Soldat rus îi povesteşte mamei cum torturează ucraineni, iar aceasta îl aprobă: „Conştiinţa a încetat să mă mai roadă” AUDIO

Direcția Principală de Informații a Ministerului Apărării al Ucrainei a publicat pe Facebook și YouTube o interceptare audio între un soldat rus, Constantin Solovyov (20 de ani), care se află în regiunea Harkov, și mama sa.
Filip Stan
04 mai 2022, 18:52
Soldat rus îi povesteşte mamei cum torturează ucraineni, iar aceasta îl aprobă:

Dovezile atrocităţilor comise de militarii ruşi în războiul din Ucraina se strâng pe zi ce trece, ultima fiind discuţia dintre Constantin Solovyov, soldat în vârstă de 20 de ani, şi mama sa, căreia îi povesteşte detalii despre metodele de tortură aplicate ucrainenilor capturaţi de către ofiţerii FSB. Solovyov îi spune mamei sale că el şi colegii săi sunt primii care îi bat pe prizonieri şi apoi le rup picioarele, ca aceşti să nu poată să fugă, iar mama sa îl ascultă binevoitor, ba chiar pare să-l încurajeze.

„Știi aici, pe scurt, am participat și eu la asta. Ei au torturat prizonieri. Ofițerii FSB. Știi ce este un trandafir? Când înflorește, cum se deschide? Așa este de-a lungul oaselor, pielea este tăiată cu carne. Și apoi toate degetele. Acolo se face același lucru. Asta se numește 21 de trandafiri pe corpul unui bărbat”, spune monstrul entuziasmat.

El spune că soldații ruși, în așteptarea comandanților lor, sunt primii care „bat și rup picioarele” prizonierilor pentru ca aceștia să nu fugă.

Mama sa,Tatyana Solovieva (Golovashkina), reacționează aprobator la poveștile fiului ei și susține că „ucrainenii nu sunt oameni” și că ea însăși ar tortura într-o astfel de situație. Și este de acord că nu are nici un pic de milă pentru ucraineni.

Citeşte şi: De ce sunt ucişi mulţi generali ruşi în războiul din Ucraina: „Sunt forţaţi să se arunce în prima linie. Vor fi şi mai mulţi”

„Conștiința a încetat să mai roadă” când numărul victimelor a crescut peste douăzeci, spune soldatul. Discuția capătă aspecte sinistre când rusul visează să își tortureze propriului tată.

„Așa să-i facem și lui tata, 21 de trandafiri. Da? Să începem cu tata, iar dacă nu înțelege, îi mai facem cinci. Păi, ce, zice că oricum nu va avea de lucru. Prin urmare, el nu are nevoie de mâini…”, spune rusul.

„Această interceptare este o altă confirmare a politicii de genocid a ucrainenilor, pe care ocupanții o pun în aplicare în teritoriile ocupate. Crimele de război sunt comise masiv atât împotriva armatei, cât și împotriva populației civile. Masacrele, tortura și abuzurile au devenit norma pentru ocupanți”, a remarcat Direcția Principală de Informații a Ministerului Apărării de la Kiev.

Citeşte şi: Mărturia unei femei care a reuşit să scape din Mariupol: Topeam zăpadă. Aveam limită de o cană de apă pe zi și două linguri de orez de persoană

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Noi rute Wizz Air către două destinații adorate de români. Prețul biletelor pornește de la 25 de euro
Capital.ro
Se confiscă banii în România. S-a dat lege astăzi, 18 Iulie. Te duci la închisoare între 2 și 7 ani
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Alimentul care te salvează în zilele caniculare. E mai eficient decât apa
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Cuplul de la Insula Iubirii care NU S-A DESPĂRȚIT după terminarea filmărilor 😍 A fost prezent și la nunta Iustinei cu Cornel Luchian
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Românii ar putea călători fără vize în SUA, începând de anul viitor! Ce presupune campania „Calificăm România”, lansată de Guvern
Capital.ro
Cutremur în România. Ion Iliescu a primit decizia. Procurorii n-au avut milă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Studiu recent: Mercur ar putea avea un strat gros de diamante la adâncimi considerabile
MediaFlux
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'