetă de vis, zici că e o adolescentă
DailyBusiness
Se dau 100 de euro în plus la al 13-lea salariu. Iată cine sunt norocoșii
Adevarul
Polițist local filmat când lovea un tânăr încătușat. Victima, cu lanterna pusă în ochi, a fost călcată în picioare
Spynews
Lora se căsătorește mâine cu Ionuț Ghenu! Cei doi îndrăgostiți devin soț și soție după ce au amânat nunta timp de patru ani / VIDEO
Spynews
Larisa Uță demontează declarațiile lui Alin Oprea, confom cărora ar fi aflat din interceptările DNA că este înșelat: ”Singurul urmărit era el”
Evz.ro
Revenire spectaculoasă la Pro TV! Vedeta a petrecut 27 de ani la pupitrul știrilor
Ego.ro
Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO
Prosport.ro
FOTO. Bernadette Szocs, de nerecunoscut! Cum a ajuns să arate
wowbiz.ro
Părinții gemenilor dispăruți din Târgu Jiu, în șoc. Ce au găsit în telefonul fraților, înainte de dispariție?!
Cancan.ro
Anunțul matrimonial devenit viral al unui pensionar rămas văduv: 'Caut parteneră, maxim 50 de ani. Sunt...'
Playsport.ro
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
kanald.ro
Ce cadou a primit o badantă româncă din Italia, din partea bătrânei pe care a îngrijit-o! Nepoților femeii nu le-a venit să creadă: „M-am simțit abandonată de voi toți”
Capital.ro
Rusia a fost atacată. Victorie totală pentru Zelenski. Explozie urmată de un seism (VIDEO)
StirileBZI
Se dau 500 de lei în plus la al 13-lea salariu! Banii intră în cont în decembrie 2024, de Crăciun
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare! Cea mai frumoasă voleibalistă din lume, în costum de baie
stirilekanald.ro
Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere
substantial.ro
Doi bărbați arestați după un conflict cu un șofer de taxi în București
MediaFlux
DOLIU IMENS! Toată lumea îl CUNOAȘTE pe ”Salvatore della patria”
Shtiu.ro
De unde vine expresia 'a da milităria jos din pod'! Nu te-ai fi gândit!